[]

köpek nakil

yuva arayan bir köpeği sahiplenmek istiyorum. istanbul içi nakil gerekiyor. konuştuğum bir yer 100-125 TL arası fiyat verdi. daha uygun fiyatlı bildiğiniz bir yer var mıdır? mesafe yaklaşık 70 km. cins husky.
teşekkürler.



 
ben bilmiyorum ama nacizane önerim bir araba kiralayabilirsiniz köpeği alırınız hem gezmiş de olursunuz.


  • anarsika  (06.10.15 16:32:21) 
aslında 70 gidiş 70 geliş 140 km, araç şehir içi 9 lt/100 km yaksa 12,6 lt.
12,6*4,5=56,7 tl adama maliyeti. E nereden baksan en iyi ihtimalle 3 saatini gömecek. hani 100 aslında normal, onun yerine nereden nereye gideceğini yazarsan belki buradan birine uyar yol üstündedir vs.

  • okumayi sevmeyen okur  (06.10.15 16:42:12) 
hiç tanıdığınız bir arkadaşınız filan yok mu?

belki burada aracı olan biri yardımcı olur.. çok paraymış çünkü. bir de aslında metro filan girmesi yasak mı köpeklerin, belki bir yere kadar taksi yapıp sonra metro ile gidersiniz?

biz kediyi sokmuştuk ama tabii kutuluydu bizim.
  • kaputt  (06.10.15 16:44:55 ~ 16:45:22) 
@anarsika, araba kiraları da az değil maalesef, ama uygun bir şey bulabilirsem mantıklıymış aslında:)

@okumayı sevmeyen okur, en son çare 100'e ok diyeceğim zaten. 175 TL diyen de oldu. sonuçta adamların işi bu, her seferinde tek köpek taşımıyorlar, ki benim için tarih-saat de flexible, size uyan bir zaman getirin dedim, muhtemelen geçerken atacak benimkini de.
ayrıyetten barınaktan gelen bir köpeği sahiplendiğim için bazı hayvanseverler de hayrına yapabiliyor bu işi. bir umut:)

@kaputt, aracı olan bir tane arkadaşım var, o de iş seyahatinde:) köpek 1 yaşında, yavru değil, taşıma sepeti ile taşımam zor ve huyunu suyunu bilmiyorum, kalabalık içinde stres olup sıkıntı yaratabilir.

çatalca merkezden sarıyer merkeze gelecek. iki nokta da çok şehir içi sayılmaz ancak belli bir yere kadar bile getirebilirim diyen olursa, tabii cüzi bir miktar karşılığı, çok müteşekkir olurum:)
  • peggy  (06.10.15 17:01:53) 
pet nakil diye bir grup var facebook'ta oraya bakabilirsiniz. fb hayvan sahiplendiren gruplarda duyurabilirsiniz.

yer yön kısmına da bir yazın belki gönüllü biri çıkar.
  • madarch  (06.10.15 19:51:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.