[]

j&j sigara

2 karton almis annem. 2 kartonu 44 lira shsbehd. Ayila bayila iciyor bir de. l&m'den kacağa dondu. Sigara icmiyorum da nadiren parlement falan icerim. Bundan yarim dal ictim agzima yanik tadi geldi, midemi agritti falan. Sigaranin genel zararlari disinda ekstra bir zarari var midir acaba? Yoksa sigara sigara midir zarari acisindan?

Tesekkurler


 
o tip kaçak sigaraların sadece vergi bakımından "kaçak" olduğundan emin olmak lazım. ben olamıyorum. bildiğin doğal tütün içmek daha mantıklı geliyor bana. en azından tütünü açarken hazırlarken falan görüyorsun nedir ne değildir diye. klasik usül elle sarılabileceği gibi, hazır makaron alıp sarma makinesi ile sarmak da mümkün: www.youtube.com

büyük şehirlere deli gibi yayılmaya başlayan sokak başlarındaki tütüncülerden adıyaman tütünü alıp denemesini bi öneririm. yok ben önce bi tadına bakayım ondan sonra derse, genellikle bu tütüncü arkadaşlar küçük poşetlere kendi tütünlerinden sarıp hazır da satıyor. o şekilde trial yapar, beğenirseniz full'ünü satın alırsınız.
  • cevap botu  (21.07.15 23:52:05) 
Buna sigara demek abesle iştigal, bu başka bir şey. İçmesin lütfen, sigara içsin bunlardan uzak dursun


  • ripolip  (21.07.15 23:52:59) 
bilimum kaçak sigarayı içtim.. mm den, jj den prestige den united dan uzak duracaksın. gauloises bulursa alsın.


  • mr fusion  (22.07.15 01:02:31) 
başkan anneni seviyosan söyle onu içmesin, plastiği yaksın koklasın daha iyi ama onu içmesin.


  • life is not fair  (22.07.15 02:10:59) 
Ben 2 senedir united - jj içiyorum. Iyidir.


  • materyalist imam  (22.07.15 02:36:04) 
o ağzına yanık tadı gelmesi ağız alışkanlığıyla ilgili, annen de sürekli ondan içiyorsa başka bir sigara içtiğinde yanık tadı olmasa da ağzına abuk bir tad gelir muhtemelen. bir süre içince belirgin olarak almıyorsun o tadı.


  • dafaiss  (22.07.15 02:41:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.