Sevgili troyalılar,

Spor yaparken, koşarken müzik dinlemek için kablosuz kulak içi kulaklık bakınıyorum. Fiyat için belirlediğim limit max 200 TL.(Ben kesin düşürüp kaybederim öyle pahalı bir şey önermeyin, kaybedince üzülürüm)
Öyle tüm baslar vursun, midler temiz olsun diye bir derdim yok, Bası, tizi, vokali ayırt eden olsun bağlantısı zırt-pırt kopmasın, bir de sesi yüksek olsun bana yeter. Aşağıdakilerden hangisini alayım ya da önereceğiniz başka ürün var mı?

Haylou T15
(git:www.amazon.com.tr
Xiaomi Earbuds Basic 2
(git: www.amazon.com.tr

 

2 ay önce 269 liraya aldığım için reklamda görünce üzülmüştüm ama birine faydam dokunsun bari. fiyat çok iyi. ürün de fiyatı için iyi, elbette bir airpods kalitesi beklemeyin. şarj iyi, kopma yok, bir şey izlerken çooook az bir gecikme var rahatsız edici değil, müzikte sorun olmuyor bu elbette.

www.hepsiburada.com

signore

Haylou T15'i asla almayın. Fiyat performans olarak en iyisi o gibiydi, bir sürü video izledim yorumları da iyiydi. Ama kulaklığın bir tanesi illa ki bağlanmıyor. Bazen ikisi de bağlanmıyor. Sürekli şarj etmeme rağmen telefonu önümdeki masaya koysam bile çekmeyebiliyor.

jacque

ben samimi olarak 90 liralık şu ürünü öneririm.
www.trendyol.com
elimde Sony MDR-XB70BT var şuanki fiyatı 750 tl civarında, bu kulaklıktan kaldığım kadar memnun kalmadım Sony'den. Şaka yapmıyorum.

Edit: Bu önerdiğim ürünün üst modellerine bakmayın onları da kullandım onlar da kötü. Ama link koyduğum ürün acayip iyi.

lappuntamento
1

mobil görünümden çık