ankaradan hatay iskenderuna kargo yolladım "PTT İşyerine Geldi" olarak "ANTAKYA DTM" yazıyor. acaba sonra mı iskenderuna gidecek veya yanlış yere gitmiş olabilir mi? kiminle görüşeceğim bunun için?

edit: DTM'nin açılımı dağıtım merkeziymiş, bu sonra iskenderuna sevk edileceği anlamına mı geliyor?


 

öncelikle müşteri hizmetlerini arayın diyeceğim ama size oradan oraya gidecek oradan dağıtıma çıkarılacak diyecek kadar bilgileri yok. hatay başmüdürlüğünün telefon numarasını alın. onlar detay veremeyince en net bilgi almanız için onlar sizi antakya dağıtıma yönlendirecek bi yanlışlık varsa düzeltilecek yoksa oradan iskenderuna gidecektir. dağıtım ve toplama merkezi ise koskoca iskenderun yazan kargoyu antakyaya göndereni tebrik etmek lazım. ama bence herşey kontrol altında.

protrek

ptt'de çözüm beklemek. ben bana ulaşmayan kargomla ilgili kayıt oluşturmuştum kargo geldikten 2 gün sonra e-mail ile cevapladılar "kargonuz teslim edilmiştir"

mr.goodcat

Sevk edilecek.

eski sozluk

ptt kargo müşteri hizmetlerini arayın.

gezegen olan pluton

adı üzerinde dağıtım merkezi işte orada toplanıp sonra senin ptt ye gönderecekler. daha sonra bakarsan ptt işyerinden ayrıldı ibaresi görürsün. sonra senin ptt ye geldiğini görürsün.

ptt den alacaksan gidip alırsın.
adrese teslim ise postacıya teslim edilince yine yazar orada dağıtıma çıktı diye.

sonuç: sorun yok her şey yolunda.

pembe baytar

ptt kullanmayın.

nickini degistiren yazar

aq bu seferde sevki antakyaya yapmışlar. tam özürlü bu adamlar ya. formda koskocaman iskenderun kurtuluş yazıyor antakya kurtuluşa götürüyorlar. diyecek söz yok.

freetakilir
1

mobil görünümden çık