[]

Booking.com 2 kişilik ddalarda kişi başı fiyat karmaşası

sitede otel fiyatlarını incelerken bazı otellerde, 2 kişilik oda rezervasyonu ekranında ücret "kişi başı" şeklinde geçiyor. bu yazılımsal bir fazlalık mıdır? yoksa gerçekten 2 kişilik odalarda 2 kişi konaklama için vitrin fiyatının 2 katını mı ödememiz gerekiyor?




 
hayır değil, 2 kişilik odada 2 ayrı kişi kalabiliyor, eğer o odadaki tek yatağı alacaksan ayrı fiyat, 2 yatağı alacaksan ayrı fiyat verebiliyor oteller. tabii otel eğer vitrin fiyatını tek kişilik olarak gösteriyorsa ve odayı tek kişi, 2 tek kişi, 3 tek kişi diye hesaplıyorsa dediğin gibi oluyor, otelin çakallığı. azami şeçeneğinin altında 2 insan varsa o iki kişinin fiyatı oluyor, eğer kişi kişi kalacaksanız 2 insan figürü olan fiyatlara bakın.


  • baba jo  (06.10.15 16:54:10 ~ 16:54:48) 
arkadaşın dediği gibi bazı yerlerde tek başına gitsen de çift kişilik ödeyebiliyorsun.benim bu yaz başıma geldi.o ibareden anlıyabiliyorsun durumu


  • high hopes of the sozluk  (06.10.15 17:16:06) 
Fiyat araması yaparken 2 kişilik en düşük diye ararsan(filtre kısmında olması lazım) istediğin fiyatlandırmayı gösterir.


  • baba jo  (06.10.15 17:21:55) 
direk caps koy tam yorum yapabileyim


  • basond  (06.10.15 17:44:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.