[]

htc one m7 yerine telefon tavsiyesi

Merhaba, bende 3 senelik bir htc one var. bu telefon kullanmazken bile bazen çok fazla ısınıyor ve bataryası bütün gün fazlasıyla dayanırken (gece boyunca şarj ile saat 7:00 de fişten çıkarınca akşam 23:00 da hala %30 sarjı duruyordu. şimdi ise sabah 7 den 15:00 e kadar ancak dayanıyor)

whatsapp web kullanıyorum, belki nedeni odur fakat ben bunu satıp uzerine de hiç koymadan ya da az bir miktar para koyarak ne alayım sizce? whatsapp çalıştırsın, instagram çalıştırsın yeterli. Bir de takılma kilitlenme olmasın.


 
o paraya alacağın sıfır telefonlar "amiral gemisi" diye tabir edilen bir telefon olmayacaktır. dolayısıyla compact mini vb. kısılmış telefonlar olacaktır ve şimdi kullandığın telefondan nispeten daha kötü olacaktır. batarya değişimi öneririm bu durumda.

illa değişeceğim derseniz gm 4g, asus zenfone 5 700 lira ikisi de. iş görürler.
  • seni sevenleri bir kere uzdun  (06.10.15 23:53:43) 
@ssbku evet mantıklı görünüyor. peki bataryayı internetten alsam servise götürsem "bunu buna takın" desem takarlar mı? bu iş için kime götürmem lazım? işçiliği iyi olan bir yer biliyor musunuz?


  • safepassage  (07.10.15 09:59:54) 
servise götürmenize gerek yok. merdiven altı tamirciler bile batarya değişimini yapabilirler... hatta çok az eliniz yatkınsa siz de yapabilirsiniz. iphonelar için batarya aldığınızda yanında tamir kiti de veriliyor. kullanıcılar kendi değiştiriyor. eğer varsa öyle bir şey alabilirsiniz.


  • seni sevenleri bir kere uzdun  (07.10.15 15:48:40) 
@ssbku internetten disassembly videolarına baktım da çok zor açılıyor bu meret. kenarını köşesini yamultmak istemedim açarken. o yüzden sordum. yoksa elim yatkın aslında.


  • safepassage  (08.10.15 10:19:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.