[]

Hızlı giderken kasise vurmak

Selamlar,

Aslında tam olarak kasis değil başlık uzun olmasın diye o şekilde yazdım. Yaklaşık 70-80 arası bir hızla giderken asfalt yola yapılan yamaya vurdum. Yapılan yama ile sanıyorum yol bir kaldırım kadar değil de 10 cm civarı (tahminim) yükselmiş. Tak diye bir ses geldi önden ama o kadar sonrasında, o kadar kasise girdim tekrar hızlı kullandım herhangi bir ses, titreme, sağa - sola çekme yoktu. Gece olduğu için lastiklere bakmadım, jantta bir yamulma olacağını da sanmıyorum ama sabah daha net bakabilirim. Onun dışında neye dikkat etmek lazım ya da ne olmuş olabilir? Bence amortisör darbeye bağlı dibe vurmuştur ses ondan gelmiştir diye düşünüyorum, çok sıkıntı olmaz gibi ama tecrübeli arkadaşlar varsa onların da fikrini duymak iyi olur.

Teşekkürler

 
tampon yere vurup esnemistir, ses ona ait.


  • costa blanca  (04.10.15 21:11:37) 
amortisördendir bence de.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (04.10.15 21:58:41) 
70-80 ile 10cm lik bir tumsege girseniz arabanin kontrolunu kaybederdiniz bence. Kanimca ciddi bir sey yok, arkadasin dedigi gibi tamponu yere vurmus oldugunuzu tahmin ediyorum.


  • stavro  (04.10.15 22:09:07) 
sabah olunca ön takımları gözle bir kontrol edin. ardından düz yolda giderken titreme, sağa-sola çekme, ses vb. tanıdık gelmeyen bir durum var mı ona bakın. eğer bir durum varsa rot-balansçıya gösterirsiniz.


  • mizikaci cocuk  (04.10.15 22:40:00) 
ben alt tarafı (motor koruması olan plastiği) vurmuştum. tamamen yol bozulmuş kamyonlar nedeniyle. o çıkıntı asfalt, doğrudan plastiğin arka tarafını kaldırmıştı. bence alta bakmanda fayda var. böyle durumlarda, durup hemen kontrol etmen de yararlı olabilir. aracın alt tarafında önemli bir şeyleri delme veya kopartma sorunu da ortaya çıkabilir.


  • fempusay  (04.10.15 23:07:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.