[]

Bisiklet Önerisi

Merhabalar duyurunun bisiklet aşıkları, sportmen insanları.

Ebat olarak 185 - 105 boyutlarında olan bir vücuda sahibim. Atletik olmadığımı anladınız.

Bu ebatlara uygun en iyi bisikleti arıyorum. Bütçem maksimum 1200 falan olabilir. Ha biraz daha ver sana şöyle şöyle artısı olur o daha iyi bisikletin derseniz dinlerim sizi.

Tavsiye verirken neden tavsiye ettiğinizi söylerseniz çok sevinirim. Zira neye dikkat etmem gerektiği konusunda fikre sahip değilim.

Sizi seviyorum. Kendinize iyi iyi bakın, bir şey ettirmeyin. Saolun varolun.

Pai pai, chai latte.

 
selamun aleyküm. o kalıbına bence 29 jant güzel bi mtb al.
ben bisletçiyim, daha da bu işte yeniyim ama
www.kronbisiklet.com.tr
şu özellikteki bislet ve diğer markalardaki muadilleri senin için idealdir gibi geliyor. hidrolik fren biraz teknik bilgi gerektirebilir, internetten alman soruna yol açabilir, dolar yüksek, satıcılar yüksek fiyat çekebilir, bu yüzden kron olmaz salcano olur carraro olur ne bilem.. bisikletin 20 kadar parçası var. çok detaya girmeden ön araştırma yapıp soruları netleştirirsen daha iyi olur.
  • kargn  (07.10.15 17:35:22) 
@kargn reyiz saol.

benim boy uzun ya. birde bu ince lastik yavşaklığı var. o neyin nesi? ince lastik daha mı hızlı gider. benim mesela hız tutkunu bir kişiliğim var. asjkldf.
  • 2006  (07.10.15 17:43:56) 
lastiklerin 1.70, 1.50, 2.20 gibi ölçüleri var, gerçi lastiklerin iç dış pek çok ölçüsü var ama bu aralıktakiler simidin enkesidinin kalınlığı desem doru olur herhalde. 2.20 traktör arka lastiği gibi. dişsiz 1.50 lastik mtb olan bisikleti tur bisikletine çeviren detay.


  • kargn  (07.10.15 18:58:47) 
bende triban 3 var, bir saat sürüp 20-25 km arası ortalama yapıyorum.
tur bisikleti olarak kullandığım (eski model bianchi) 12 km'lerde sürünüyorum.

  • kargn  (07.10.15 19:02:31) 
sevgili 2006

bisikleti kullanım amacını belirtmemişsin. bisikletler yol, dağ ve şehir olmak üzere üçe ayrılır. dağda bayırda hoplaya zıplaya gideceksen dağ, günde 30-50-100 km yapacaksan yol, sahilde amaçsızca ya da sabah-akşam işe gidip gelirim dersen de şehir bisikleti almalısın.

buna göre tekrardan bisiklet önerebiliriz.

sevgiler
  • alm est  (07.10.15 19:07:45) 
Btwin rockrider 500 cok iyi. Bur incele.


  • yollarbenibekler  (07.10.15 19:33:46) 
@alm est amacim spor tamamen. Aksamlari yada hafta sonlari cikip gezecegim. Sehir bisikleti daha uygun kaciyor bu durumda. Su an icin pek mumkun olmasada belki birgun ise bisikletle gitme sansim olabilir. Ozetle durum bu.


  • 2006  (07.10.15 22:22:06) 
o zaman evet, şehir bisikleti alın. ön amortisörlü tavsiyelere kulak vermeyin. şehir içinde size gereksiz ağırlık yapacak ve kas gücünüzün direkt olarak tekerleklere aktarılmasını engelleyecek bir komponente hiç ihtiyacınız yok.

fiyatlarını bilmemekle beraber

fuji touring, orbea comfort veya orbea carpe tavsiye edebilirim. bunlar bütçenizi aşarsa decathlon'daki maşasız bisikletlere gönül rahatlığı ile binebilirsiniz.
  • alm est  (07.10.15 23:12:07) 
scott, trek, cannondale ... bu markalarin sehir bisikletleri fiyat olarak bir nebze daha iyi. bu sene 2105 trek ciy bike surdum, adamlar super yapmislar. bende scott var sehir bisikleti olarak tavsiye ederim.


  • evimin paspasi  (07.10.15 23:23:19) 
Oncelikle su duyuruya alalim siziwww.eksiduyuru.com

Boyunuza gore XL 58 cm kadro kullanmaniz lazim yol ve sehjr bisikletlerinde. Arazi bisikletk icin de 19" L kadro uygundur.

Elimde Specialized Secteur 2014 58 cm yol bisikleti var, uyghn fiyata satiyorum, ikinci bisikleti aldim hanimdan habersiz acilen kurtulmam gerek, hanim keser yoksa. Evli olanlar anlar derdimi. Bisiklet son derece temiz, garantisi faturasi vs mevcut, aksesuar vs de verecegim yaninda. Ilgilenirseniz fotograflari yollarim.
  • mahsus mahal  (07.10.15 23:50:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.