[]

Silikon kek kalıbına dair kötü anısı olan var mı?

Evi yeni döşedim de, elde sadece silikon kek kalıbı var. Bir kere denemişti annem içi pişmemiş hamur kalmıştı. Risk alacak ne vaktim var ne de pişmeyecek kek karşısında sabrım.

Silikon kek kalıbına dair kötü anısı olan var mı kısacası? Ona göre girişeceğim, yoksa cupcake kalıplarında yapacağım el mahkum. (borcamda veya fırın tepsisinde kek seçenek dışıdır.)

not: pişirme/pişirmeme durumuna dair. Yoksa ben de tercih etmiyorum normalde.

 
Denemedim ama içi çiğ kalıyor diye duydum. Cupcake kalıbı daha garanti bence.


  • Aman Sen de  (26.09.15 22:16:14) 
yok benim çok güzel anılarım ama benimki cup cake gibi minik olanlardan belki büyük olunca içini pişirmiyordur bilemeyeceğim


  • mesgul ve huzursuz  (26.09.15 22:19:40) 
160 derecede 45 dk pişircen. biz de kaç kere yaptık turbosunda turbosuzunda ama olmadı. sonra sinir olup attık. meğer püfü ağır ateşte uzun sürede pişirmekmiş. yine alıcam bi ara.


  • bıdıbıdı  (26.09.15 22:19:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.