[]

gün geçtikçe "sıkan" jean modası

son yıllarda kılık kıyafet mevzusun da dikkate değer bir daralma var. dar kesimler, dar paçalar derken birde kısa taytımsı kotlar çıktı son zamanda.. zevk ve tercih meselesi tabii ama bana inanılmaz itici geliyor, fikirlerinizi merak ediyorum gerçekten kötü mü yoksa ben mi yaşlanıyorum?




 
taş gibi modellere bile yakışmazken 1.70 boyuyla skinny jean giyip bi de paçalarını kıvıran esmer yurdum delikanlılarını gördükçe gözlerim kanıyor. :(


  • littlejack  (20.09.15 02:13:33) 
Skinny diyorlar galiba bu modele. Tercih meselesi, Ben de beğenmiyorum.


  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (20.09.15 02:14:43) 
kadin icin mi erkek icin mi?

kadin icinse ben asla karsi degilim ama kendi sebeplerim var: hepsinin vucudu belli olsun isterim. okay? bence harika bir sey.

erkek icinse, ben de toplumun 'dar' diye kabul edebilecegi darlikta giyiniyorum ancak postladiginiz tightlikta da degil. bi de hangi toplum?

bi de siz kimsiniz?

sonuc: herkes istedigini giyinsin. kimse kimseyi takmasin.
  • hopeless  (20.09.15 02:17:14) 
erkekler için ve erkeğim.


  • trejemu  (20.09.15 02:18:27) 
evet, gerçekten kötü. dediğin gibi kot görünümlü tayt bunlar.


  • 1adam  (20.09.15 02:19:24) 
iğrenç bence de. ayrıca littlejack +1

adam boyuna posuna vs bakmadan daracık giyiyor. paçaları kıvırıyor. lan insan bi aynaya bakar. senin boyun 180 bile değil. atletik bir vücudun yok. yanından bile geçmiyorsun. dar ve düşük omuzların, yağ torbası olmuş göbeğin ve götünle armut gibi geziyorsun. sonra adam geliyor, bu dar jeanlari alıyor ve giyiyor. paçaları da kıvırıyor. ulan bu adamlardaki özgüvenin onda biri ben de olsaydı şu an çok daha farklı bir hayatım olurdu herhalde.
  • mahone  (20.09.15 02:39:29) 
Gectigimiz hafta pantolon alisverisindeydim, lan butun modeller mi skinny olur...makineden cikma gibi yapmaya and icmisler sanki

Kadinim bu arada.
  • la noix  (20.09.15 06:54:09) 
Hem kadınlar hem de erkekler için bir insanlık dramı olduğunu düşünüyorum. Fit kesim tamam, pantolonun içine düşmeyelim ama vücudun haritasını çıkarmak ne.


  • kullanıcı adı  (20.09.15 10:38:11) 
erkekler için tight kıvamındaki skinny ötesi dar kotların giyilmesini ne bileyim yakıştıramıyorum tamam dar giymek isteyebilir ama bunun 2 3 beden genişi mesela daha bi rahat ettirir bu kadar dar bazen kadın da bile güzel durmuyor erkekte bana garip geliyo ya. bilemedim.


  • indescribable  (20.09.15 10:43:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.