[]

Kızmakta Haklı mıyım?

Yakın arkadaşım 6- 7 aydır yurt dışındaydı. Bir süre önce 10 gün sonra döneceğini söyledi ve evini temizletmemi istedi. Evde geçici olarak birileri kaldığı için onlar çıkınca haber vermesini söyledim. Sonrasında ses seda çıkmadı. Bu akşam aklıma düştü. Geldi de haber vermedi mi acaba diye düşündüm. Bir haftadır buradaymış ve haber vermemiş. Şakayla karışık bozulduğumu söyledim. Sen geleceğimi biliyordun, geçen hafta yoğun geçti, arayamadım falan diyor. Yarın buluşmak istedi, bakarız dedim; ama hiç göresim yok. Kaç yıllık arkadaşım. 2 dakika telefon edemez miydi? Trip atmakta haksız mıyım sizce?




 
bu kadar derin düşünme bence. 6-7 aydır dışarıdaymış bak baya işi birikmiş olmalı ki seni arayamamış.
yarın görüş bence.

  • karsinin aksisi  (05.10.15 19:57:01 ~ 19:59:22) 
Haksız değilsin da bu kadar surdurecek bisey yok. Git buluş, pişman olursun yoksa.


  • elorelia  (05.10.15 19:57:47) 
geleceğini söylemiş, senden bişey rica etmiş, bi sebepten yapmamışsın ricasını. onun yerinde ben olsam ben trip atardım hem isteğimi yapmadı hem de hoşgeldin demedi diye


  • la noix  (05.10.15 19:59:40) 
İstediğini yapmadığımı nereden çıkardınız ki? O ev müsait olduğunda haber verecekti, vermedi.


  • auroraaurora  (05.10.15 20:01:57) 
Arkadaşın senin gibi düşünmemiş; işi yokuşa sürdüğünü düşünmüş ondan tribe girmiş haber vermemiş. Sen de tribe triple karşılık vermişsin. Çözülmeyecek bir problem değil uzatmaya gerek yok.


  • angelus  (05.10.15 20:06:08) 
bir de şu yönden bakalım:

arkadaş işi düşünce aramış, o iş olmamış.

sonra paşa paşa geri dönmüş. işi olmadığı için seni aramamış. işinin düştüğü arkadaşlarını aramıştır mutlaka.

şimdi senin arayıp serzenişte bulunmandan güç alarak yine işi düşünce arayacak seni. hazırlıklı ol. kara kaşın kara gözün için değil, bir şeyler ödünç almak, bir şeyler rica etmek için.
  • mea maxima culpa  (05.10.15 21:23:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.