[]

kıl dönmesiyle ilgili soru

aşağıda da gördüm ama alakası yok onunla. tedavi ettirilmezse çok sıkıntısı olur mu ? minimum 3-4 ay sonra tedavi ettirebilirim çünkü ne yazıkki

kıl dönmesi malum yerde


 
Rahat oturamazsın , sırtüstü yatamazsın.. kıl zaman geçtikçe büyür , büyür , büyür..

Korkma sadece toprağa gideceksin... Sonra toprak olacaksın... Sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin... Oradan özüne ulaşacaksın... Çiçeğin özüne bir arı konacak... Belki... belki o arı ben olacağım.
  • gotunden entry uyduran adam  (07.10.15 19:18:06) 
sıkıntı olmaz deniyor. ama bence ilerleyince alınan alan vb. daha büyük oluyor.


  • siradisi00  (07.10.15 19:20:53) 
ben 1.5 sene erteleyip askeri hastanede olmuştum.. valla o bölgeye dokununca patlamaya hazır sivilce gibi 3-4 senedir..
Rahatsızlık vermiyor ama ameliyat oldum bi daha olmaz diye birşey olmuyor.. nüksetme durumu var..

ameliyata girdiğimde Şebnem Ferah - Can Kırıkları calıyordu.. Şarkı bitti ameliyatta bitmişti..
Dikiş aldırmak daha kötü.. Bunun sadece adı ameliyat korkacak birşey emin ol yok
  • gotunden entry uyduran adam  (07.10.15 19:23:32) 
entry uyduran zaten daha önce oldum ameliyat aq ya 2 sene oldu gene nüksetti ama sınava hazırlanıyorum boş vaktım yok


  • yamuklu sucurta  (07.10.15 19:34:29) 
Ölüm riski yok ama yaşam kaliteni düşürür. Bir de eğer şimdi ameliyat olursan -söz gelimi- 15 günde iyileşir, 4 ay sonra olursan bir ayda iyileşir.

Bunun iki türlüsü var. İltihap eğer akıyorsa, canını yakmaz. Bu açık yaradır. Eğer kapalıysa ve şişkinlik varsa dokunamazsın, oturamazsın, ızdırap olur sana.

Geçmiş olsun.
  • yirmisantim  (07.10.15 19:39:56) 
Boş vaktin bol oluyor zaten ameliyattan sonra.. ve 1.5 hafta falan sürüyordu sanırım o süreç (4 Sene oldu olalı)
Hareket mekanizmana engel olmuyor, yaşam kaliteni düşürmüyor ise Sınavlardan sonraya ertele..
Ben hava değişimi alırım diye 1.5-2 sene askere kadar engellemiştim..
  • gotunden entry uyduran adam  (07.10.15 19:41:22) 
altı ay ertelemiştim.ama bölgeye dikkat etmen lazım ve banyodan sonra temizliği iyi yap.dökülen saçlar içeriye daha da birikmesin.arada akıntı fazla olursa ve acı hissedersen eğer,doktor kontrolunda antibiyotik alımı yapmalısın.


  • iwilldiealone  (07.10.15 19:41:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.