[]

Siteye neden "cevaba cevap" fonksiyonu eklenmiyor?

Eklense güzel olmaz mı? Eklenecek deniliyordu 1 sene kadar önce, yalan oldu. "Cevaba cevap"tan kastım da "karşılık vermek" yani İngilizce'deki "reply". "Geri bildirim" de denebilir belki. Anladınız işte.

2 kişi arası diyalog yasak ya mesela, halbuki eğer o diyalog verilen cevabın devamı niteliğindeyse yasak olmamalı. Biliyorum modlar zaten öyle olunca (diyalog verilen cevabın devamı niteliğindeyse) silmiyorlar ama kural saçma oluyor bu haliyle.

Şunu yapsanız çok güzel olur.

Bir de duyurulara ve cevaplara +/- oy vermek fonksiyonu eklenecekti, o da mı hayal oldu?

 
siteye eklenmesi gereken dokuzyüzonltımilyon432binikiyüz12 şahane özellik önerisi getirildi getirilmeye de devam ediyor zaten yıllardır.

bundan beş yıl önce compu hoca efendi hazretleri de bir iki aya yapıyorum yeni siteyi demişti. bekliyoruz hala.
  • m murphy  (29.09.15 19:36:21) 
ona sıra gelene kadar :d


  • masa penisi  (29.09.15 19:38:56) 
öyle olunca silmiyorlar diye bir şey yok, gayet de siliyorlar. kural, her daim kuraldır.

birkaç yıl önce bu konuyu compu'ya söylediğimde "bakarız ona" diye cevap vermişti, hala daha bakacak. o bi yanda kalsın da şu saçma kuralları ve adaletsiz kural uygulayanları bi gözden geçirsin hele.
  • devilred  (29.09.15 19:39:00) 
@devilred
Bana denk gelmiyor demek ki.

  • whimsical  (29.09.15 19:40:31) 
whimsical daha önce bir çok kez eleştiri/öneri getirildi ama compu değiştirmemekte kararlı.


  • rakicandir  (29.09.15 19:41:44) 
  • chaotic good  (29.09.15 19:41:52) 
ahaha chaotic good bu tip duyurulara koyulması gereken fotoğrafı koymuş, olayı kapatmış.


  • der meister  (29.09.15 22:21:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.