[]

Dövme nasıl kapatılıyor teknik olarak ?
Siyah renk yoğunluklu bir dövme varsa 3-5 cm boyutunda. bu dövmeyi kapatmak istediğimizde illaki daha büyük, daha görünür hale mi gelir yoksa biraz daha geri planda kalacak şekilde yapılabilir mi?
Derdimi tam anlatamadım ama 5 cm büyüklüğündeki siyah bi dövmeyi daha az görünür kılabilir mi dövmeciler ?
Derdimi tam anlatamadım ama 5 cm büyüklüğündeki siyah bi dövmeyi daha az görünür kılabilir mi dövmeciler ?

yok geçici değil kalıcı çözüm olarak bakınıyorum.
- akatreil
(06.10.15 23:02:13)

evet. istersen üstünü başka bir dövme ile kapatabilir, veya üzerinde değişiklik yapıp, yanına başka şeyler fln ekleyebilir.
- peggy
(06.10.15 23:22:12)

yok yanına bi şey eklemeden sadece daha az görünür olmasını istiyorum. yani boyutunu büyütmeden başka bi dövmeyle kapatmak yada üstünde oynama yaparak daha farklı bahsettiğim gibi sönük forma sokmak isterim.
- akatreil
(07.10.15 00:16:05)

gidip bir konuşursan çeşitli seçenekler sunarlar. iyi bir dövmeciye gitmeni öneririm, kötü dövmeci pişmanlıktır:p
- peggy
(07.10.15 00:25:11)

ilk önce bölge lazer görüyor dövme daha az görünür yapılıyor sonra üstüne cover-up dövme yapıyorlar daha büyük ve uyumlu
- yeni dunya duzeni
(07.10.15 01:01:18)
1