[]

alaturka tuvaletten sürekli kertenkele çıkması.

merhaba duyuru sakinleri,

yine saçma bir sorunla karşınızdayım :)

son birkaç aydır tuvalette kertenkele buluyorum, haftada bir en az.. bazen tek bazen de çift olarak. aklıma tuvaletin deliğinden gelebilecekleri gelmemişti ama geçen hafta ilk defa delikten çıkma anına şahit olduğum için delikten geldiklerini anladım. (ben başka bir yerden gelip, tuvaletin deliğindeki kapağa düştüklerini vs düşünüyordum)

her neyse devam edeyim, ben bunları elime alamıyorum, bazen kalın tuvalet kağıdıyla alıp camdan atıyordum bazen de su dökerek kapaklı delikten düşmelerini sağlıyordum.

her hafta evden iki üç günlüğüne ayrılıyorum, eve her geldiğimde ilk işim tuvalete bakmak oluyor son bir iki aydır. ve her seferinde "geldi yine tipini sktiğim" ifadesi oluyor yüzümde. sonra "nereye sıçacaklar yav, nereye sıçacaklar" diye feryat eden abiye derin duygular besliyorum (empati şeyediyorum yani ehm)

velhasıl, bu saçma sorunum için siz değerli duyuru sakinlerinden yardım istiyorum. sizler ki en zor anımda bana destek olmuş idiniz :D (bkz: #874959)

bu sefer de bi yardım ediverseniz.

not: kertenkeleleri tuvalete düşürdüğüm için üzülüyorum ama fazla vaktim olmadığında peçeteyle, tuvalet kağıdıyla vs tutmaya uğraşamıyorum, altıma yapmamak için :)

 
Kertenkeleler tamamen zararsizdir ama yine de istemiyorsan kapaklar var alaturka tuvaletlere takilan tek yonlu acilan onlardan alip takarsan disardan giremezler.


  • floydian  (07.10.15 20:11:13) 
kertenkeleye benzeyen bi hayvan vardı ismini unuttum, zararsız bişeydi evdeki böcekleri falan yiyormuş. ondansa seninkiler öldürme yazık.


  • loser blueser  (07.10.15 20:14:11) 
@loser
süleymancık olması lazım dediğin hayvanın.

içinden çıkarken gördüm dedin ya, acaba aslında içerden çıkmadı başka yerden girdi de, sen görmeden önce gitti bir deliğin içine mi bakıp çıktı.
yanlış yerde arama mutluluğu diye soriim dedim.
  • la traviata  (07.10.15 20:16:31) 
aynen süleymancık. cikli cıklı bişeydi diyodum ben de :D

www.google.com.tr bundansa bırak yaşasın hacı.
  • loser blueser  (07.10.15 20:17:46) 
Alaturka tuvalet kapagi var. Iceriden bocek ya da baska bir canlinin girisini engeller hem de temiz gorunuyor.


  • Traveller  (07.10.15 20:41:49) 
büyük ihtimalle delikten çıkıyorlar, ki delikte kapak var :( tuvaleti aradım taradım, ufak tefek de olsa delik gibi bişey yok. süleymancık olabilir, rengi fotodakilerden daha koyu ama ayakları fotodakilere benziyor.

bırakayım yaşasınlar, ben de en çok bunu istiyorum ama, tuvaletten almak çok zor oluyor bazen. nasıl alabileceğim hakkında önerileriniz varsa paylaşınız lütfen.

herkese teşekkürler.
  • sen olmayan cocuk benim  (07.10.15 20:51:41) 
penceresi açık ile boşluktan geliyordur. tuvaletten çıktığını hiç duymadım.


  • zam sampiyonu domates  (07.10.15 21:58:57) 
pencere kapalıyken de geliyor. dediğim gibi delikten girerken şahit oldum bi kere.


  • sen olmayan cocuk benim  (07.10.15 22:27:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.