[]

karar anı sorusu ?

ladies and gentleman,

soru söyle ;

bir özel şirket dolgun maas, ev kirası, araç, prim vs. verme karsılında arabistanın al khhubar (deniz kıyısı) a yerleşmemi istiyor. tr de çalışıp o parayı verebilecek bir şirket veya iş çok zor..

soru su gidip orada tek basınıza çalışır mıydınız ?

 
bi benzeri de dubai'dir oranin. daha yasanilasidir elbette. cogu insan 5-10 sene para biriktirip ulkesine doner (ya da baska bi ulkeye ziplar).

eger gencsen ve birseyler biriktireyim biraz disimi sikip diyorsan git.

bakma oyle deniz kenari dediklerine, sirf icki icmek, iki kadin gormek icin adamlar bahreyn'e gidip geliyor arabistandan.

ha ama dolarla maas alacaksin, aldigin para tr'de cok degerli olacak. atiyorum tr'den cektigin bi kredi varsa aldigin maasla cok rahat odeyeceksin. tr'de almakta zorlandigin seyleri ordan kazandiginla cok rahat alabileceksin.

ama sikilacaksin, ozleyeceksin, sicaktan illallah edeceksin. tercih senin yani hocam.
  • brkylmz  (05.10.15 23:43:47) 
evet


  • kayranin kedisi  (06.10.15 11:08:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.