(3) 

bir kızımız dışarıda kaldı acilen ev bakıyoruz

charlotte blanc #773519 
tercihen beşiktaş, cihangir veya kabataş civarında 1-200,1-500 arası kiralık ev bakıyoruz. tek kişi kalacak. yardım ederseniz sevinirim. kızcagaz dısarıda kalmasın
(5) 

taksim meydanında acil yardım

charlotte blanc #772956 
arkadaşlar taksim meydanında cumhuriyet tarihi boyunca yaşanmış ses getirmiş olayları öğrenmem gerekiyor. Mümkünse ocak, mart, temmuz, ağustos, kasım ve aralık aylarında olmaları çok önemli.

örnek veriyorum

haziran ayında gezi olayları olmuştu- haziran
1955te 6 7 eylül olayları yaşanmıştı- eylül
taksimde çıplak kadın eylemci - haziran
(1) 

yabanci vatandas sorusu

charlotte blanc #764925 
turkmenistanda turk okulundan diplomasi olan yabanci biri var. turkiyede universiteo kumak istiyor. universite giris sinavina mi girmesi gerek yoksa yabanci oldugu icin farkli bir uygulama mi var ?
(3) 

Istanbulda denize girmek

charlotte blanc #762957 
hadimkoyde fatih universitesinin orasinda oturuyorum

arabam var. oturdugum yere yakin denize girebilecegim bir yer var mi ? mesela cumartesi hava cok guzel olunca kendimi denize atasim geliyor yuksek bir yerden. ama cok kalabalik olmasin. temiz olsun. boyle bir yer var mi ? kuzeyde veya daha batida
(4) 

Haber olabilecek birsey ariyorum yardim edin

charlotte blanc #755125 
ıyi gunler var mı sagda solda gördüğünüz potansiyel haber konuları

şikayetçi olduğunuz merak ettiğiniz bir olay var mı

örnek mesela atıyorum "marmaraydan zeytinburnuna gidiyordum işe gidecektim. güvenlik görevlisi eteğime\turbanıma bakıp buraya giremezsiniz hanımefendi" dedi. neden böyle bir uygulama var mesela gider direkt araştırırım. skandal manşet zbam zbam diye yazarım.

ya da atiyorum cok tuhaf bir basari hikayesi falan



mesela arkadaşım şimdi mahallesinden el nusraya el kaideye katılmaya giden gençleri araştırıyor. çok acaip
(5) 

150 tl ye sandık gorevlisi olmak mantıklı mı ?

charlotte blanc #753038 
arkadaşım saadet partisinden sandık görevlisi oldu. kendisi koyu chpdir ama para vericeklerini söyledi. 150 tl verecekmişler ona. önce 60 tl verecekler diye katıldı şimdi bu akşam arayıp parayı yükselttiler abi dedi bana. 150 tl vereceklermiş. parayı nasıl alıcan dediğim zaman partiler YSK dan alıyormuş parayı sonra bize veriyormuş. elinde makbuz falan da yok lavugun sdece sandık gorevlısı olduguna dair parti ilçe merkezinin kağıdı var.

bana hiç inandırıcı gelmedi.

1- bu gerçek mi ? mümkün mü ?

2- ysk para verecekmiş. partiler de parayı görevlilere aktaracakmış. yalan değil mi bu ? çok şüpheli geldi bana

3- geçen dönem herhangi bir partiden sandık görevlisi olup da bu kadar yüksek miktar da para alan oldu mu ? 150tl bence bu adamlar arkdaşı kandırıyor

4- bu bir yalansa arkadaşım gitmeyecek sandık görevine. cezası neyin siktiret de bu arkadaş yine de oy kullanabilir mi ? sandık görevi başka yerde, ysk sitesinde oy vereceği okul başka yerde.
(2) 

Haber yazıyorum engelliler hakkında ama bilmediğim birşey var.

charlotte blanc #751179 
konuşma engelliler hakkında bir proje var. türkiyedeki konuşma engellilerin bir sivil toplum kuruluşu varmı ? varsa en büyüğü hangisi ?

ikinci ve son soru. konuşma engelli olmak ile konuşma ve işitme engelli olmak aynı şey mi ? nasıl hem konuşma hem işitme engelli olabilyior insan

stephen hawking konuşma engelli ama duyabiliyor mu ? ben stephan hawking tarzı insanlar hakkında yapılan bu proje hakkında yaptığım haberle hem konuşma hem işitme özürlü insanlara yanlış ümit vermek istemiyorum o yüzden bu ayrıntıları soruyorum.
(2) 

mortifera ve spor

charlotte blanc #742054 
mortifera haftada 6 gun, gunde 2 saat spora gidiyordum diyor. bu adam zayiflamak icin mi gidiyor lan pek inandirici gelmedi.

neyse mortiferayi birkere gormustum. hayal meyal sanki kiloluydu bu herif. simdi bu adamin yaptigi seyi daha dogrusu yaptigini iddia ettigi seyi zayif biri yaparsa onun icin iyi olmaz mi ?

gunde 2 saat
haftada 6 gun
farkli kaslar, kardiyo mardiyo

iyi birsey degil mi yoksa kaslari asiri mi yormus olursun.
(4) 

cemaatler ve tarikatlar hakkinda bilgi

charlotte blanc #736946 
ulkemizin son gundemi de bu cesitli cemaat ve tarikatlar orgutler tarafindan belirleniyor

ben bunlarin liderleri kim, en guclu olduklari alan, guc siralamasi, para siralamasi, guclu olduklari bolgeler, takipci sayilari, vizyonlari, devletle iliskileri, guclu sirketler ile iliskileri, ticari bolgeleri hakkinda herseyi okumak istiyorum

soyle dusunun ben cemaatler hakkinda bir kitap yazicam diyelim.. bu tur bilgileri nereden bulurum. turkiyede bulunan butun cemaatler hakkinda bir kitap yazicam. yada blog acicam. tik diye gelsin bilgiler

bkz fethullah gulen cemaati
bkz enver oren abdulhakim arvasi ihlas isikcilar ne haltsa cemaati
bkz ismailaga cemaati cubbeli ahmet
bkz menzil cemaati. bu grubu en son ogrendim. en az medyatik olan ama guc bakimdian bir feto edecek akdar guclulermis
bkz naksibendiler. kimileri bu cemaatin en guclu cemaato ldugunu soyluyor
bkz adnan oktar cemaati

saymadigim baska cemaatk aldi mi ?
(2) 

Kredi Kartinı avantajlı kullanmak hakkında bir soru. lütfen yardım

charlotte blanc #735422 
Kredi kartı hiç kullanmadım bugüne kadar. ama teorik olarak eğer hiç olmayan paradan harcamazsam ve sadece bende olan parayı kullanarak alışveriş yaparsam bankanın bana verdiği bonuslarla çok avantajlı bir şekilde kullanabilirim gibi geliyor. taksit değil bonuslardan bahsediyorum. yani kendi paramı harcadığım için bankanın bana vereceği hediye para.

birinci soru: bu teorimde haklı mıyım ? yoksa banka bunu düşündüğü için illa beni bir şekilde zarara uğratacak mı ? (hesap ekstresi falan )

ikinci soru: ben hem öğrenci hem çalışan arabası olan aylık 1000 tl maaş alan bir insanım. giderlerim gelirlerim bunlar. sizce hangi bankanın hangi uygulamalı kartı benim için en iyi seçenektir ?

dipnot: şu an garanti bankasının debit kartını kullanıyorum.
(2) 

imac format atamıyorum yardım edin lütfen

charlotte blanc #733569 
elimde bir imac var. yazılıım mac os x 10.6.8

hangi siteye baksam insanlar lion sürümünden veya mavericks sürümünden bahsediyor. benim istedigim ise sadece format atmak. bilgisiyardaki tüm verilerimin silinmesi. sonra gene aynı 10.6.8 i yüklemek. gerekli bilgilerim zaten bir harici hard diskte kayıtlı.

nasıl yapabilim ? illa cd mi almam gerekiyor ?

patronumun bilgisayarı o yüzden deneysel şeylerden uzak kalıp braya başvurayım dedim.
(9) 

bu araba nasil 21 bin tl ? dizel otomatik 2011 model opel astra

charlotte blanc #733117 
www.arabam.com

1 hafta once 23 bindi dusurmusler

adam dolandirici mi ?
(2) 

kopek sahibi olacaklara tavsiyeler

charlotte blanc #733084 
barinaktan alicaz tabi orasi malum. bir de bizim ev buyuk bayaa ama disarda beslemek istiyoruz. evin bahcesine sicmasini istemiyoruz. egitimini falan yapalim istiyoruz. bunun icin en iyi siteler nelerdir ?

bir de kopegin evin sinirlari icine sicmasini onlemek icin ne yapabilirz. ciddi soruyorum ilk defa kopek sahibi olacaz bilmiyorum.
(5) 

Teselli edemiyorum arkadasimi

charlotte blanc #724196 
bir tane arkadaşım var. bu akşam yanına uğrayacağım kızın. size bahsettgiğm başına psikopat bir çocuk musallat olan kız. bugun beni aradı ağlaya ağlaya 4 tane dersten kalmış ve 5 gün sonra BÜT sınavları var. ne yapacağim ben diye ağlıyor. bıktım artık okuldan. bu psikopat beni okulda rahatsız ediyordu ders çalışamıyordum. ailem şimdi benle kavga etti bölümümü bırakmak istediğimi söylediğimde (4.sınıfta hukuk). ne yapcağımı bilmiyorm diyor.

akşam böyle anlatamadığım derecede üzgün ve sorunlu bir arkadaşımın yanına gidicem. teselli etmek için ne yapmam ne demem lazım ? ben sosyal özellikleri eksik olan bencil bir adamım. onun yanına gidip yalnız bırakmamak istiyorum. seviyorum kendisini. ama ne yapacağım konusunda bir fikrim yok. ne denir bu durumlarda sadece dinlemek yeterli midir ?
(3) 

sınıfta kalan arakdaşlarım

charlotte blanc #723875 
üniversitenin aynı bölümünde aynı dersleri aldığım iki arkadaşım derste kaldı. ben pek sosyal yönüm iyi değil. acaba bu durumda ne yapmam gerek ? yazık üniversiteyi bir sene daha uzattılar şilmdi. ben bu durumda ne yapacağımı bilemiyorum. onlara ne söylesem daha iyi olur ?
(1) 

abdullah gul ve cemaat

charlotte blanc #719554 
bu abdullah gul cemaatin has adami degil miydi ? neden akp ile isbirligine gidiyor ? cumhurbaskanligi sembolik bir gorev daha cok. belki ondandir

belki de yaklasan baskanlik secimleri dolayisindan ?

sizin teoriniz ne ? bu adam gercekten cemaatin gudumunde mi yoksa baskanlik hayalleri kuran kendi cikarlarini dusunen bir adam mi ?
(3) 

yargının yürütmeye bağlanması hakkında sorularım

charlotte blanc #715796 
son torba kanun teklifi ile pratik olarak hsyk (yargı) adalet bakanlığına (hükümet) bağlandı. bağlandı diyemem tabi ama teklifte o var.

şimdi bu teklifin meclisten geçmesi lazım

1- meclisteki oylamadan geçer mi ? ırak tezkeresi gibi bir sonuç ortaya çıkabilir mi ? vicdanı olan akpliler ve cemaat milletvekilleri bu yasayı geçirir mi meclisten ?

ve bu yasa açıkça anayasaya aykırı. ama biliyorsunuz bir hukuk devletinde değiliz. o yüzden bunda da analitik yorum gerek

2- anayasa mahkemesi bu yasayı iptal eder mi ? tahmin ettiğim kadarı ile aym akp-cemaat-tarikatlar-ordu(?) arasında paylaşılmış. veya başka bir paylaşım var yarısı akp yarısı cemaat de olabilir. neyse aym in yapısı ne yönde ?

3- aym bunu iptal eder mi etmez mi ?
(2) 

Dış basında uzmanlaşmak

charlotte blanc #711390 
gazeteciyim. uzmanlık alanımı dış basından yapmak istiyorum. üniversiteinin son yılındayım.

1- sizce bunun için geç mi kaldım ?

2- bu özel alanda rakiplerimden sıyrılıp en iyisi olmak için ne yapmalıyım ? en iyisi olmak.

3- türkiyede dış basın ilgi görür mü ? hani sağlam bir gelir kaynağım olur mu ?

4- iş bulamam gibi hissediyorum. çok adam yok mu bu sektörde benden daha iyi bilen.
(5) 

anlamadım

charlotte blanc #708664 
pbs.twimg.com

şurada ayrımcılık var dediler de anlamadım. bir anlatır mısınız ? ama anneye anlatır gibi olsun. hakkaten hiç anlamdım.
(1) 

akp ve feto

charlotte blanc #706784 
ikisinden de kurtulmak icin en gercekci ve saglikli oldugunu dusundugunuz yontemler var mi ? varsa paylasin. ikisinden biri kazanirsa bu savasi yandik. ikisinin de kaybetmesi lazim.
(1) 

caps hazirlama sitesi

charlotte blanc #706783 
incide paylasilan kirmizi banner li capsleri yapma sitesi var mi ? yoksa paint ile mi yapmak lazim. macbook :/
(1) 

facebook u kapattigimin aksami acabilir miyim tekrar ?

charlotte blanc #706388 
simdi kapattim. aksam tekrar acmak istiyorum mumkun mu yoksa 3 gun falan beklemem gerekior mu ?
(5) 

Yabancı misafir

charlotte blanc #706027 
bir arkadaşımız geliyor viyanadan. bana kalacak ucuz bir yer bulun dedi. kız bu. ya buna uygun böyle beyoğlu civarında bir yer var mı ? 22 aralıktan 28 aralığa kadar kalacak.
(5) 

kalabalık gruplardaki kız psikolojisi üzerine 2 soru

charlotte blanc #702564 
1- kızlar tek kaldıklarında başka bir insandır. en yakın kızarkadaşları yanlarındayken bambaşka insanlardır. acaba bu doğru mu ? mesela çok kızın bulunduğu bir ortamda kızlar biraz daha şey olmaz mı ? seçici. tutucu. zor beğenen ?

2- kalabalık bir kız ortamıan düştünüz diyelim. altın gününe annesi ile gelmiş çocuğa dönüşmemek için ne yapılabilir
(19) 

cuma aksami 8 kizla taksimde ben ne yapicam ?

charlotte blanc #702527 
bir arkadasim vardi. kiz bu. cok iyi arkadas olduk ayni yerde calisip. daha sonra o baska bir yerde calismaya basladi ben okula devam ettim. bir kere onla ciktigimda beni 2 kizla tanistirmisti. yabanci bunlar. bulgarla fakbadi oldum. alman olaniyla da 2 hafta sonra yiyistik. gereksiz detay mi ? evet

simdii bu arkadasimla uzun bir aradan sonra tekrar bulusuyoruz. bizim grup 8 kisi falan oldu diyor. dedim tek ben erkek tuhaf kacmasin senle baska zamman bulusurz dedim. o da senin icin olsa olsa nimet olur bu dedi.

ben gitsem mi acaba ya ? simdi tiyatroyu bir iki kiza oynamak var bir de 7 kisilik seyirci onunde oynamak var. gerildim acikcasi. arkadaslarimi mi cagirsam ben de. ? tavsiyelerinisi bekliyorum.

ha kizlar buyuk ihtimal yabanci olur. ve genelde guzel kizlar ya. gereksiz detay mi ? evet.

edit: bir de benim sahsi gorusum. o kadar buyuk grupla pek eglenceli olmuyor ya. oturcak yer sikintisi. farkli icecek hsap odeme derdi. valla dert yani. ondan cekiniyorum bir de.
(6) 

Atesli Silah

charlotte blanc #701673 
haberturk "hakkari yüksekovadaki olaylarda ateşli silahla öldüğü tespit edilen 2 kişi dün toprağa verildi."


atesli silah demesi dogru degil dimi ? hem mantik hem dilbilgisel acidan yanlis. ne dusunuyorsunuz
(3) 

cinemaximum lg imax fiyatı

charlotte blanc #698130 
ya bu herifleri aradım ama açmıyorlar. fiyatını ogrenmek istiyorum ben. sanırım 15tl bir bilet için. bugun cumartesi ve biz öğrenciyiz. indirim veya fiyat farkı ne kadar olur ?

12.5 falan olsa iyi.
(6) 

haber bulmam lazim yardim edin

charlotte blanc #698086 
ıyı cumartesiler var mı sagda solda gördüğünüz potansiyel haber konuları

şikayetçi olduğunuz merak ettiğiniz bir olay var mı

örnek mesela atıyorum "marmaraydan zeytinburnuna gidiyordum işe gidecektim. güvenlik görevlisi eteğime\turbanıma bakıp buraya giremezsiniz hanımefendi" dedi. neden böyle bir uygulama var mesela gider direkt araştırırım. skandal manşet zbam zbam diye yazarım.

mesela arkadaşım şimdi mahallesinden el nusraya el kaideye katılmaya giden gençleri araştırıyor. çok acaip.
(1) 

vahan kod adlı yazar kim ?

charlotte blanc #696419 
t24.com.tr

çıkaramadım hükümete yakın bir isim miydi.
(3) 

ingiliz duyurucular şu videodaki gülünecek şeyi açıklar mısınız

charlotte blanc #696415 
www.youtube.com

anlayamadım. çok alakasız birşey dedin çok saçma mı dedi o erkek sunucu.
(9) 

acun ilica

charlotte blanc #693661 
bu adam tv8 i satin aldiktan sonra 40 kisinin isine son vermis. bu adam da emekciydi gunun birinde ne kadar cabuk unutmus o gunleri.

1- sizce cok zalimce degil mi ? geldigi yeri unutmasi

2- bu isten cok guzel bir habr cikar. bu adamin eski patronlari falan kimlerdi ? kime ulasabilirim ? feridun diye bir kameraman vardi ona bile uilasabilsem iyi olurdu. ama bana onun hakkinda biraz durust olabilecek biri lazim.
(2) 

özel hastanelerin reklam yasağı

charlotte blanc #693207 
bazı özel hastaneler reklam yasağı olmasına rağmen hala mail atıyormuş sms atıyormuş. sizin bildiğiniz gördüğünüz var mı etrafınızda ? varsa isim veya mail yönlendirebilir misiniz güzel haber olur.
(5) 

haber bulmam lazim yardim edin

charlotte blanc #693154 
haber onerisi olan var mi ?
(9) 

eksi duyuru caps gecesi cilginligi nostalji

charlotte blanc #692391 
hani bri ara cok tuhaf bir gece duyurunun cesur ve asil insanlari caps paylasmisti. bir carsamba gecesi veya pazar gecesi idi tam hatirlamiyoruim.

sorum su. bu gece de boyle bir atraksiyon yapilabilir mi. gotune sise sok mal misim allahim ya diye tavsiye vermeyin ama mesela bunun gibi baska ne tur seyler yapilabilir ? 2. bir caps gecesi olsun isterdim ama kimse yanasmaz gibi geliyor bana. ilk sefer paylasmayanlar veya gecenin sonlarinda paylasip yeterli ilgiyi goremeyenler paylassalar cok komik olurdu.

tldr. pazar canim sikiliyor. manita ile yaptigim plan da kardesm arabayi gec getirdigi icin bozuldu.
(1) 

dizimag e nasil giriyorsunuz

charlotte blanc #691253 
eskiden girebiliyordum. dns ayarlari iile falan. su an giremiyorum. kullandiginiz ise yarar dns var mi ?
(2) 

hangi otomotiv sitesi

charlotte blanc #691193 
yeni araba almaya hazirlanan biri icin en uygun otomotiv sitesi hangisidir ?

kampanyalar, yeni modeller, en az yakan modeller gibi listeleri olan bir internet sitesi var mi ? en guvenlilir olani hangisidir
(1) 

cemaatin ati neden boyle birsi dedi

charlotte blanc #691130 
t24.com.tr

bu adam cemaatin oynadigi at degil miydi neden kizmamis dersahene olayinia ? yada sessiz atin ciftesi misali yasa onune gelince vetoyu dayayacak mi ?
(2) 

duyurunun biznis adamlari

charlotte blanc #691128 
Offers in the November 4 tender for the product were up by about 15% on prior purchases and the importer eventually elected to afford the original seller with an extension through November 20 to perform on the September 12 contract.

bu ne demek

bir de prior purchese neden fiyat yukseltir anlamadim
(7) 

müge anlı freak show sorusu hafıza

charlotte blanc #690603 
müge anlı son olarak canlı yayında cinayet itiraf eden adamla ünlü oldu. şmdi sorum şu bu kadının şovunda daha önceki vukuatlar nelerdi. belki o eski vukuatların aktörlerine ulaşıp. bakın şimdi ne haldeler haberi yapabilirim.

ikinci soru. canlı yayın cinayet itiraf eden türkiyede bunun gibi canlı yayın olayları olmuş muydu. hafızaları zorlayalım biraz.
(5) 

haber bulmam lazim yardim edin zor durumdayim

charlotte blanc #690321 
Gazetecilik okuyorum. bu hafta bitmeden bir haber bulmam lazım. haber önerisi olan var mı ? şikayetçi olduğunuz merak ettiğiniz bir olay var mı

örnek mesela atıyorum "marmaraydan zeytinburnuna gidiyordum işe gidecektim. güvenlik görevlisi eteğime\turbanıma bakıp buraya giremezsiniz hanımefendi" dedi. neden böyle bir uygulama var mesela gider direkt araştırırım. skandal manşet zbam zbam diye yazarım.

mesela arkadaşım şimdi mahallesinden el nusraya el kaideye katılmaya giden gençleri araştırıyor. çok acaip.
(6) 

skt 11/11/13 olan yorsan ayrani ictim, ne zaman olurum ?

charlotte blanc #689535 
soru baslikta ? saka maka birsey olmaz dimi ? tadi cok guzeldi eksi eksi ilk defa ayrandan boyle bir tat aliyorum. super
(5) 

Müjdemi isterim arabayı seçtik!

charlotte blanc #687911 
www.arabalar.gen.tr

bu arabadan alıyoruz galiba. dizel değil ama çare yok ben de bıktım amcama araba beğendirmekten.

araba hakkında ne düşünüyorsunuz onu bilmek istiyorum.

bir de aralıkta alacağız arabyı şimdiden söylesem mi galericiye opsiyonlu mu opsiyonsuz mu hangisini alacağımı ? kalmaz diye korkuyorum.

yoksa 28 aralıkta mı alsam tam. yani en ucuz zamanı bekliyoruz.
(5) 

Erkeklerin bol kıyafet giymesi

charlotte blanc #687789 
bol tişört bol kot giymeyi seviyorum. rahat rahat sıkılmadan. ama kızarkadaşlarım her zaman bir beden küçük kotun ve bir beden küçük tişörtün bana daha çok yakışacağını söylediler. eğer 'meh' den 'damn' e geçmek istiyosan biraz giyimine dikkat et dedi.

şimdi ne yapsak acaba ? böyle dar giyen erkeklere sorum olacak ilk. bir hareketinizin kısıtlandığını hissediyor musunuz dar tişört giyerken. iki dar kot pantolan giyerken taşşaklar sıkmıyor mu hiç ? nasıl rahat ediyorsunuz

bir de genel olarak kadınlara. hakkaten böyle vücudu teşhir eden üstler giyen erkeklere artı puan veriyor musunuz ? gercekten bol tişört bol kargo pantolan giyen rahat tpiler hakkında ne düşünüyorsunuz ?

disclaimer. dar dediysek o kadar dar değil hani vücudu belli eden sadece. tabi insan olarak çok abartacak derecede dar giyinmekten bahsetmiyorum. biraz daha fit biraz daha küçük diyorum sadece. lütfen ona göre cevap verin.
(1) 

istanbul ve ankarada belediye seçimleri

charlotte blanc #687354 
ben bu seçimlerin sonucunu merak ediyorum. sizin fikriniz ne yönde ? sizce istanbulda kim kim kapışacak ? sarıgül mü topbaş mı alır seçimi

ankarayı pek bilmiyorum ama gökçek gibi bir adamdan kurtarılması gerek diye düşünüyorum. twitter dan yaptıkları yüzünden yeteri kadar ankaralının tepksini çekmedi mi bu adam ? sizce anakrada kim alacak belediyeyi ?
(8) 

Galeriden araba seciyorum yardim eder misiniz ?

charlotte blanc #687278 
www.sabah.com.tr


bu arabalara bir bak dedi amcam. benim gunde okula gidip gelmem zaten asagi yukari 100km olacak. o yuzden dizel almayi dusunuyorum. bir de otomatik almam gerek

bunlari gozonunde bulundurrarak su yukardaki galeriden hangisini secmem daha mantikli sizce ?
(14) 

gizemli entellektüel erkek

charlotte blanc #686974 
şimdi bir arkadaşımın tavsiyesine göre kızlar gizemli entellektüel tiplerden hoşlanıyormuş. bunu bir tiyatro oyunu gibi görün çok garipsemeyin sorumu ama gizemli entellektüel bir tip yaratmam için dekor üst baş ve konuşma konuları gibi şeylerde ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz ?
(5) 

marmaray hakkında merak ettikleriniz

charlotte blanc #686950 
marmaray hakkında bir panele gidicem

adı marmarayda cevaplanmayan sorular

merak ettiğiniz uyarmak istediğiniz herhangi birşey varmı panelde sorayım. haber yapacam
(3) 

Haber bulmam lazım yardım edin aklınızda ne olsa olsun yazın

charlotte blanc #686821 
Gazetecilik okuyorum. bu hafta bitmeden bir haber bulmam lazım. haber önerisi olan var mı ? şikayetçi olduğunuz merak ettiğiniz bir olay var mı

örnek mesela atıyorum "marmaraydan zeytinburnuna gidiyordum işe gidecektim. güvenlik görevlisi eteğime\turbanıma bakıp buraya giremezsiniz hanımefendi" dedi. neden böyle bir uygulama var mesela gider direkt araştırırım. skandal manşet zbam zbam diye yazarım.

mesela arkadaşım şimdi mahallesinden el nusraya el kaideye katılmaya giden gençleri araştırıyor. çok acaip.
(2) 

emrah serbes e bir soru sorabilseydiniz ne sorardiniz

charlotte blanc #684844 
simdi saat 3 te tuyaptaymis bu. bu adamdan bir haber cikarticam da ne sorsam bilemedim.
(6) 

Haber bulmam lazım yardım

charlotte blanc #683941 
Gazetecilik okuyorum. bu hafta bitmeden bir haber bulmam lazım. haber önerisi olan var mı ? şikayetçi olduğunuz merak ettiğiniz bir olay var mı

örnek mesela atıyorum "marmaraydan zeytinburnuna gidiyordum işe gidecektim. güvenlik görevlisi eteğime\turbanıma bakıp buraya giremezsiniz hanımefendi" dedi. neden böyle bir uygulama var mesela gider direkt araştırırım. skandal manşet zbam zbam diye yazarım.

mesela arkadaşım şimdi mahallesinden el nusraya el kaideye katılmaya giden gençleri araştırıyor. çok acaip.

mobil görünümden çık