[]

internetten satış ve kargo

internetten satış ile ilgili bi işe girmeye düşünüyorum. kredilikargo'ya baktım ama fiyatları karşılaştıramıyorum. ucuz mu değil mi diye. sürat kargo da kötü bi şirket bi yandan. misal, ptt ile anlaşılabilir mi mesela?

siz anlaşma yaptınız mı? gönderi başı ne kadar ödüyorsunuz?


 
şimdi birisi ben şu kadar ödüyorum der, onu referans alırsınız. almayın.
günlük sevkiyatınız ne kadar yoğun olursa kargo sizlere o kadar düşük fiyat verir. ortalama bir sevkiyat planı oluşturun ve kargo şirketleriyle görüşmeye çalışın. telefonla bilgi vermezler ama size en yakın şubelere gidebilirsiniz.

dediğim gibi, bir firmaya verdikleri fiyatla öbürü aynı olmaz. günde 3-5 sevkiyata indirim yapacaklarını sanmıyorum.
  • uuth  (05.10.15 14:54:30) 
kargo ile ilgili kimse size fiyat teklifi veremez zira herkesin gönderdiğin paketlerin ebatı/boyutu farklı, trafiği farklı. benim günde gönderdiğim 800 parça kargo ile sizin günde göndereceğiniz 25 parça kargo için firmadan aynı fiyatı almanız olası mı?


  • mrvengeance  (05.10.15 14:54:51) 
kargo firmalarının verdiği fiyatlarda değişkenler var:

sevkiyat türkiye'nin hangi bölgelerine ne miktarda dağılıyor?
günlük gönderi adedi kaç tane?
parça başı gönderi hacim ve ağırlıkları ne kadar?
kargo şirketine ürün bedeli tahsilatı yaptıracak mısınız?

bu gibi bilgiler hazır olsun :)
  • uuth  (05.10.15 14:59:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.