[]

beşiktaşlılık nedir bir diyin de bilelim

nedir abi bu beşiktaşlılık ya?

hayır biz neden anlayamıyoruz diğer takım taraftarları olarak?
sürekli görüyoruz beşiktaşlıların yazdıklarını, şöyle değişik böyle değişik filan, debeye mebeye giriyor.

sayan söven adamlara, bu duygusal kelebekler kadar sinirlenmiyorum. hatta küfür eden taraftar daha samimi geliyor bana.

 
Tam olarak Fakir Edebiyatı. Varoşluktan gurur duymak gibi bir şey sanırım.


  • angelus  (07.10.15 15:14:31) 
beşiktaşlıyım, angelus+1


  • enkolaykullaniciadi  (07.10.15 15:21:09) 
besiktasliyim oyle bisi duymadim ama demek istediginizi anladim, bu durumda angelus amca +1 diyorum.


  • chaotic good  (07.10.15 15:23:01) 
3-4 sene öncesine kadar yoktu bunlar piyasada. beşiktaş taraftarı takımına sadıktır, iyidirler filan ama duygusal dallamalık bunların yaptığı. her şey gezi sonrasında başladı. beşiktaş taraftar grubunun sorumlu davranışı ve gezi de aktif rol oynaması üzerine beşiktaşlılık şöyledir böyledir diye beşiktaşlılık güzellemeleri yapılıyor.


  • air  (07.10.15 15:25:58) 
Beşiktaşlılık adamlıktır temalı, diğer tüm fanatiklikler gibi içi boş ve kimlik arayışının gelebileceği yeri çok güzel bir şekilde özetleyen bir olay işte.


  • chicha  (07.10.15 15:27:46) 
"beşiktaş halktır" geyiğinden geliyor. ilk kim ortaya atmışsa birbirlerini gazlaya gazlaya buna inanmışlar zaman içinde. diğer takım taraftarlarını burjuva görüyorlar. bir işçi şehrinin takımı falan olsalar neyse de bizim ülkede üç büyük de aynı şehrin takımı, aynı sosyo ekonomik sınıfa aitler. türkiye için komik duruyor. hep ingiliz özentiliği işte.


  • sir gawain  (07.10.15 15:30:12 ~ 15:36:48) 
hayır şimdi ben bildiğin düz taraftarım, günlük başarıya bakarım. takım kazandıysa sevinirim, kaybettiyse üzülür, gerekirse topçulara hocaya başkana söverim.

bir galatasaraylı olarak emre b.'nin sahadaki hareketlerini severim takımına sahip çıktığı için ama en çokda ben söverim (lajksghdjkagsdjka).

ne bilim taraftarlığın (şiddete kaçmadığı sürece) bu şekli güzel. bu duygusallık siksiği hep ali ece ve çarşının kendini pazarlaması sonrası ortaya çıktı. bu arada çarşı demişken ultraslan'nın da allah tez vakitte belasını verir umarım.
  • teritori  (07.10.15 15:31:20) 
Ben artık ha beşiktaşlıymış zaten deyip es geçiyorum o tarz dallamaları. Babam da beşiktaşlı ama neyse ki ondan böyle yavşak duygusallıklar görmedim hiç.

Gerçi bence daha kötüsü her entry'nin altında not: şusporluyum yazıp prim yapmaya çalışanlar. Rezillik resmen.
  • sesee  (07.10.15 15:31:31) 
beşiktaşlı olsaydın anlardın. olmadığın için anlamana gerek yok.
(bkz: sadece beşiktaşlıların anladığı beşiktaşlılık olayı)

geyigi geçecek olursak sadece gezide değil toplumun tepki göstermesi gereken hemen hemen her olayda en doğru duruşu sergileyen bir kesimden bahsediyorsun.Şerefli ikincilikler diyebilen, her hareketiyle örnek bir başkandan bahsediyorsun.
Bunlar bu yozlaşmış durumda fakir edebiyatı gibi gelebilir,deger görmeyebilir ya da goygoya konu olabilir.Lakin öyle değildir :)

Not: kimseye yozlaşmış deme amacı güdülmemiştir.
  • imnotsureabout  (07.10.15 15:56:46 ~ 15:59:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.