[]

Bi kız var bugün tanıştım

Bir kac yil yas farkindan midir bilinmez insan yasamistir o fazla zamanda bir şeyler. Acayip görünür belki o kızın değişiyle. Kiz cok cana yakin ve güleç herkese. Watsaptan bir iki yazdim ama sosyal platformlari çok kullanmayi sevmem ve bunları cok asiri kullananlara da otomatik bir tepkim vardir yumuşak. Neyse bu kiza tabi biraz Balzac biraz Nietzsche geliyorum heralde. Bu sosyal uygulamalara tavrimi kolayca anlattiktan sonra o beni bosver gulucuklu oturakli cicimli cucumlu sucuklu yaz illa'lara yoneltti. Tam o sirada watsapta "napcaz biz seninle bilmiyoruz" "bu arada sana yakin davraniyorum yanlış anlama" demis. Ben de bunun üstüne "sokak kedisini seversin ya ayrilma vakti o kedi gibiymisim gibi" yazdim. Tam olarak cümleden cikarilabilecek doğal bir cümle. Cevabi enteresan ve beklenmedik idi. "Yavsiyon mu sen bana :S" oldu. Hemen altina "hskahsjdjakaxh" yazmis. Ben de kendisinin yanlış anladığını "yoo dostum yoo" diyerekten belirttim. O da "dikkat et her an yanlis anlayabilirdi" edilgen midir nedir bilmedigim bir cümle türü kendisini kastederek. Bu şimdi nedir? Ne dusunmustur? Nasil davranmaya calismak gerek? Sevgilisi yoktur ve amacim bu yonde kesinlikle değildir. Teşekkürler.




 
ne dediğin anlaşılmıyor ama üstündekileri çıkarma. ;_;


  • shotgunwoman  (08.10.15 00:06:17) 
Google Translate kullanma.


  • angelus  (08.10.15 00:07:39) 
Mehmet ali gibi davran ay ne dostoyevski bi erkek desin


  • i ve been mistreated  (08.10.15 00:08:11) 
bize biraz balzac biraz nietzsche gelmedin ama dostum :/ yok böyle bir anlatım.

ama benim anladığım kızda "ay bana yavşayacaklar" havası var. amacının bu olmadığını, osuruktan nem kapmamasını söyle.
  • rheia  (08.10.15 00:12:30) 
Ben Nietsche yim ben Balzac im demedim. Ona farkli geldigimi anlamaniz icin oyle bir ornek verdim. Sizin de bir Dostoyevski olmanizi bekleyemem elbette.


  • cok istenen felaket  (08.10.15 00:16:55) 
cok kasma.


  • chaotic good  (08.10.15 00:17:27) 
yok yok merak etme hiç 'biraz Balzac biraz Nietzsche' gibi gelmemişsindir kıza. için rahat olsun. sosyal medya kullanmıyorum ben kuulluğu kalmadı artık.

yalnız niyetin her ne olursa olsun bu kızdan sana hiçbir şey olmaz, hayır gelmez.
  • air  (08.10.15 00:36:57) 
Balzac'ın 'kedi'si bile senden anlaşılır konuşuyordur kardeş


  • kurcalamabozarsin  (08.10.15 00:46:38 ~ 23.10.15 01:51:43) 
çok samimi değilseniz kızın "yavşıyon mu bana sen" sorusu sizi soğutması lazımdı en başta.


  • grace margaret mulligan  (08.10.15 00:57:31) 
şaapma onu ya orda şeey olmuş çünkü o yüzden:) düşüncelerim bunlar


  • mhmtt  (08.10.15 00:57:53) 
paragraf kullanmayı dene.


  • ancinsan  (08.10.15 01:01:15) 
çok kötü anlatmışsın. 52368123 tane anlatım bozukluğu var. kızı boş ver, kitap oku.


  • ehti  (08.10.15 01:06:54) 
1- Kıza yavşama. Amacım o değil diyorsun ama bariz yavşamışsın. "sokak kedisi tripleri"
2- Sosyal medyayı kullanmamamak coolluk değil, tercih. Aşırı kullananlara da "yumuşak tepki" gösteremezsin. Herkesin tercihi kendine.
2.buçuk- Sosyal medyayı kullanmadığın için "her an yanlış anlayabilirdi" cümlesinin ne ifade ettiğini anlamakta güçlük çekmişsin. Seni uyarmış işte orada net bir şekilde. Kullanmasan da sosyal medya dilini takip etsen senin lehine olur.
3- Biraz Balzac biraz Nietzsche geliyorum demişsin, ama kızla böyle iletişim kuruyorsan, kız senin tam bir "üst sınıfa hava atmaya çalışan liseli" olduğunu düşünmüştür. Umarım normal yazışman böyle değildir. Alkollüyken ya da uykuluyken yazmışsındır.
  • lcha  (08.10.15 10:02:52) 
Totaliter yorumun için teşekkür ederim.


  • cok istenen felaket  (08.10.15 10:46:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.