Gerçek hayatta da tanıştığımız, instagram hesabımda uzun süredir ekli olan ve çektiğim fotoları değil de kendi fotolarımı beğenen bir kız var. Yüz yüze görüşeli çoook uzun zaman oldu, instagram'dan konuşalı da. Ama ben onun her fotosunu beğendim bir ara, ilgim olduğunu anlamış olması lazım.

Bununla denk geldik okcupid'te, sağa attım ama 2 hafta oldu ses seda yok. Acaba görüp sola mı attı yoksa görmedi mi? Okcupid'ten mesaj atsam mı? Kız havalı bir avukat, "kolay lokma" değil. Hoş bir kız ilgimi çekiyor.


 

profiline instagramını yazan tiplerden değilse yürü hatta koş. eşleşme olmadıysa sola atmıştır ama yine de mesaj atabilirsin.

scudman1

Oo bayilirim havali avukatlara. Dene şansını

hindistan cevizi

@scudman1, instagramını yazmamış ama hiç okcupid kovalayacak bi kız da değildir normalde. Demek ki o da benim gibi aradığını bulamayanlardan diye umuyorum...

@hindistancevizi, ben de bayılıyorum ne yalan söyliyim. Ama havalı avukatlara karşı bi kere şansını kaçırırsan bir daha atış hakkın kalmaz diye düşünüyorum. Bilemedim.

Jux

Belki biri onun yerine fake profil açmıştır. Bu bahaneyle whatsaptan yürüyebilirsin hem. Ama dur, yok yok bu ters tepebilir.

kaderimse np

yahu instagramdan bir mesaj atıp çay kahve içmek bu kadar mı zor.

Erkeksiniz siz arkadaşım, okcupidde sağlar ümidiyle bekleyene dek instadan yazsan?

KaraSakall

@KaraSakall, öyle hiçbişey yokken direkt yürümem ben kadınlara, prensip meselesi. okcupid'ten yazma sebebim "bak ikimiz de bu noktadayız" mesajı altında konuşma başlatmak. Çünkü normalde öyle mesaj atıp tavlayabileceğin bir kız değil, belli şartlar altında iletişim kurabilmiş olmak önemli.

Jux

mesajı tavlamak için atmıyorsun zaten iletişim kurmak için atıyorsun. Gezen tilki yatan aslandan yeğdir derler, prensip meselesi değil bence, başarısızlık korkusu, çekingenlik

KaraSakall

dostum ben bir şey anlamadım nasıl oluyor bu iş?

• Gerçek hayatta da tanıştığımız,
• instagram hesabımda uzun süredir ekli olan
• çektiğim fotoları değil de kendi fotolarımı beğenen
• Yüz yüze görüşeli çoook uzun zaman oldu
• instagram'dan konuşalı da.
• Ama ben onun her fotosunu beğendim bir ara, ilgim olduğunu anlamış olması lazım.

bu kadar iletişim içinde olduğun birinden okcupid eşleşmesi beklemen inanılmaz bir olay.
normalde insanlar okcupid'de gördüğü kişiyi keşke gerçek hayatta görebilsem derken, sen gerçek hayatta gördüğün biriyle okcupid'de eşleşmeye çalışıyorsun. türkiye'den yunanistan'a edirne üzerinden değil de iran'dan dünya turu yaparak gitmek gibi bir şey bu.

instagram hesabından yürü. en fazla engellenirsin.

tabudeviren

Ben de bir ara okcupide üyeydim ama hiç sağa sola atmıyordum sadece gelen mesajlara bakıyordum. Belki o da görmemiştir, mesaj atarsanız görür.

hearing impaired

@tabudeviren, anlattıklarımdan "bu kadar iletişim" kısmını çıkarman ilginç. 2 senedir konuşmuyoruz, yüz yüze görüşeli 5 sene olmuştur. Her fotosunu beğendiğim de eskidendi. Gerçek hayattaki bağımız yok yani, instagramında ekli olmam beni ona "tanıdık" yapmıyor.

Anlatamadığım konu şu, dediğin gibi instagramdan eklersem engelleme ihtimali var. Ama okc'den yazarsam yok, çünkü oranın amacı belli. Orada hesabının olduğunu bildiğimi bilmesi ayrı bir iletişim rahatlığı getirecek. İnstagramdan her gün birileri yürüyordur zaten ona, benim bu hareketim fark yaratmaz, ilgisini çekemem ne söylersem söyleyeyim. Ama "okc'de bir tanıdık" olmam hem ona hem bana "belli okay belli konuları aştık ne aradığımız belli " dedirtiyor. Bu da iletişimin rahatlaması demek. Instagramdan yüz verecek bir tip değili anlatmaya çalıştım kolay lokma değil diye ama anlatamadım demek ki..

Jux

yukarıdakilere katılıyorum. okcupid yerine instagramdan şansını dene

dafuq

İnstagramdan her kız yüz veriri, nasıl yürüdüğüne bağlı. O muazzem bir piremses denilen kızların normal kızlardan bir farkı yok, herkes insan.

KaraSakall

Sosyal medyadan kıza yürüme, o sana yürüsün. Yoksa zor.

arnold schwarzeneger

@arnold beni bitek sen anladın hocam, eyvallah.
benim taktiğim budur zaten genelde, ben yürünebilecek pozisyona getirmekle uğraşırım kendimi, sonrasını kıza bırakırım. olmuyorsa da zorlamam. kız instagram'dan yürüyecek olsa çoktan yürürdü, okc'de aklına bir seçenek olarak geleceğim ve ilgisi varsa belli edecek.
bu yaklaşımımı değiştirmeye çalıştım geçen 8-9 ayda, bir işe yaramadı doğru düzgün. o yüzden eski bildiğime döndüm ben.

Jux

@Jux

"yüz verecek bir tip değil anlatmaya çalıştım kolay lokma değil"
bi kere bu kafayı acil olarak terk et.
ikinci olarak "instagramdan eklersem engelleme ihtimali var" demişsin. instagram hesabımda uzun süredir ekli demiştin?

neyse... okcupid'deki yürüyüşle instagram'daki yürüyüş daha farklı olacak elbette. instagram'da yürüyüş şeklinde değil daha mesafeli olacaksın. konuşacak bir şeyler bulmaya çalış.

tabudeviren

yazarsam olacaktı, evet. engellemez zaten, "gel seni arvadım yapayım" demiycem neticede, sen en fazla engeller dediğin için onun üzerinden anlattım.

Jux

arnold arti 1.

eger bir sey olacaksa kizlar isterse olur. yoksa istedigin kadar yalvar, karizma ol, dilin kuvvetli olsun vs zaman kaybi.

bulusma da seks de kiz isterse olur bu kadar basit. kizlarin pesinden kosmayin.

baldur2
1

mobil görünümden çık