İki gün evde yoktum,güvercinler balkonda koltuğun arkasını sote bulup yuva yapmışlar bir de yumurtaları var. Ben balkonu kullanıyorum her çıkışımda anne ve baba uzaklaşıyor. Ben bu yumurtayı çatıya taşısam bulurlar mı? Ne kadar sürer bu durum? Temizlik konusunda da kaygılarım var tabi:/ huzurumu kaçırdılar.
i.hizliresim.com



 

İnsanla çok içli dışlı olmuş yumurtalara pek yanaşmayabiliyorlar.

angelus

insan elleyince bi daha gelmiyorlar ya. bizim balkona yuva yapmışlardı ama çok dağınıktı, sadece çalı çırpıları biraz düzenleyip yumurtaları iyice oturtmuştum yuvaya ama bi daha gelmediler ben elledikten sonra. yumurtalar da böceklendi ve atmak zorunda kaldık :(

theseachange

1-2 ay balkonu kullanmayın

levyashin

Temizlikle ilgili bir endişeniz olmasın bir kaç ay sabredin biraz kuş kakası olur sonra yıkarsınız geçer,o yavruların çıkışını ve büyümesini seyretmek daha keyifli inanın.Kıymayın kuşların emeklerine.Eski evimde her sene pencereme yuva yaparlardı,yavruları yumurtadan çıkar, büyür uçmaya başlar havalar soğuyunca da giderlerdi. Bir süre sonra bana alışıp kaçmıyorlardı bile size de alışırlar kardeş kardeş 2 ay balkon paylaşırsınız.

cingenepembesicakmak

Güvercin az hazırlıkla yuvalamış, daha önceki yeri sorun olmuş belli ki son dakika size çökmüş.

O yumurtadan bi nane olmaz, acı ama gerçek. Karar sizin ya şimdi ölsünler ya da sonra

topkapiaksaray

Kesinlikle karışma etrafı filan çok az kirletirler. Güvercin beslemiş biri olarak yaşayabileceklerini düşünüyorum.

valarmurgulis

ellerseniz, yerini degistirirseniz, eldiven giyip tasisaniz bile bir daha gelmeme ihtimali var. benim salondaki koltuguma yumurtlamisti. mindere koyup balkon girisine tasidim. ama her salona girisimde gene de ayaklaniyorlardi urkup. o aralarda yumurtalar hep sogudu herhalde. bir gun gittiler tamamen yumurtalari birakip.

jimicik
1

mobil görünümden çık