Bir tek bana mı oluyor bu?

Mesela yürürken aynı anda bir şeyler düşünüp bir de şarkı dinliyorum. SOnra düşüncelerime öyle dalıyorum ki şarkı uçmuş gitmiş; tekrar kulak verdiğimde şarkının en beğendiğim kısmının geçip gittiğini fark ediyorum.

"Oha ne zaman geçti oraları!" diye sorguluyorum. Kısa süreli hafıza kaybı gibi.

Bir tek bana mı oluyor bu?

 

bana da oluyor. hatta "bu kez dinleyeceğim ve içimden söyleyeceğim" diyerek başa sarıyorum, ancak bi bakıyorum şarkı bitmiş ve benim yine haberim olmamış.

d.

şarkı değil çünkü şarkıları genelde söylüyorum aynı anda içimden, ama film filan izlerken oluyor o bana çok.

in vino veritas

bazı insanlar hem yürüyüp hem şarkıyı dinleyemiyolar.

rock n roll

bana da çok oluyor. hatta az önce de oldu.

aeroflot

dalgınlık bendede oluyor. Bir benzeride kitap okurken 1 sayfa sonra ne okudum ben diyebilirsin düşüncelere dalarsın. bunuda yaşıyorum dikkat eksikliği sebebi galiba .s

bluebey

bende de filmlerde oluyor

rastgele bir gun

bu yüzden tekrar tekrar başa sarıyorum şarkıları

damacana

beyin tek an içinde tek bir şeye odaklanabiliyor. aynı durum kitap okurken olur, sayfalarca boşa okur insan.

kediebesi
1

mobil görünümden çık