[]

Vukuatli Nufus Kayit Ornegi

Son 1 hafta icinde bu belgeden alan var mi aramizda? Acilen bir sey sormam gerekiyor da.

Tesekkurler.


 
direk soruyu sorsan?


  • sta  (05.10.15 16:43:31) 
Ben aldım.


  • okuyamıyom ben ya  (05.10.15 16:58:55) 
Kardesiniz var mi? Kardesinizin adi da yaziyor muydu belgede yoksa yok muydu? Ben bu belgeden 1 ay once aldigimda anne baba kardesim ve ben olmak üzere 4 kisinin adi yaziyordu. Bugun gittigimde ise yonetmeligin degistigini ve artik kardesin olmadigini soyleyerek yalnizca anne babam ve benim adimin yazili oldugu kayit ornegini verdiler. Kardesininkini de istiyorsan annesi veya babasi gelip alacak dedi hatta. Kardesim 20 yasinda, anne baba ne alaka onu anlamadim. Ayrica, ben bunu burs icin vakiflara vereceğim. Vakif o belgeye bakip beni tek cocuk sanacak. E ben ne anladim bu isten? Acaba sikinti benim gittigim buroda miydi yoksa genel olarak kardes meselesi var mi bunu öğrenmek istiyordum. Tesekkurler simdiden.


  • mukrime  (05.10.15 20:25:22) 
Tabii kardeşlerim de vardı. Sadece anne babayı gösteren bir belge vermeleri mantıksız geldi.


  • okuyamıyom ben ya  (05.10.15 23:40:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.