[]

Hayvan Pisliği Temizlemek

Daha önce evde ördek beslemeye çalıştığımla ilgili bir kaç konu başlatmıştım. Şu ana kadar buradaki arkadaşların da yardımıyla her şey çok güzel gidiyor. Giderek büyümeye ve bizimle anlaşmaya başladı.
Ördekler, sevimli olmalarının yanında aşırı pis hayvanlar. Bu konuda da kendimizce çözümler üretmeye başladık. Ancak tuvalet alışkanlığı kazandırma gibi bir ihtimal söz konusu değil. günün bir bölümünü ofiste yanımızda geçiriyor. Bu süreçte hayvanın kakasını tuvalet kağıdı yardımıyla temizliyoruz.

Gelelim sorumuza, günde ishal durumuna göre, 1 ila 1 buçuk rulo tuvalet kağıdı tükettiğimiz oluyor. Biraz müsriflik gibi geliyor bana. Bu tür temizlik operasyonları için (hayvanın, zemine yaptığı kakayı almak için) tuvalet kağıdı dışında ne kullanılabilir. Kolay yıkanabilen, düşük maliyetli temizlik bezi veya farklı bir kağıt alternatifi önerebilecek olanınız var mıdır?

 
ördek kapalı alanda beslenecek bir canlı değil ki. felçili kedi için ararken görmüştüm. ördekler için bez varmış, insanlar onu kullanıyor. yetişkin ördek kakası devasa bir şey. kağıt gibi temizlik havlusu diye geçen, kağıt havlu gibi satılan bir şey var. belki işinizi görür.


  • madarch  (07.10.15 14:49:27) 
mikrofiber bezler her işe yarıyor, buna da yarar galiba 4-5 tanesi ucuzlukçuda 4 büyük marketlerde 8 lira en fazla. yıkanınca özelliği gidiyor olaiblir ama ben kedi bokundan biziklet zincirine, her şeyi bunlarla teizliyorum.

kalıntı kalmasa bile az bir miktar çamaşır suyunu sulandırıp yüzeye döküp en az 15 dakika durulamadan bekletmenizi tavsiye ederim.
  • kargn  (07.10.15 14:57:28) 
kafes ya da kapalı alan sayılmaz, rahat hareket edebileceği kadar bir teras var. yoğunlukla kendisine ayrılmış bir banyo var. terasın yanında, ofis olarak kullandığım çalışma odam var. arada parka ve göl kenarına da götürüyoruz fırsat buldukça. uyumsı için temiz bir yer olsun diye, resimdeki kaptan aldım ikea'dan. bir köşesi kırıktı teşhir olduğundan 10 liraya aldım. yıkanabiliyor, günde 3-4 defa yıkayıp temizliyorum, buna rağmen temiz kalmıyor.
www.hipas.com.tr

  • tum haklari saklidir  (07.10.15 15:25:17) 
talaş döküp süpürmek saçma mı olur acaba?


  • innerbliss  (07.10.15 17:33:07) 
Bazen su gibi yapiyor, yarim saat icerisinde 2 3 su bardagi dolacak kadar yapabiliyor boyle durumlarda, talaş da sanirim çamurumsu bir hal alır.


  • tum haklari saklidir  (07.10.15 18:43:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.