[]

ayağı kırık yavru kedi

iş yerinde bi tane yavru kedi var, çokta güzel hayvan, sağ ön patisi kırılmış eklemden. kaçıyor. çok yabani. diğer kedilere mama koyuyuoruz, o da gelmiş yiyordu geçen, öyle farkettik.

bunu nasıl yakalarız ? tedavi ettireceğiz


 
kapalı kulube gibi bir yer varsa oraya yemek koyup tuzak kurabilirsiniz. büyük ihtimal yemez ama denemeye değer.


  • cemlemikonusuyorsun  (07.10.15 01:59:48) 
Ustune kalin bir ortu atip yakalamayi deneyebilirsiniz belki.


  • common of demons  (07.10.15 02:09:16) 
bir süre yakalama eğiliminizi hiç belli etmeyin. salam, sosis, tavuk gibi kuru mamadan hariç daha cezbedici seyler koyun, onunla beslemeye baslayın. yavas yavas yaklasacaktır. once kendinizden uzaga koyun onu gelip yemesini bekleyin. sonra onun gorecegi sekilde kendinize daha yakın bir mesafeye koyun derken işte adım adım kendinize yaklastırın.
yanınızda biri olsun. ya ağzı sağlam kapanır bir koli (çünkü ağzı iyi kapanmıyorsa aradan kaçıyor eşşek sıpaları) ya da daha garantisi fermuarlı bir çanta olsun. sırt çantası, bavul gibi. Tek deneme şansınız var. enseden yakalayıp kaldırın ve hazır bekleyen çantaya koyup fermuarı kapatın. enseden yakalamanız işinizi kolaylaştırır. başka yerlerden yakaladığınızda kıvrak hareketlerle kendini elinizden gene kurtarıyor zibidiler.

en garanti çözüm bu ama sabır gerekiyor. umarım yakalarsınız...
  • maviyazar  (07.10.15 09:22:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.