Burada arada ilan görüyorum, tatile gidicem gelir misiniz diye. Bir insanı tanımanın en iyi yolu onunla tatile çıkmaktır derler, ben öz abimle ya da kankimle bile tatile gidip kavga edip tövbe ederek dönmüş insanım, en sevdiğin kişi bile tatilde bambaşka biri olabiliyor. siz nası tanımadığınız biriyle kalkıp bilmemkaç yüz hatta bin km gidiyorsunuz? 2-3 saatlik bi buluşma da değil ki anlaşamazsan kalkıp geri dönesin. Mesela tatilden beklentileriniz aynı değilse? kimisi turistik yer gezmeyi sevmez, kimisi ucuz hostelde kalmak istemez, kimi sadece alışveriş yapmak ister, kimisi içki içmez, kimi ağzıyla içemez, kimisi üç kuruşun hesabını yapar vs.... Bunları bilemezsiniz ki? Hani gittiğin yerde tanışıp arkadaş olup tatile birlikte devam etmeyi anlarım da kalkıp anlaşıp anlaşamayacağını bilmediğin biriyle nasıl gidebilirsin ki?




 

saygı meselesi karşında kim olursa olsun saygı duyuyorsa sıkıntı olmuyor.
abi baba vs sana yanabcıdan daha az saygı duyuyor ondan sıkıntı yaşama olayın daha artıyor.

basond

tatil detaycisi biri tanimadigi biriyle tatile gitmez, boyle bir arayisa da girmez ama tatil rahati biri her turlu gider. ben ikinci grupta oldugum icin kosullar uygunsa, icime sinmisse giderim, en kotu ayri takilir, ya da rotayi baska bir yere ceviririm.

evde liyakat kalmamis

bazen tek olmak sıkıyor, gülüp eğlenmek paylaşmak istiyorsun..

redeath

Cok relax insandir, gidiyordur. Ben tanidigimla bile gitmem kolay kolay. En sevdigim arkdasimla bile tatilde bozusmusluugum var.

stavro

Ben giderim abi çok eğlenceli oluyor bildiğim adam ile gidince çok sıkılıyorum hatta. Konuşacak dünya kadar mevzu oluyor hem. Kesinlikle deneyin.

gozu acik sevisen yahudi

On numara eğlenceli oluyor. Otostopla karadeniz turu yapmak isteyenler varsa yeşillendirsin.

lithu
1

mobil görünümden çık