İş Konusunda Bir Sorun

rock n roll #1577004 
Özelden danışmak istiyorum. Teşekkürler
(6) 

Kulak Tıkanması

rock n roll #1576967 
Merhaba, sol kulağımda özellikle üzerine yattığımda tıkanma oluyor. Doktora gitmem gerekiyor ama şimdi böyle bir imkanım yok. Bu neden olur, bir de tıkanmayı açamıyorum. Nasıl rahatlar kulağım?
(8) 

Matematik Nasıl Öğrenilir?

rock n roll #1576759 
Selamlar, matematiğim çok kötü ve matematiğin çok önemli olduğu bir sınava gireceğim temmuz ayında. Kısa süre kaldı farkındayım ama benim için çok önemli. Matematik temeli olmayan birine ne önerirsiniz? Lütfen vazgeç bu sevdadan demeyin. Bu arada matematiği çok iyi olan arkadaşlar sizlere hayranım
Edit sınav dgs
(2) 

Birinden Vazgeçme Eşiği

rock n roll #1576578 
Selam, ekşide başlığını görüyorum ve merak ettim birinden sizin vazgeçme eşiğiniz nedir?
(4) 

Spor Salonu Seçimi

rock n roll #1576223 
Selam,spor salonu seçimi konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. Spora gideceğim iş yerimin yakınında bir spor salonu var, üşengeç bir insan olduğum için kaytarmamak adına orayı düşündüm iş çıkışı giderim diye. Fakat evim ile işim arası mesafe çok uzak. Sporu bitir, hazırlan çık derken eve ulaşmam ertesi günü bulur. Biraz daha yakın bir yer bulsam biliyorum üşeneceğim. Fikir verir misiniz en olmadı gaz verin.
(42) 

Duyurudaki tenhalık

rock n roll #1575739 
Selamlar, belki biraz gereksiz bir soru olacak ama duyurulara eskiden daha çok mu cevap oluyordu? Biraz seyrekleşti sanki. Ne düşünüyorsunuz? Duyuru kendini yok edebilir.

Vegan Ürünler Kullanan Kuaförler

rock n roll #1575683 
Selam herkese, pek umudum olmasa da belki denk gelmişseniz diye sormak istedim. Tamamı vegan ürünler yani hem hayvansal içermeyen ve hayvanlar üzerinde test edilmemiş ürünler kullanan kuaför ve güzellik merkezleri biliyor musunuz? Yer Ankara. Teşekkürler
(4) 

İnatçı Öksürük

rock n roll #1575436 
Selamlar, uzun süren bir öksürüğüm var. Bir kaç yöntem denedim ama olmadı. Doktora gidecek vaktim yok, sorunum sadece öksürük. Bana önerebileceğiniz tarifler var mı? Bal vs. İçermesin lütfen, vegan tarifleriniz varsa alırım. Teşekkürler
(5) 

Sevgililer Günü Hediyesi

rock n roll #1575363 
Selam, sevgililer gününde size ne hediye edilmesini isterdiniz?
(3) 

Affetme Günü

rock n roll #1574613 
Selam, bugün dünya affetme günüymüş. Sizin affedemediğiniz birileri, ya da sizi affedemeyenler varsa bu duyuruda haykırın.
(7) 

Felsefeye Merak

rock n roll #1574486 
Selamlar, felsefeye merak sardım bu aralar. Hatta bir kaç kitap okuma denemesi de yaptım ama anlayamadım. Felsefe okumalarına nereden nasıl başlanır, önerilerinizi alabilir miyim?
(2) 

Arkadaşla arayı düzeltme

rock n roll #1574304 
Selamlar, çok sevdiğim bir arkadaşımla küstük daha doğrusu o küstü. Buna sebep olan maalesef benim onun bir davranışına çok sinirlenip abartılı bir tepki vermemdi.Ama kaybetmek isteyeceğim birisi değil. Siz olsanız ne yapardınız? Gönül işi değil bu arada sadece bu tip sorular hep gönül işine taşındığı için kendim böyle açtım.
(9) 

Nasılsınız

rock n roll #1574253 
Merhaba, bayadır duyuruya girmiyorum nasılsınız?
(7) 

Hamile arkadaşa hediye

rock n roll #1574238 
Merhaba, hamile bir arkadaşıma hediye almak istiyorum ama ne alacağımı bilemiyorum. Tanışalı çok olmadı bir kaç ay sadece o yüzden zevklerini tam olarak bilemiyorum. Kısa süre oldu tanışalı ama birbirimizi aşırı sevdik kardeş gibi olduk çok ilginç :) Bana tavsiyelerde bulunabilir misiniz?
(1) 

Doğalgaz sayacı üzerindeki ibare

rock n roll #1569068 
Merhaba, doğalgaz sayacı üzerinde "ceza 1" yazıyor. Bunun anlamı nedir ve ne yapmak gerekir? Teşekkürler
(1) 

Brintellix

rock n roll #1407431 
Selamlar 1 senedir brintellix kullanıyorum. Önce 5 mg olarak başladım. Sonra 10A çıkardı doktorum ve birkaç aydır da 15 mg olarak devam ediyorum. Bu ilaç başladığım ilk günlerde çok şiddetli mide bulantısı yaptı ve yaklaşık iki ay kadar sürdü. Sonra bu durum ortadan kalktı fakat son zamanlarda tekrar bulantı başladı ve her içişimde kusuyorum. Sorum şu psikiyatrist arkadaşlar ya da bu ilacı kullananlar sizce bu durum normal mi? Bir süre doktora gidemeyeceğim. O yüzden buraya sormak istedim.
(9) 

Müşteri memnuniyeti

rock n roll #1402000 
Selam herkese. Diyelim ki bir kafe ya da bir restorana gittiniz, ne olursa o mekana tekrar gitmek istersiniz? Yani bir mekanın müdavimi olmanız için ne olması gerekir?
(12) 

2019 yılı nasıl geçti?

rock n roll #1398923 
Selam herkese. Geride bırakmak üzere olduğumuz yıl nasıl geçti sizler için? Bu arada yeni yılda neler yapmak istiyorsunuz, hedefleriniz neler? Belki ben de feyz alırım sizlerden. Yeni yılınızı şimdiden kutluyorum.
(1) 

Ankara' psikolog tavsiyesine ihtiyacım var

rock n roll #1305558 
Özellikle anksiyete ve kaygı bozukluğu konularında tavsiye edebildiğiniz bir psikolog arıyorum.
(5) 

Sabiha gokcenden nisantasina ulaşım

rock n roll #1178520 
Sabiha gokcenden nisantasina toplu ulaşım araçları ile en kısa sürede nasıl ulaşılır? Havas'a binsem ne kadar surer?
(10) 

iş görüşmesi

rock n roll #950469 
selam, yarın iş görüşmesine gideceğim. Biraz heyecanlıyım. Heyecanımı yatıştıracak, biraz daha sakin olmamı sağlayacak şeyler söyler misiniz, motivasyona ihtiyacım var. Teşekkürler
(2) 

iş görüşmesi

rock n roll #950467 
selam, yarın iş görüşmesine gideceğim. Biraz heyecanlıyım. Heyecanımı yatıştıracak, biraz daha sakin olmamı sağlayacak şeyler söyler misiniz, motivasyona ihtiyacım var. Teşekkürler
(1) 

iş görüşmesi

rock n roll #950464 
selam, yarın iş görüşmesine gideceğim. Biraz heyecanlıyım. Heyecanımı yatıştıracak, biraz daha sakin olmamı sağlayacak şeyler söyler misiniz, motivasyona ihtiyacım var. Teşekkürler
(11) 

iş görüşmesi

rock n roll #950463 
selam, yarın iş görüşmesine gideceğim. Biraz heyecanlıyım. Heyecanımı yatıştıracak, biraz daha sakin olmamı sağlayacak şeyler söyler misiniz, motivasyona ihtiyacım var. Teşekkürler
(5) 

köpeğin aşırı iştahlı oluşu

rock n roll #932728 
selam, köpeğimin aşırı iştah sorunu var. öyle ki ne bulursa yemek istiyor. bu yediklerinin bazıları gıda maddesi de değil üstelik. çorap yuttu birkaç kez. resim kağıtlarıma saldırıyor, kalemimi açıyorum onları yiyor, toprak yiyor, az önce ağzından sünger aldım. ayakkabı, terlik kemiriyor, kopardığı parçaları ağzından zor alıyorum. masa, sandalye kemiriyor. televizyon kumandasını bile yemeye kalktı. mümkün olduğunca ortada bişey bırakmıyoruz ama insanlık hali bazen farketmiyoruz. ya da mutfağa, tuvalete gittiğimizde yapıyor yapacağını. tuvalet kağıtlarını yedi, ağzından sabun çıkardım. tuvaletten su içmeye çalışıyor. içecek konusunda da seçimleri yanlış. bunun sorunu ne olabilir?
(5) 

puding gibi olur mu?

rock n roll #932310 
selam, canım puding istiyor, fakat evde yok. dışarı da çıkmak istemiyorum. kakao, süt, şeker falan var, bunları karıştırıp pişirsem, puding kıvamında birşey olur mu? içine eklememi önereceğiniz birşey var mı? ya da olmaz o yapma mı dersiniz?
(11) 

köpeğin sebze meyve yemesi

rock n roll #931945 
selam, 6 aylık köpeğim var ve acayip obur. ne verseniz yer, yemem ben bunu demez. elimde ne görse istiyor. ben de bugün elma yerken dayanamadım çok az verdim, kemirir bırakır sandım ama yedi. sonra havuç verdim çok küçük boy, onu da yedi. sonra belki dokunur diye almak istediğimde vermedi. yerken de çok mutluydu. sizin köpeğiniz de meyve, sebze yiyor mu, zararı var mıdır? eğer zararlıysa bir daha vermeyeceğim.
(5) 

bunlar hangi hastalığın belirtisi olabilir?

rock n roll #928812 
selam, küçük bir çocukta şu belirtiler var; hep aynı türde resim çizmek (savaş resimleri daha çok), gemi gibi. birdenbire kontrol edemiyorum kendimi diye ağlamaya başlama, tuhaf vücut hareketleri. tabii ki bu kadarından bişey anlaşılamayabilir, terapi alması lazım ama tahmini olarak ne gibi bir rahatsızlık olabilir bu çocukta?
(4) 

ev temizliğini abartmak

rock n roll #927949 
arkadaşlar, sabahın 9'undan beri tek bir tane odayla uğraşıyorum. sebebi aşırı detaylı temizleme isteğim. sabahtan beri kitap kapaklarının tozunu alıyorum tek tek. her işim böyle detaylı. azıcık telkin edin beni, azarlayabilirsiniz de. ne diyeceksiniz şimdi bana?
(6) 

karbonhidrat

rock n roll #927341 
selam, uzun zamandır ekmek, pirinç, makarna gibi yiyecekleri yemiyorum. bulgur, kurubaklagiller yiyorum. bunları da yemesem sıkıntı olur mu? sağlığıma bir etkisi olur mu? faydası veya zararları ne olabilir? kilo kontrolü için soruyorum.
(5) 

limonata şişesini açamıyorum

rock n roll #925238 
evet yanlış okumadınız. ne yaptıysam olmadı açılmıyor. pes mi edeyim yoksa var mı pratik bir yolu?
(5) 

köpeklerin dişinin düşmesi

rock n roll #918894 
köpeğim 5 aylık olacak ve 2 tane dişi düştü. normal mi, korkulacak birşey yok değil mi?
(1) 

hasta mı oluyorum?

rock n roll #918827 
başım, kulaklarım ağrıyor, üşüyorum, içim sıkılıyor. ne yemeliyim, ne içmeliyim, ilaç mı almam lazım? önerilerinizi bekliyorum.
(5) 

köpekler camdan atlar mı?

rock n roll #917757 
selam, köpeğim sıcağı sevmediği için camları açıyoruz. köpeğim de camın önüne gidiyor, bazen aşağı sarkmaya çalışıyor. atlamaz değil mi? ne bileyim kendince rahatsız olduğu bişey görse atlar mı? yanından kısa süreliğine de olsa ayrılacaksam camları kapatıyorum mutlaka. olabilir mi böyle bir durum?
(8) 

disiplinli misiniz?

rock n roll #917289 
selam, disiplinli misiniz eğer öyleyseniz nasıl başarıyorsunuz? ben hiç disiplinli olamıyorum. başarılı ve mutlu olmanın bir yolu da disiplin galiba ama yapamıyorum. bir günümü nasıl geçireceğime dair plan yaptım ama hiç uymadım. spor yapamıyorum, sınavlara çalışamıyorum. siz bunu nasıl başarıyorsunuz, karakterle mi alakalı acaba?
(21) 

alışveriş yapmak

rock n roll #917161 
selam, alışveriş merkezinde görüyorum insanları özellikle bazı kadınlar çıldırmış gibi kıyafet almaya çalışıyor. ben de hiç istek yok. hep böyleydim görünce bunları şaşırıyorum. bu motivasyon nereden geliyor, ben mi tuhafım acaba? siz de durum ne?
(9) 

daha ince görünmek

rock n roll #916983 
selam, kilom aynı tartıya çıktığımda hatta bir ara kilo da aldım fakat birkaç gündür çok ince görünüyorum. zayıflamışsın diyenler oldu. spor yaparsanız sıkılaşır daha ince görünürsünüz diye birşey duydum ama spor yapmadan böyle oldum. bunun sebebi ne olabilir?
(4) 

boşanmak

rock n roll #916776 
selam, boşanmak isteyen bir çift var diyelim. bu çift beraber dilekçe vermek yerine topu birbirlerine atıyorlar. biri o açsın davayı diyor, diğeri de o açsın. şimdi davayı açan kişinin dezavantajı, dava açılan kişinin avantajı mı oluyor bu durumdan?
(4) 

eğlenceli sporlar

rock n roll #916373 
selam, nabzım çok hızlı atıyordu doktor 'spor yap' dedi sizleri örnek alıp :)
fakat şöyle bir durum var, disipline giremiyorum birgün abartılı yapıp birgün hiç yapmadığım oluyor. yürümekten sıkılıyorum, beni fazla yormayacak, keyifle yapabileceğim sporlar var mı tavsiye edebileceğiniz?
(7) 

köpeğin çok su içmesi

rock n roll #916315 
selam, 5 aylık bir köpeğim var ve çok su içiyor. büyük yoğurt kabına su koyuyorum nefes almadan içip bitiriyor ve birkaç tane içiyor bu kaptan. elimde su görse ulaşmaya çalışıyor. köpeğimde acaba bir rahatsızlık mı var yoksa normal bir durum mu?
(1) 

resim sergisi

rock n roll #915744 
selam, resim sergisi açmak zor mudur? prosedürden bahsediyorum, nerelerle görüşülüyor, hangi aşamalardan geçmek gerekiyor? şuan açacağım için değil, merak ediyorum süreci. hiç resim sergisi açan var mı aranızda?
(7) 

köpeğim beni sevmiyor mu?

rock n roll #914397 
selamlar, köpek sahibi arkadaşlar 4 aylık erkek köpeğim var. köpeğimin bana karşı davranışları çok değişik. seviyor da denebilir sevmiyor da. bazen beni sevgiye boğarken, bazen durup dururken havlayıp üzerime atlıyor. eve geldiğimde bazen sevinçten çılgına dönüyor, bazen hiç ilgilenmiyor. evdeki diğer bireylere karşı hep aynı davranışları sergilerken, bana karşı değişken. sürekli meydan okuyor, istemediğim birşeyi yapmasına engel olduğumda agresif davranışlar sergiliyor. sizin köpeğinizde de bu tarz durumlar var mı, ne yapmamı tavsiye edersiniz?
(8) 

okuduğunuz kitabı nasıl tartışıyorsunuz?

rock n roll #913051 
selam herkese, şimdi böyle kitap kulüpleri oluyor, insanlar belirlenen bir kitabı okuyor ve sonra o kitap hakkında konuşuluyor. ben bunu yapamıyorum, çok kitap okurum, severim de okumayı. okuduğumu anlıyorum da fakat o kitap üzerine konuşamam. hatta kitap kulüplerine gitmek istiyorum ama gitsem tek kelime edemem. siz nasıl yapıyorsunuz? bunu yapabilmek için eğitim mi almak lazım, kitabı okumak yetmiyor mu? ben buna çok kafa yoruyorum. hatta mesela bir ülkenin edebiyatını seçip, herhangi bir yazarın bütün kitaplarını okuyup daha sonra diğer yazara geçeyim diye düşünüyorum. bu saçma mı olur? okuduğum kitap hakkında konuşabilmek istiyorum. bu söylediğim şeyi resmen ödev gibi yapmak istiyorum. tavsiyeleriniz olacak mı?
(7) 

midem bulanıyor

rock n roll #908458 
aşırı derecede midem bulanıyor, kusamıyorum da. doktor falan var mı, ne tavsiye edersiniz?
(8) 

bireysel emeklilik sistemi

rock n roll #906519 
selam herkese, bireysel emeklilik sistemini basit bir şekilde anlatabilir misiniz? bir de yaptırmamı tavsiye eder misiniz, yoksa yaptırmayım mı?
(1) 

omuz ağrısı

rock n roll #895852 
selam, iki gündür sadece sağ omzum ve sırtımın sağ tarafı ağrıyor. tabii ki doktora gideceğim ama şimdilik yapabileceğim birşey var mı? ağrı kesici içmeden de geçirebilir miyim?
(1) 

ankara'da kuaför tavsiyesi

rock n roll #882886 
ankara'da vizyon sahibi, yenilikleri takip eden, mesleğini gerçekten seven, beni doğru saç rengi seçiminde yönlendirecek kuaför arıyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum.
(4) 

işitme testi

rock n roll #872269 
selam, yarın bana işitme testi yapılacak. daha önce yaptıran var mı, nasıl yapılıyor? araştırdım ama pek anlayamadım. böyle bir cihazla falan mı oluyor, bilen var mı?
(1) 

endoskopi

rock n roll #871228 
selam, ankara'da uyutarak endoskopi yapan, devlet hastaneleri ya da üniversite hastaneleri var mı?
(23) 

nabzın çok yüksek olması

rock n roll #869422 
selamlar, nabzım olması gerekenden çok fazla yüksek atıyor. hesapladık ortalama 70 gibi olması gerekirken şuan 88. dün 95 civarlarıydı. dinlenir vaziyette yani herhangi bir aktivite olmadığı halde böyle. sizce bu fark çok mu, doktora gitmem şart mı? özellikle doktor arkadaşlardan öneri bekliyorum.

mobil görünümden çık