(7) 

Egzama

rock n roll #1582588 
Annemin yıllardır süren egzaması var. Doktorun verdiği kremler iyi geliyor ama sonra yine tekrar ediyor. Bitkisel kürler biliyor musunuz?
(2) 

Blender Önerisi

rock n roll #1582559 
Blender önerisi alabilir miyim? Benimki artık kötü oldu ve blender benim için çok önemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
(4) 

Trafik Cezası Olarak Görünen Nedir?

rock n roll #1582460 
Selamlar, e devletimde araç plakasına kesilen cezalar listesinde olmayan bir trafik cezam var. Vergi borçları kısmına tıkladığımda MTV , ek MTV vs. borçların yer aldığı listede çıkıyor. Ne olduğunu anlayamadım. "Detay" "Görüntüle" tarzı bir buton yok o yüzden anlayamıyorum. Araç plakasına kesilen ceza listesinde değil de neden vergi borçları kısmında çıkıyor. Benim ehliyetim yok, arabayı ben kullanmıyorum. Bu ne olabilir?

Güzel Kahkül Kesen Kuaför

rock n roll #1582329 
Selam Ankara'da iyi bir kuaför biliyor musunuz? Uzun zamandır kahkül kestirmek istiyorum ama bugüne kadar kahkül kestirdiğimde hep pişman oldum. "Kahkül pişmanlıktır" inancımı yıkacak kuaför arayışındayım. Önerilerinizi bekliyorum.
(11) 

Günübirlik Turlar

rock n roll #1582318 
Günübirlik turlara gittiniz mi, güzel oluyor mu? Gittiyseniz arkadaşlarınızla mı yoksa tek mi gittiniz?
(2) 

Konsantre Meyve Suyu

rock n roll #1582240 
Meyve sularının içeriğinde elma suyu konsantresi, üzüm suyu konsantresi gibi yazılar oluyor. Bu sağlıklı bir şey mi? Konsantre olması faydalı mı?
(8) 

Teyze Oldum

rock n roll #1582113 
Selam, çok sevdiğim bir arkadaşım doğum yaptı, teyze oldum. Mutluluğumu ve heyecanımı sizlerle de paylaşmak istedim. Tebrikleri alabilirim :)

Bebek İçin Süsleme

rock n roll #1581959 
Selaaam, arkadaşım doğum yapacak, iki gün sonra. Hastane odasını süsleyeceğim. Daha önce hiç böyle bir şey yapmadım o yüzden bilmiyorum. Yarın sabah erkenden yollara düşmem lazım. Balonlar alırım, bebeğimin adını yazdırırım. Hoşgeldin beybiligirl şeklinde. Ama bilmiyorum ya fikir verseniz bana. Müstakbel teyze olarak ne yapsam? Ne yapsın bu rock n roll teyze. Çok mutluyum ve heyecanlıyım sanki ben doğuracakmışım gibi. Yeni teyzelerin tatlı telaşı :))
(3) 

Baş Dönmesi

rock n roll #1581696 
Selamlar, birkaç gündür başım dönüyor aynı zamanda baş ağrım var ve midem bulanıyor. Biraz hafifledi ama kussam bu şikayetler geçer mi? Midem bulanıyor ama kusamıyorum. Doktor arkadaşlar kusarsam bu şikayetlerim geçer mi, ona göre kendimi kusturacağım.
(8) 

Bugün Neler Yapacaksınız?

rock n roll #1581259 
Planlarınız nedir?
(2) 

Ortodontik Tedavi Sonrası Yüzümüzde Değişim

rock n roll #1581193 
Selamlar, ortodontik tedavi gördükten sonra yüzümüzde değişim oluyor mu, aynı mı kalıyor? Dişler konum değiştiriyor, kemik yapısı değişiyor belki. Bu yüzden yüzde değişim olur mu? Ortodontik tedavi yaptıran arkadaşlar ve diş hekimi arkadaşlardan cevap rica ediyorum. Teşekkürler
(3) 

WhatsApp Çıkartma

rock n roll #1581130 
Selamlar, WhatsApp'dan gönderilen çıkartmalar silinemiyor mu? Bir tanıdığım hiç tarzım olmayan çıkartmalar yolluyor arada bir. Ayıp olmasın diye bir şey diyemiyorum ve engellersem ya da sessize alırsam anlarsa kırılır diye bunları yapamıyorum. Bu çıkartmalar telefonu doldurup, yavaşlatır mı? Silinebiliyorsa yolu nedir?
(8) 

Naber, Keyifler Nasıl?

rock n roll #1580946 
Ben şu sıralar tatlı bir heyecan içindeyim :)
Sizler nasılsınız?
(5) 

Katı Meyve Sıkacağı

rock n roll #1580906 
Selamlar, kullandığınız ve memnun kaldığınız katı meyve sıkacağı önerir misiniz marka ve model olarak? Sizlerin önerdiklerinizi araştırıp karar vereceğim, en azından fikir olur bana da. Teşekkür ederim. İyi akşamlar
(14) 

Ne Sıklıkta Kıyafet Alışverişi Yapıyorsunuz?

rock n roll #1580675 
Bir de sadece ihtiyaç halinde mi kıyafet alıyorsunuz yoksa sadece beğendiğiniz için de aldığınız oluyor mu?
(13) 

Tek Başına Tatil

rock n roll #1580635 
Selam herkese, hiç tek başınıza tatile gittiniz mi? Ben hiç gitmedim ve denemek istiyorum. Zorluklarla karşılaştınız mı? Keyifli yanları nelerdi? Önerir misiniz?
(5) 

Buğulanan Pimapen

rock n roll #1580451 
Selamlar, Pimapen neden buğulanır? Camlardan biri buğulu, su damlacıkları var. Kendiliğinden gider diye düşündüm ama uzun zamandır böyle. Yapılış zamanı önemliyse eğer 7 yıl oldu yaptıralı. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
(19) 

Duyurunun eski hali

rock n roll #1580392 
Bir ben mi özledim duyurunun eski halini. Eğlenceliydi, ilginçti. Şimdi çok sönük. Tamam arada saçma şeyler de oluyordu ama genel olarak iyiydi. Sizce?

Şahmaran

rock n roll #1580222 
Selamlar, bu dizinin ilk bölümünü izledim. Dizide Şahsu ve Maran karşılaştıktan sonra Maran'ın ailesi çok mutlu oldu ve ilk alamet gerçekleşti dedi. Yani tam olarak ne için sevindiler? Spoiler falan verin yani bolca :))
(3) 

Botoks Cruelty Free mi?

rock n roll #1580195 
Selamlar, botoks yaptırmak istiyorum ama kafama takılan şeyler var. Botoks hayvansal barındırıyor mu ve hayvanlar üzerinde test ediliyor mu? Bu ikisi benim için çok önemli. Hayvansal barındırmamalı ve hayvanlar üzerinde test edilmemeli. Bu konuda bilginiz var mı? Arastırdım ama emin olamadım.

İyi Bayramlar

rock n roll #1580179 
Hepinize iyi bayramlar
(8) 

Yaz Mevsimini Özledim

rock n roll #1580146 
Denizde olmayı, denize karşı balkonda şakşuka ve karpuz yemeyi özledim. Var mı benim gibi düşünen?
(6) 

Keyifler Nasıl?

rock n roll #1580061 
Ben aşırı sıkılıyorum. Sizler nasılsınız?
(7) 

Pazar Günü Planlarınız

rock n roll #1579989 
Selam, bugünü nasıl geçireceksiniz? Belki bana da ilham olur.
(3) 

Instagram Kitap Yorumlama

rock n roll #1579899 
Selam herkese. Okuduğum kitapları, izlediğim dizileri, filmleri vs. kendimce yorumlamak için açtığım bir instagram hesabım var. Fakat düzgün olmazsa, istediğim gibi olmazsa diye endişe ediyorum. Sizin var mı bu tarz uğraşlarınız? Önemsiyor musunuz acemice olmasını vs.?
(19) 

En Son Kendinize Ne Aldınız?

rock n roll #1579838 
Az önce ekşide başlığını gördüm merak ettim. Ben kitap aldım az önce. Aslında kendime çok nadir hediye alırım.
(2) 

Doğum Yapacak Arkadaşa Hediye

rock n roll #1579711 
Selam, arkadaşım çok yakında doğum yapacak, ona hediye ne almalıyım? Bebeğe hediye alacağım ama arkadaşıma da hediye almak istiyorum. Anne olan arkadaşlara özellikle soruyorum. Size ne alınsa mutlu olurdunuz?
(8) 

Kamp Yapmak

rock n roll #1579639 
Hiç kamp yapmadım. Yapanlar çok övüyor, korkutucu değil mi? Tavsiye eder misiniz?
(7) 

Kırılma Noktanız

rock n roll #1578986 
Selam, sizi şu an olduğunuz kişi yapan kırılma noktanız ne olmuştu?
(1) 

Entrylerin Yanında Hareketli Sayılar

rock n roll #1578854 
Selam, yeni dikkatimi çekti, daha önce var mıydı bilmiyorum. Sözlükte entry sahibinin nickinin yanında hareketli sayılar var. Bu nedir? Evet buna takıldım :)
(12) 

İçim sıkılıyor, siz nasılsınız?

rock n roll #1578545 
Bu tür duyurular genelde gereksiz bulunuyor, ben de böyle düşünüyorum ama şu an bu sıkıntılı halimi bir yere yazmam lazım. Çünkü kimse yok söyleyebileceğim. Belki sonra silerim sorumu. Nasılsınız?
(4) 

Rutinleriniz

rock n roll #1578426 
Selam, rutin her gün yaptığınız neler var, disiplin göstererek? Ben çok rutin yaşayamıyorum. Mesela her gün işte şu kadar sayfa kitap okuyacağım diyorum, o hedef tutmuyor. Spor yapmak istiyorum bir gün oluyor 3 gün olmuyor. O disiplini nasıl sağlıyorsunuz?
(5) 

İş Dışındaki Zaman

rock n roll #1578368 
Selam, iş dışındaki zamanlarda neler yaparsınız? Daha doğrusu zamanınız oluyor mu? Bir de yorgunluğunuzu nasıl atıyorsunuz?
(5) 

Film Önerisi

rock n roll #1578317 
Selam, izleyip beğendiğiniz ve üzerine konuşup, analiz yapabileceğimiz film önerir misiniz? Film kulübüne gidiyorum da arkadaşlara analiz edebileceğimiz film önermem gerekiyor. Sizin seçtiklerinizi izleyip öneride bulunacağım.
(1) 

İşyeri Memnuniyetsizliği

rock n roll #1578135 
Selam, işime aşığım fakat işyerimdeki şartlardan memnun değilim. Aslında oradan ayrılmak istiyorum ama bu konuşmayı yapamıyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Uzun bir iş hayatım olmadı, bu sebeple galiba. Aslında herkesin çok kolay yapabildiği bir şey bu diye düşünüyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz, konuya nasıl giriyorsunuz?

Protein kantitatif spot ( idrar)

rock n roll #1578104 
Selamlar, protein kantitatif spot ( idrar) olması gereken referans değerinden biraz yüksek çıktı. 14 en yüksek değer, benim ise 16. Biraz araştırdım ve endişelendim. Korkmam gereken bir durum var mı? Doktor arkadaşlar varsa aramızda bilgilendirebilir mi beni? Teşekkürler.
(4) 

Pdf

rock n roll #1578065 
Selamlar, Pdf' ler kesinlikle güvenilir midir? Mesleğimle ilgili okumalar yapmam gerekiyor ama virüs tarzı bir durum olur mu diye çekiniyorum. rock n roll babaannenizi bilgilendirin gençler :)) teşekkür ederim
(3) 

Aşırı Özlemek

rock n roll #1577916 
Selam, birkaç yıl önce ayrıldığım iş yerimdeki patronlarımı çok özlüyorum. Aramız çok iyiydi. Arkadaş gibiydik, yaşımız da yakındı. Onları, orada çalıştığım günleri çok özledim. Ziyaret etmek istiyorum onları ama gidersem muhtemelen duygulanıp, ağlayacağım. Uzun yıllardır da görmedim onları. Beni motive eder misiniz?
(7) 

Dgs

rock n roll #1577866 
Selam herkese, matematik temeli hiç olmayan biri 4 ay kalan dikey geçiş sınavını başarabilir mi? Aranızda bunu yapabilmiş var mı? Varsa nasıl başardınız?
(11) 

En Çok Hangi Yıla Dönmek İsterdiniz?

rock n roll #1577819 
Selamlar, belki önemli bir soru değil ama merak ettim. En çok hangi yıla dönmek isterdiniz? Benim bugün bu soru çok aklıma geldi. Bir geçmişi yad ettim. Sizinki hangi yıl? Ben 2011 yılının bu zamanlarına dönmek isterdim.
(3) 

Geçmeyen Öksürük İçin Hangi Bölüm

rock n roll #1577304 
Merhaba, yaklaşık iki aydır geçmeyen öksürük için hangi bölüme gitmeliyim? KBB mi yoksa göğüs hastalıkları mı? Teşekkürler

İş Konusunda Bir Sorun

rock n roll #1577004 
Özelden danışmak istiyorum. Teşekkürler
(6) 

Kulak Tıkanması

rock n roll #1576967 
Merhaba, sol kulağımda özellikle üzerine yattığımda tıkanma oluyor. Doktora gitmem gerekiyor ama şimdi böyle bir imkanım yok. Bu neden olur, bir de tıkanmayı açamıyorum. Nasıl rahatlar kulağım?
(8) 

Matematik Nasıl Öğrenilir?

rock n roll #1576759 
Selamlar, matematiğim çok kötü ve matematiğin çok önemli olduğu bir sınava gireceğim temmuz ayında. Kısa süre kaldı farkındayım ama benim için çok önemli. Matematik temeli olmayan birine ne önerirsiniz? Lütfen vazgeç bu sevdadan demeyin. Bu arada matematiği çok iyi olan arkadaşlar sizlere hayranım
Edit sınav dgs
(2) 

Birinden Vazgeçme Eşiği

rock n roll #1576578 
Selam, ekşide başlığını görüyorum ve merak ettim birinden sizin vazgeçme eşiğiniz nedir?
(4) 

Spor Salonu Seçimi

rock n roll #1576223 
Selam,spor salonu seçimi konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. Spora gideceğim iş yerimin yakınında bir spor salonu var, üşengeç bir insan olduğum için kaytarmamak adına orayı düşündüm iş çıkışı giderim diye. Fakat evim ile işim arası mesafe çok uzak. Sporu bitir, hazırlan çık derken eve ulaşmam ertesi günü bulur. Biraz daha yakın bir yer bulsam biliyorum üşeneceğim. Fikir verir misiniz en olmadı gaz verin.
(42) 

Duyurudaki tenhalık

rock n roll #1575739 
Selamlar, belki biraz gereksiz bir soru olacak ama duyurulara eskiden daha çok mu cevap oluyordu? Biraz seyrekleşti sanki. Ne düşünüyorsunuz? Duyuru kendini yok edebilir.

Vegan Ürünler Kullanan Kuaförler

rock n roll #1575683 
Selam herkese, pek umudum olmasa da belki denk gelmişseniz diye sormak istedim. Tamamı vegan ürünler yani hem hayvansal içermeyen ve hayvanlar üzerinde test edilmemiş ürünler kullanan kuaför ve güzellik merkezleri biliyor musunuz? Yer Ankara. Teşekkürler
(4) 

İnatçı Öksürük

rock n roll #1575436 
Selamlar, uzun süren bir öksürüğüm var. Bir kaç yöntem denedim ama olmadı. Doktora gidecek vaktim yok, sorunum sadece öksürük. Bana önerebileceğiniz tarifler var mı? Bal vs. İçermesin lütfen, vegan tarifleriniz varsa alırım. Teşekkürler
(5) 

Sevgililer Günü Hediyesi

rock n roll #1575363 
Selam, sevgililer gününde size ne hediye edilmesini isterdiniz?
1234567  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık