[]

İphone 5S / Facebook kullanımı & Virüs

İphone 5s kullanıyorum.

Facebook'a safari'den giriyorum, aplikasyonu severek kullanmıyorum çünkü. Son birkaç gündür Facebook her iki üç girişimde bir email adresimi ve şifre bilgileirimi girmemi istiyor. Bu işlemi gün içerisinde 5-6 kez yapmam gerekiyor. Eskiden devamlı oturum açık kalırdı. Aynı şey gmail için de geçerli. Bu değişiklik neden olmuş olabilir? Nasıl devamlı oturum açık kalabilirim (aplikasyonsuz)?

Bir de safari'de gezerkenki sayfa rengi beyazdan siyaha döndü. Oturumdan belli sürelerle atılma durumum da yine aynı andan itibariyle var.

iphone 5s'e virüs girer mi? Acaba ondan mı kaynaklı bu sıkıntı?

 
"özel dolaşma modu"nda açıyor olabilir misiniz acaba? öyle sanki.


  • bol kepce  (15.09.15 15:30:03) 
O dediğiniz şeyi nasıl kontrol edebilirim?


  • dessy  (15.09.15 15:31:14) 
postimg.org

kırmızıyla gösterdiğim yeri tıklayıp sol altta "özel" kısmı seçili mi ona bakın. eğer seçiliyse üzerine dokunup pasif hale getirebilirsiniz. sayfa beyaz olur o zaman tekrar. sonra da "bitti" deyip kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
  • bol kepce  (15.09.15 15:40:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.