[]

İş arkadaşlarınızı facebooktan ekliyor musunuz <1 yıl

Faydasını ya da zararını gördünüz mü?




 
Eklemiyorum. Ekleyen olursa riske değer biriyse kabul ediyorum, değilse etmiyorum. Dedikodu ve takip edilme olayları oluyor zararı bu. Gerçi benim feysbukumda 75 kişi filan var pek otorite sayılmam.


  • comedian  (21.07.15 20:08:55) 
dışarda görüşecek kadar samimi arkadaş değilsem eklemem. iş ayrı özel hayat ayrı.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (21.07.15 20:11:22) 
Ekliyorum. Ozellikle eklemiyorum ama eklenileni reddetmiyorum. Hatta bircok ogrenci, hoca, akraba, vb. de Facebook'ta ekli. Facebook'ta da cok sey paylasiyorum ama kisisel ayrintilar degil cogu. O yuzden dedikodusu sikici bir insanim. Pek ekmek cikmiyor.


  • aychovsky  (21.07.15 20:11:53 ~ 20:58:38) 
ben eklemiyorum. onlar eklediğinde de dışarda görüşecek kadar samimi olduklarımı kısıtlı gruba atıyorum profil fotoğrafımla idare ediyorlar, samimi olmadıklarımı hiç eklemiyorum. sorduklarında da girmiyorum görmemişim falan diyorum.


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (21.07.15 20:20:37) 
ben eklemem onlar eklerse kabul ederim.Facebookta zaten hiçbirşey paylaşmam fotoğrafım dahil olmak üzere.O yüzden özel hayatımın hiçbirşekilde nette işi olmayacağı için kabul etmektede zarar görmem.


  • betfair  (21.07.15 20:22:44) 
iş arkadaşlarımı kesinlikle özel hayatıma dahil etmem. o yüzden ne ekler ne de kabul ederim.


  • japon askeri  (21.07.15 20:44:17) 
Sadece o iş yerinden ayrıldıktan sonra.


  • crescendo  (21.07.15 20:56:25) 
yediğimi sıçtığımı ve özel hayatımı facebook'ta paylaşmadığım için sıkıntı yok. kimseyi eklemem ama ekleyeni de geri çevirmem.


  • orijinal nick bulamadim  (21.07.15 20:57:33) 
İş dışında muhabbetimiz olursa ekliyorum ama aylar sonra. Ya da onlar beni ekliyor zaten.


  • matilda  (21.07.15 21:09:02) 
sen eklemesen onlar ekliyor zaten :S
kabul etmiş bulunduk. tabii iş arkadaşı var, iş arkadaşı var.. şimdi olsa sadece samimi olduklarımı eklerim..

  • su olsam ates olsam  (21.07.15 21:11:06) 
devlet dayresinde ve biraz sosyokültürel yapımın yakın olmadığı insanlarla çalışıyorum o yüzden sadece meslektaşlarımı eklemiştim, onların da listesinde başka kimse yoktu işten. sonra kıramayacağım bir insan ekleme yolladı ben de listesindeki herkesi -müdür de dahil olmak üzere- bloklayarak kendisini onayladım. beni eklediğini görür de ekleme yollarlar filan diye korktum çünkü:)

ne zararı olur, bir kere sosyal hayatımdan işte hiç bahsetmem, -facebookta pek fazla özel şey paylaşmasam da- bilmelerini ve fikir yürütmelerini istemem. 2.si çok fazla politik ya da güncel paylaşımda bulunuyorum, salağın biri şikayet eder memuriyeti yakmayalım:)
not: 8 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum bu arada:)
  • red g  (21.07.15 22:03:06 ~ 22:11:44) 
kolay kolay kimseyi eklemem, ailemden bile kabul etmediklerim oluyor, hatta sildiğim kuzenlerim felan var.


  • masa penisi  (21.07.15 22:07:44 ~ 22:08:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.