[]

Aramizda yakin zamanda evlenen var mi?

Merhaba,

Biraz sacma olacak belki ama yakin zamanda evlenen varsa nikah islemleri ile ilgili bir sorum olacak. Farkindayim Google diye bir sey var ama ortalik kadinlar kulubu tadinda ya da guncel olmayan bilgiden gecilmiyor.

Birkac yere baktim, anladigim su ki; ilk adim -hic belge toplamadan- evlendirme dairesine gidip evlenecegimizi beyan ediyoruz, oradan cikip belgeleri topluyoruz, tekrar evlendirme dairesine donup belgeleri veriyoruz ve gun aliyoruz, dogru mudur?

Tesekkur ederim.

 
Belediyenizin websitesine baktınız mı?

Örnek: www.besiktas.bel.tr
  • whimsical  (05.10.15 23:22:17) 
belgeleri toplayip git ki dosya acsinlar


  • brkylmz  (05.10.15 23:32:05) 
Baktim ancak sonra diger sitelere bakinca kafam karisti sanirim. Kimi evraklarini topla git demis kimi basvur sonra evrak topla demis.
Bu kadar kasmamin sebebi, bu islemler icin oyle uzun uzun vakitler ayiramayacak olmamiz ve isten 1, belki 2 gun izin alabilecek olmamiz ve o kisacik surede her seyi sorunsuz atlatmak zorunda olmamiz.

  • eski kafasi gidiklerdenim  (05.10.15 23:34:09) 
Evrakı toplayıp gitmeniz lazım, kafanız karışmasın. :)


  • whimsical  (06.10.15 00:05:19 ~ 00:06:11) 
bağlı bulunduğunuz belediyeden gerekli evrak listesini hazırlayıp başvurmanız gerekiyor. zaten gittiğinizde gün veriyorlar herşey tamamsa. bir de istediğiniz tarih -eğer özel bir tarih istiyorsanız- 2 ay önceden açılıyor bilginiz olsun.


  • panda  (06.10.15 08:27:57) 
6 aydan fazlasına da gün alamıyorsunuz.


  • purkinje  (06.10.15 09:23:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.