[]

Burada ne yazdığını bilen biri var mı? sanırım eczacılar da bakmalı

imgur.com
imgur.com

Kedi köpek için kullanılır olmasının haricinde nedir bu krem, ne değildir, nerede kullanılır?

Nemlendirici gibi kokuyor ama nereyi nemlendireceğim, pati altı ve totosu kılsız noktalardan ikisi o.O ???

Edit: Kremi ilaçların arasına atanlar ''Dirseklere filan sürersin abi.'' demişler babama bu arada, açıklamanın genişliğine gel. ilk cevap sonrası aklıma geldi.
Ama neticede hayvan yalayacak, ne olduğunu bilmeden sürülmez meret.

 
Kremin üzerinde yazan для суставов - Eklemler için demek. Nemlendirici olduğuna emin değilim :)


  • gkn  (22.09.15 11:25:54) 
ilacın üzerinde ne ilacı olduğu yazmıyor. sadece ilacın tanıtımı ve içindekiler kısmı var. prospektüsü yollarsan daha iyi olur.


  • lesmiserables  (22.09.15 11:56:35) 
@lesmiserables İlacın her şeyi bu, içinden prospektüs çıkmadı. Kutusu da köpeğimin gazabına uğradı ''Ne geldi bana?'' diye heyecanlanırken.


  • kaymaktutmayansicaksut  (22.09.15 11:58:41) 
ilginç. ben mi göremiyorum diye 2-3 kez baktım ama yok. ne olduğu yazmıyor. nasıl uygulanacağı, kaç kez uygulanacağı falan yazıyor.


  • lesmiserables  (22.09.15 12:03:01) 
Krem ile ilgili bir web sayfası buldum, orada da bişeyler yazıyor. @lesmiserables yardımcı olabilir diye paylaşıyorum.

www.petshop.ru
  • gkn  (22.09.15 12:04:32) 
''Köpekler ve kediler derzlerinde için bakım

Kedi ve köpeklerin eklemlerin kosmetiko- hijyenik bakımı için. Korumak ve aktif genç yetişkinler ve yaşlanma hayvanların performansını arttırmak için, aşırı stres altında eklemlerin yoğun ve tam iyileşme sağlamak. Sağlık sorunu eklem komplikasyon riskini azaltmak için, dahil olmak üzere zaman yatkınlık iltihabı (bulaşıcı doğası) veya olumsuz iklim koşulları provoke mevsimsel alevlenmeler sırasında.




Akciğer yaralanmaları ve burkulmalar için rehabilitasyon bakımı için, yanı sıra yoğun bakımda ya da eklemlerin sonra karmaşık prosedürleri bir yardım (açık yaralanmalar ve kırıklar olmadan).



Krem balsam aksiyon eklem yüzeyleri ve sinoviyal sıvının hedef iyileştirilmesi yararlı bir etkiye sahip, biyolojik olarak aktif maddelerin kompleksinin neden oldu. Sağlığa etkileri, decongesting hücre zarlarının restorasyonu, ışık-analjezik etki, beslenme ve eklem anti-inflamatuar koruma oyalayarak ve dokuları çevreleyen, mikrodolaşımında yoğunlaşması ile ilişkili. Balsam yapısı derin penetrasyon sağlar ve yumuşaklık, hipoalerjenik ve uzaması (süre) etkisini belirleyen etken bileşenlerin çok fazlı mikroemülsiyon durumunu sundu.''

Bu ne allah aşkına, her işe yarayan aktar otu kökü mübarek. Eczacıları da davet konuya müdahil ediyorum. ^.^
  • kaymaktutmayansicaksut  (22.09.15 12:09:45 ~ 12:10:41) 
@gkn sağol araştırma için.

@kaymaktutmayansicaksut

evet eklemler için. hafif incinmelerde ve burkulmalarda kullanılır yazıyor. hücreleri güçlendirici, yara bölgesini besleyici ve iltihap önleyici etkileri de var. ama açık yaralarda kullanma, kapalı incinmeler için.
  • lesmiserables  (22.09.15 12:10:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.