(2) 

aracın ön elektrik ünitesine hat çektirme

roket adam #1353889 
aracımın arka stop lambalarını farklı bir model ile değiştirmek istiyorum ancak gerçekleştirecek servis şöyle bir ibare düşmüş: "Montaj sırasında ön Elektrik ünitesine hat çekilip programlamaları fabrikasyon olarak yapılır.". bu tarz bir hareketin riski var mıdır ve nedir?
(5) 

Şirket prime çöktü

roket adam #1340720 
Uluslararası bir şirkette çalışıyorum, burada da ltd olarak bir irtibat ofis amaçlı yerel şirket mevcut. Hedef usulü çalışıyoruz, %100'ün üzerinde hedef tutturma halinde overachievement primlerini yıl sonunda şubatta topluca alıyoruz.

İşin özeti, geçen yılın başında yöneticimin gönderdiği prim tablosu (şu kadar hedef yaparsan priminin şu kadar katını alırsın) ile, bu şubatta bana hesaplanan rakam örtüşmüyor. Arada yarı yarıya fark var. İş sözleşmesinde ise o primle alakalı net bir ibare mevcut değil.

1) Yöneticimin mail ile ilettiği o ibare, resmi bir taahhüt yerine geçer mi?
2) Bu konuyla ilgili ne yapabilirim, nasıl sonuçlanır, benzer davalara denk geldiniz mi?
(4) 

Eski türk filmlerinde olan ve karakter bayılınca

roket adam #1335851 
o bayılma efektini vermek için biri ortada, 8'i çevresinde olmak üzere görüntüyü 9'a bölen bir efekt vardı. O efekti veren gözlük varmış. Adı nedir, nereden temin edilir?
(6) 

TR ile Venezüella yakınlaşmasının sebebi

roket adam #1334800 
Yav bu son dönemde biraz gündemi kaçırdım: Bizim bu venezüella ülkesi ve lideri ile koklaşmamızın sebebi nedir? Bu ülkedeki ajandamız ne yani? Hiç bir mana yükleyemiyorum. Din desek değil, siyasi görüş desek değil, ortak düşman desek değil, ekonomi desek değil, niye bu adama destek çıkmaya çalışıyoruz?
(1) 

Python sorusu

roket adam #1332667 
Şöyle özetleyeyim: bir script'imiz var, bir yazılıma POST metodu ile bir şeyler gönderiyor. O gönderdiği bir şeyler, script üzerinde string olarak belirtilmiş. (Yani göndereceğin value = 192.168.2.100 gibi, net bir şekilde yazılmış script içine)

Ben istiyorum ki, bir csv veya json dosyasını import edeyim. O dosyadaki value'leri POST etsin. Yani script içinde sabit bir string yazacağına, o dosyadaki verileri POST etsin. Nasıl yaparız, var mıdır yardımcı olabilecek biri? Bİlenin elinde 3 dklık bir iş gibi görünüyor.

Tenks,
(17) 

Sabit masraflarınız maaşınızın ne kadarına tekabül ediyor?

roket adam #1331375 
Yani şöyle, 5000 TL maaşınız olsun, 3000 TL'si kira fatura kredi borcu vs.'ye gidiyorsa, maaşınızın %60'ı sabit masraflara gidiyor demektir, gibi.
(6) 

Kira zam oranı anlaşması

roket adam #1331373 
Selamlar, şimdi kira sözleşmemde benim ne kadar kira ödeyeceğim yazıyor. Diyelim ki 1. seneyi doldurdum, adamla telefonda sözleştim, TÜFE oranında değil de %3 zam yapmaya karar verdi. Tekrar mı sözleşme yapmamız gerekiyor, bu anlaşmayı nasıl resmiye döküyoruz?
(11) 

Uzun süreli ilişkisi olan ancak evlenmeyen insanlar

roket adam #1330460 
23 yaş üstü olup 2 seneyi geçen çiftlerdenseniz sorum size. Neden evlenmiyorsunuz ya da evlenmediniz?
(7) 

29 yaşınızı nasıl hatırlarsınız / 29 yaşında nerede olmayı hedefliyorsunuz

roket adam #1330456 
Selamlar, soru başlıkta. Birkaç gün önce 29'a bastım. İnsanların 29'da neler yaşadıklarını, 29'un neler getirdiğini, 29'un ne olacağını bekleyip de olmadığını falan merak ediyorum. Haydin rastgele.
(4) 

Mehmet Erdem kimdir, necidir

roket adam #1305079 
Aranızda Mehmet Erdem dinleyen var mı? Tanımam etmem, geçmişini bilmiyorum, yeteneğini bilmiyorum, ancak benim gördüğüm sürekli cover şarkıları inanılmaz tekdüze olarak yorumlayarak medyaya pompalanan bir er kişi olarak öne çıkıyor. Hakim Bey, Hara, vs vs, hiç hoşuma gitmiyor bu herifin yorumları. Sözlükte övgüyle bahsedilen M Erdem başka Mehmet Erdem mi yoksa benim mi müzik zevkim insanlarla uyuşmuyor? Adam şarkı söylemiyor konuşuyor resmen, ses tonundan şarkı söylemek istemediği ancak mecburen söyletildiği gibi bir mesaj alıyorum o tekdüzelikten. En son Çamur'un Hara adlı şarkısına da çökmüş, ondan dedimdi. Mesela Yaz Dostum da gerçekten bok gibi. Bu adamın kafasına silah dayayıp şarkı mı söyletiyorlar ya bu ne isteksizlik, ne özelliği var bu adamın sesinin. Yutup'ta bin tane ünlenmeyi bekleyen adam var, onlar neden değil de bu abi?
(2) 

Bayramdan önceki cumartesi yol durumu

roket adam #1300129 
17'sinde İzmir'e yola çıkmayı düşünüyorum İstanbul'dan. Sizce kötü bir fikir mi yoksa çok çok çok kötü bir fikir mi? Sabahtan falan çıksam trafik yer mi beni yine?
(5) 

Ayrılık sorusu

roket adam #1298161 
Geçtiğimiz günlerde anlaşamadığımız ve mantığıma uymadığı gerekçesiyle bir çılgınlık edip 1.5 senelik ilişkimi bitirdim. 10 gün olacak. Yalnız delirmek üzereyim, gerçekten elim ayağım titriyor. İş yapamıyorum yaşayamıyorum. Başkalarıyla da buluştum ama olmuyor.

Acaba bunu ayrılmak için doğru zaman olmadığı ve sevginin bitmediği şeklinde yorumlayıp ilişkime geri mi dönmeliyim? Yoksa standart bir ayrılık süreci, hiç kasmaya gerek yok mu. Ayrılınca genelde böyle karşınızdaki insandan nefret edersiniz de rahatlarsınız ya, hiç öyle bir şey olmadı bu sefer, zerre rahatlama, yük kalkması falan yok. Bildiğin bitik durumdayım.
(10) 

İlişkiye ara vermek

roket adam #1297339 
İncir çekirdeiğini doldurmayacak sebeplerden sevdiği halde ayrılık yaşayan ve belli bir süre sonra tekrar kavuşan veya kavuşamayan insanların hikayelerini dinlemeye ihtiyacım var. O sürenin ne kadar olduğunu da bilmek istiyorum. Paylaşır mısınız?
(2) 

Siber güvenlik hakkında sormak istedikleriniz

roket adam #1295020 
Arkadaşlar selamlar, bir youtube kanalı hazırlıyoruz da, siber güvenlik konusunda halkın sormak isteyeceği konular neler olabilir? Sormak, öğrenmek istediğiniz şeyler nelerdir mesela? Videoda ne olsa izlersiniz?
(4) 

Çıldırtan sokak düğünleri

roket adam #1292633 
İstanbul Ataşehir yakınlarında yaşıyorum, yaz başladığından beri istisnasız haftanın birkaç günü gündüz 10'dan gece 10'a kadar çok yüksek sesli sokak düğünleri oluyor. Bütün gün kafa siktikleri yetmiyormuş gibi deli gibi de silah atıyorlar. Defalarca 155'i aradım ancak hiç bir şey olmadı. Gelip iki siren çalıp gidiyorlar. Ne yapmak lazımdır?
(3) 

Zincirli aktüatör neden bu kadar pahalı?

roket adam #1289485 
Tam olarak bu tarz bir pencere için bu tarz bir proje yapmak istiyorum:

www.youtube.com

Bunun adı chain actuator imiş. baktığım kadarıyla basit bir mekanizma fakat 500 liradan aşağı yok. Neden böyle, ne özelliği var bu parçanın da bu kadar pahalı?
(3) 

Galeriden sıfır araba almak

roket adam #1273650 
2018 modeli 16-170 bin civarında olan ve siparişle getirilen bir aracın 2017 modeli 130 bin civarına satılıyor galeride ve sıfır olduğu, Doğuş garantili olduğu söyleniyor. Böyle bi yerden araç alınır mı? Alınırsa nasıl bir sıkıntı yaşanabilir maksimum?
(5) 

Üç araçtan hangisi

roket adam #1273525 
Bir önceki aracım: 2016 A3 Sedan 1.6 TDI idi ve inanılmaz memnundum, oradan hareketle üçünden birine geçmem lazım:

Golf 1.4 125bg highline: 135000 TL (0-100'- 9 küsür sn)

Seat Leon Excellence 1.4 150bg full: 126500 TL (0-100'ü 8 küsür sn) (Golf'ten eksiği virtual cockpit)

Audi A3 Sportback 1.0 110bg: 125.500 TL (Eksikleri: virtual cockpit yok, sunroof yok, 16 jant, farların LED değil Xenon olması, arka farların halojen olması, koltukların daha basit olması, 0-100'ü 10 sn vs)

Özellikle sonuncuyu kullananlar varsa yorumları çok merak ediyorum.
(7) 

Araç tavsiyesi v231

roket adam #1272700 
En son aracım 2016 model A3 Sedan idi, inanılmaz memnundum lakin şirket politikası değişti artık para vermeye karar verdiler.

100-130 bin bandında
En fazla 2016 model - otomatik vites
20-30 bin kilometrede,
Performanslı ve konforlu
A3'ü aratmayacak
Çok hızlı ikinci el piyasası olacak

Bir otomobil arıyorum. Şu ana kadar CLA, A180, 1.16 denedim, Mercedes'ler çok konforsuzdu mesela. Ne önerirsiniz? Bu arada az yakması gibi bir kaygım yok benzini şirket verecek dolayısıyla benzinli olabilir.
(2) 

En ucuz telefonsuz taahhütsüz ev interneti

roket adam #1259124 
Sorum başlıkta. Bilen var mı?
(2) 

Çok kısa Almanca çevirti sorusu

roket adam #1256034 
Bir arkadaşımın vize başvuru reddine karşı itiraz dilekçesi yazıyorum da, şurada tıkandım, ne diyelim?

SONUÇ VE İSTEK: Yukarıda arz ettiğim üzere turistik amaçlı seyahat planımı gerçekleştirmek üzere talep etmiş olduğum Schengen vizesi başvurumuz için verilen RED KARARININ KALDIRILARAK YASAL HAKKIM OLAN VİZENİN TARAFIMA VERİLMESİNİ talep ederim.

Komiklik olsun diye yazayım, ancak şunu diyebildim: Mit diesem Informationen und die angehängte Dokumenten, bitte überprüfen Sie mein Visumantrag nocheinmal.
(1) 

64 GB iPhone 6s ekranı kırık, ne kadar eder?

roket adam #1255074 
Soru başlıkta. Tek sıkıntısı ekranın çatlak olması, şu an çalışıyor ama.
(3) 

Kredi kartı borcunu son ödeme tarihi olan günde ödeyince faiz işler mi?

roket adam #1253023 
Yani son ödeme tarihim 9'uysa, 9'unda mesai bitişi öncesinde ödemiş olursam, faiz ödüyor muyum yine?
(4) 

Hep sahile yakın bir evim olsun istemişimdir, tam neresi - İstanbul

roket adam #1252424 
Selam, istiyorum ki hep caddebostan gibi böyle sahile yakın bir bölgede yaşayayım, bisikletimle sahile inebileyim, koşabileyim falan filan. Bi de otoparkım olsun. Evim 1+0 olsa bile olur. Böyle bir hayat yaşamak için ne kadarı gözden çıkarmak lazım? Ve nereden ev bakmalı sizce?
(3) 

Eyes Wide Shut'tan bir bok anlamadım. - spoiler -

roket adam #1251349 
Evet sorunum başlıkta. 120 küsür dakika harcadıktan sonra mal gibi ekrana bakınca gerçekten sinirim bozuldu. Sonra birkaç sayfa entry okudum bir de sikkofield'ın yazısını okudum daha da ayar oldum zira yine kafamda bir ampül yanmadı.

Film "kadın erkek ilişkileri"ni anlatmak için çok detaylı ve uzun, bence bu işin yan hikayesi.
İlluminati abi işte demek de öyle gazı verip geçmek gibi oluyor. Bir esprisi olmalı.

Aslı nedir? Siz izleyince ne düşündünüz, ne anladınız? Neyi kaçırdım?
(14) 

En yüksek maaş alan kimi tanıyorsunuz?

roket adam #1249463 
Beyaz yakalı olsun, aylık 10 bin lira üzeri alsın, ne kadar aldığını, sektörünü ve görevini de paylaşalım. Buyrunuz.
(5) 

Perşembe gününe kadar Dubai'deyim. Bir isteği olan var mı?

roket adam #1247781 
iPhone X istiyorlar baya, 4900'e falan getirtebilirim. Bilginize.
(2) 

Güneş enerjisi sorusu

roket adam #1246920 
400W'lık bir güç kaynağı olan bir pc'yi beslemek için yapılacak güneş enerjisi sistemi ne kadarlık bir yatırıma mal olur?
(21) 

28 yaşınızı nasıl hatırlarsınız / 28 yaşında nerede olmayı hedefliyorsun

roket adam #1245889 
geçen yılki sorunun aynısını yine sorayım.

mutlaka yaşınızı da belirtin. yine insanları düşündürecek bir anketle karşınızdayım.

28 yaş üzeri için --> 28 yaşına gelince neler değişmişti, o yılı ve o dönemi nasıl hatırlıyorsunuz?
28 yaş altı için --> 28 yaşında nerede, nasıl olmayı hedefliyorsunuz? aklınızda neler var?
(6) 

Zirvede olduğunuzu ve ondan daha iyi olamayacağınızı hissettiğiniz anlar

roket adam #1244971 
Bir abim demişti ki, 28-29-30 gibi bir erkek yaşayabileceği en zirve hayatını yaşar, en yakışıklı halidir, iletişim kurmayı bilir, kadınlarla erkeklerle konuşmasını, tavlamasını bilir, iyi kötü bir para kazanır ama henüz evlenmediği için rahatça kafasına göre harcar, ciddi sorumlulukları olmadığı için kafası rahattır, vesaire vesaire sebeplerden hayat tatminiyeti en yüksektedir, ardından evlilik ve artan sorumluluklar sonucunda beli bükülmüş bir işçiye dönüşür.

Şu an mesela kendimi zirvede hissediyorum, 35 yaşında gelebileceğimi düşündüğüm ve planladığım kariyer / maddi olanaklara 27'de ulaştım, artık gün doldurmak ve bulunduğum yerde kalmak dışında bir hedefim kalmadı. Hayatsal merak edip de yapamadığım pek bir şey yok, gezmeye tozmaya da çok hevesim kalmadı. Elimden gelse bütün gün evde oturup mal gibi duracağım. Ama bu zirve hissinin tadını çıkaramıyorum, zira düşüşün başlayacak olması düşüncesi beni korkutuyor. Bu zirve hissi psikolojik bir his -cam tavan- midir yoksa gerçekten böyle bir şey var mı sizce? Özellikle 35'lik abilerden cevaplar bekliyorum :)
(6) 

Çiş partisi yapan kediler sorunsalı

roket adam #1235843 
Biri 2 yaşında scottish (kısırlaştırılmamış), diğeri 4-5 aylık (kısırlaştırılmış) chincilla cinsi iki dişi kedimiz var. iki ay önce chincilla olanı geldi, o günden beri evde zerre huzur yok. her fırsatta kavga ediyorlar, sürekli birbirlerini takip ediyorlar, küçüğü büyüğünü çok fena bastırdı ve abartısız her yere işiyorlar. psikolojik olduğunu düşünüyorum fakat bir sonunu bulamıyoruz olayın. en sonunda birini vermek zorunda kalacağız.

bundan öncesinde scottish bir çok insandan daha temiz denilecek kadar güzel bir tuvalet alışkanlığına sahipti. ne olduysa yeni kedi geldikten sonra oldu

ne yapmak lazımdır?
(5) 

sunucu arıyorum - Mac Pro kullanan var mı

roket adam #1234185 
Sürekli çalışacak, çok az yer kaplayacak ve az elektrik yakacak bir sistem peşindeyim, üzerinde birden fazla sanal makina çalıştıracak, bir takım yazılımlar çalışacak.

Şu anda Intel NUC kullanıyorum, Celeron işlemcili ve yeni deneyeceğim şeyler için çok yetersiz kalıyor çift çekirdek Celeron. Ancak tek VM çalışıyor üzerinde o da harala gürele desem yeridir.

Mac mini'lere baktım lakin en son 2014'te güncellenmiş, ve benim facebook bilgisayarı tek USB portlu Macbook'umdan bile daha yavaş. 2012 i7 modelleri hızlı diyorlar ama bulmak ne mümkün.

Çöp kutusu şeklindeki Mac Pro'lara baktım, fiyatları 13 bin liradan başlıyor. Aslında tam işimi görecek şey ama bana çok pahalı geldi. Quad core versiyonlarını 5-6'ya bulan varsa anında alabilirim.

Onun dışında, özellikle az yer kaplayacak ve az yakacak bir sistem öneriniz var mıdır? Mümkünse otuyla bokuyla uğraşmak istemiyorum, Apple'lar o bakımdan çok iyi geliyor sadece işime odaklanıyorum ama aşırı pahalı işte.
(1) 

Şubat ayında kayda izin veren en ucuz yüksek lisans

roket adam #1232944 
Tanıdığınız bildiğiniz var mıdır?
(8) 

Hangi araç?

roket adam #1232925 
Hangi aracı seçerdiniz ve neden? Arabalardan çok anlamıyorum.

En az 3 yıl kullanılacak. İkinci el değerini ve çok yakmasını kafaya takmayın, şirket aracı ve sıfır olacak.

BMW 3.18 M Sport
Audi A3 Sedan
Mercedes C180 AMG
(5) 

Çok acilen: ekşi şeyler'den entry sildirtme

roket adam #1231440 
Tek bir entrymin ekşi şeyler'den silinmesini istiyorum. Mümkün müdür? Kimliğimi tam olarak ortaya çıkartacak bir yaygınlık kazandı, bunu pek istemiyorum entryi yazarken düşünememişim. Bir akrabam yazımı paylaşınca fark ettim.
(2) 

pembe nike airmax lazım

roket adam #1230541 
en ucuz nereden bulabiliriz? superstep'te vardı müthiş bir model, 500 tl dediler. kafayı mı yemiş bu insanlar? prada sanki amk.
(1) 

Web tasarımdan anlayanlar, ödüllü soru

roket adam #1224057 
Bir web sayfası var, tamamen düz sayfalardan oluşuyor denebilir. Bunu topluca HTML olarak çekip, yine tamamen HTML olarak bile çalışacak şekilde indirip, zipleyen arkadaşımıza 50 tl iletiyorum.

Yapmak isteme sebebim: wordpress tarzı bir servisten kurtulup, plain HTML olarak host etmek ve masraftan tasarruf etmek. Tenks.

Siteyi özelden iletirim.
(4) 

Böcek sorusu ölü fare fosili

roket adam #1220256 
Uzun zamandır girilmemiş üç katlı yazlıkta iki lavaboda şundan var, epey kıllı bir yaratık. Nedir bu bilen var mı? Bir önlem almak gerekir mi?

www.dropbox.com

İkinci foto da evin belli yerlerinde böyle tozlaşmalar var. Bunu da anlayamadım. Bilen varsa müteşekkir olurum.

www.dropbox.com
(3) 

Araç çakmak 12v --> 220v inverter

roket adam #1197787 
Hayatım arabada geçtiğinden bilgisayarı, telefonu ıvır zıvır için ayrı ayrı şarj aleti almak yerine hepsini standart prizden şarj etmek için şunu alayım diyorum, iş görür mü?

www.hepsiburada.com
(6) 

Drone'cular, nerelerde uçuyorsunuz?

roket adam #1197017 
Tonla para verip DJI Mavic aldım (ton = yaklaşık 1300 dolar) 14 gün iade sürem var, iyicene denemek alışmak ve ona göre karar vermek istiyorum. Fakat istanbulda nerede uçurmaya teşebbüs etsem ya mahalleli etrafıma toplanıyor, ya polis geliyor, ya da güvenlik geliyor. en son vialand'ın dev otoparkında ve bilgi üniversitesinde de güvenliklerin yassah hemşerim tacizine maruz kaldım.

Nerede uçuyor bu hobiciler, neresidir sizin güvenli yerleriniz? Oralara gideyim bari. Geniş bi arazi olsun az insan olsun yeter. Öyle caddebostan sahil falan demeyin. Lokasyonum: Eyüp, İstanbul
(6) 

Günlük lens vs aylık lens

roket adam #1195477 
6 senedir aylık lens kullanan biri olarak günlüğe mi geçsem acaba diyorum. Bu konuda bir tecrübesi olan var mıdır?
(4) 

Tekil katılımcılar nasıl denir ingilizce?

roket adam #1189664 
5 tane etkinlik var, toplamda 100 kişi katılmış bu 5 etkinliğe.
Total Participiants: 100

Ama bu 100 kişinin 20'si, bu 5 etkinliğe birkaç kez katılmış. Dolayısıyla tekilleştirince toplam 80 kişiye ulaşmışız.

Bu nasıl denir ingilizce?

Participiants (Individual) mı?
(1) 

askerlik tecil sorusu

roket adam #1185802 
şimdi yök'ün 3 dönem kuralına takıldığım için muhtemelen 2017 haziran'da okuldan atılacağım.

ama askerlik durum belgemde 22.02.2019'a kadar tecillidir diyor.

herhangi bir şey yapmadan 02.2019'a kadar askerliğim tecilli diyebilir miyim? yoksa atıldıktan sonra çat diye çağırırlar mı başka bir yl'e kayıt olma şansım olmadan?
(12) 

"şimdi benim babam yok gibi ya sen de sanki benim babam gibisin"

roket adam #1185642 
sevdiğiniz böyle sevgi sözcükleri söylenen romantik bi anda durup dururken böyle bir şey dese ne düşünürdünüz?

babasıyla hep sorunları olmuş, olmasa daha iyi diyen bi insan hep.
(1) 

İstanbul'da güzel oteller

roket adam #1179780 
Kısa süre içinde eve çıkmayı düşünüyordum fakat çıkamıyorum. Ayırmış olduğum bütçe günlük 200-300 TL civarında olduğunu ve istanbul'da hoşunuza giden tüm otellerde kalabileceğinizi farz edersek, hangi otellerde kalmak isterdiniz? Hangilerini tavsiye edersiniz?

Şile, Ağva, Sapanca vs. de dahil.
(2) 

Takıntılarınızdan nasıl kurtulursunuz?

roket adam #1178121 
Garip bir döneme girdim. Bir süredir sadece beni mutsuz eden şeyleri ve olabilecek en kötü ihtimalleri düşünüyorum. İnanılmaz olumsuzum her konuda. Eskiden spor yapınca falan geçerdi ama ertesi günü uyanınca tekrardan başlıyor. Kafayı yiyecek gibi hissediyorum. Bu tarz şeyleri profesyonel yardım almadan nasıl aşıyorsunuz? Geçici bir dönem olduğunu düşündüğüm için hemen psikoloğa koşmak istemiyorum.
(11) 

snapchat modası ve erotik foto paslama konusu hk

roket adam #1178104 
geçen burada da gördüm, aklıma şöyle bi konu geldi. şimdi malum bu olay baya yaygınlaştı, ben kendim de yaptığımı söylemiştim zaten, gelmesi de beni mutlu ediyor. lakin baktım galerime ayrıldıklarım vs de dahil olmak üzere kimsenin fotoğrafını şimdiye kadar silmemişim. snapchatten gelenler de dahil olmak üzere kaydetmişim beğendiklerimi (nasıl diye sormayın) videolar, fotolar vs bir sürü şey var.

şimdi ben kötü niyetli olmadığım için hiç bi sıkıntı yok. lakin atıyorum evleneceğiniz insanın bu tarz foto ve videoları, kötü niyetli eski sevgilisinin vs elinde olsa. ileride mutluluğunuzu bu tarz bi şeyle bozma ihtimali sizi korkutmuyor mu? yani şöyle bi özete geldim, birinin hayatımı kaydırma riskini çok alakasız üçüncü bir insana teslim etmiş oluyorum bu şekilde. bu konuda ne düşünüyorsunuz? ayrılır ayrılmaz siler misiniz? Bu tarz bir şeyin kötüye kullanılabileceğini düşünüyor musunuz? burası türkiye olmasına rağmen cidden çok cüretkar hayatlar yaşıyoruz gibi geliyor. beni çok korkuttu bu ihtimal. düşünsene abi, hayatını paylaştığın insanın kesinlikle görmek istemeyeceğin videolarına rastlıyorsun.

ha bu bu arada o üçüncü kişinin kötü niyeti de olmayabilir, ne bileyim flaş diski kaybeder, icloud'u hacklenir vs vs. hani konu öyle bi yere geldi ki karşındakine güvenmek de yetmiyor, onun eskilerine de güvenmen lazım
(4) 

sevgili satışçılar,

roket adam #1177449 
katılıyor musunuz çok merak ediyorum.

eksisozluk.com
(3) 

1000-1500 arası site içi 1+1 (Eşyalı) İstanbul

roket adam #1176392 
Mümkünse 6 ay kontrat yapılabilecek. Nerede bulunur bu tarz bir ev? Merkezlere max 30 lira taksi parası mesafesinde olursa güzel olur. Beynim durdu bulamıyorum.

Merkezler: Kadıköy, Taksim
(8) 

sürekli nasıl ayrılacağını tartışan yeni sevgili modeli

roket adam #1174237 
iki ay önce yeni bi ilişkiye başladım. bu sefer baya farklı ve ciddi ilerlemeye çalışıyoruz birbirimizden baya hoşlanıyoruz. ama şöyle saçma bi durum var. o kadar seviyoruz ki sürekli bir gün bunların bitebileceğini düşünüp mutsuz oluyoruz. o benim hevesimin bitip onu terk edeceğimi düşünüyor (bi kere yaptım bunu maalesef ama hemen geri döndüm özür dileyip), ben de onun eninde sonunda başkalarına ilgi duyup merak edip beni aldatacağına inanıyorum (daha önceden hiç aldatılmadım ya da aldatmadım)

konu dönüp dolaşıp buna geliyor. nasıl atlatacağımı çözemiyorum. ne yapıyorsunuz böyle durumlarda? ya bi gün biterse'yi konuşmaktan yoruldum

Ben 27 o 24 ama bizi ergenliğe döndüren bi ilişki oluyor şu an.

mobil görünümden çık