yurtdisinda is kabulu,gerekli belgeler listesi nedeniyle lise transkriptine ihtiyacim var,2005 yili mezunu biri bunu nasil alabilir?

direkt liseden mi alabiliyoruz sadece?yoksa liseye gitmeye gerek kalmadan konsolosluktan da alinabilir mi?Internette meb de filan yok mudur kayitlari?

Nedir nasil alinir bu zimbirti?

 

mezun olduğunuz liseye telefon yoluyla ulaşabilirsiniz. oradan derslerde aldığınız notların bir dökümünün gerektiğini belirtirsiniz, gerekirse dilekçeyi faks edip, cevabı faks la alırsınız.
evet faks lar hala kullanılıyor.

edit: tutuyor olmalılar. dilekçe ile talep ederseniz ve onlar da sildik derlerse sıkıntıya girerler. arşiv diye bişey var. yani olmalı.
ha bizde yok sarı dosyanı filancaya gönderdik derlerse de o zaman orasıyla yazışacaksınız.

2007 mezunuyum. ben lisedeyken ilk mezunlardan böyle ceza almadım belgesi not belgesi gibi isteklerin hala geldiğini söylerdi mdr. yrd. sı.
anormal bir durum yok. işin hallolur diye tahmin etmekteyim.

vaktiyle iyi biriydi

@vaktiyle iyi biriydi

faksa gerek kalmadan annem ya da kardesimde halledebilir de,bu kadar zaman sonra acaba hala tutuyorlar midir notlari soru biraz da o,yoksa merkezi bi yere mi tasinmistir?

serabetan

tutuyorlar, okuldan annen alabilir
okulu sel filan filan basmadıysa

niye ama

Ben de ayni durum icin 2001 mezunu olarak aldim. Yalniz sisteme gecmediyse notlar, kayitlardan cikarip giriyorlar sisteme. Oyleyse 1-2 gun surer.

yetersiz veri
1

mobil görünümden çık