[]

Duyurunun Kadınlarına Soru-> Yüzücü Mayo/ Astar sorunsalı

Merhabalar hanımlar, beyler.
Bayramınızı peşinen kutladıktan sonra soruma geçiyorum.

Bu yüzücü stil mayoların göğsü kupsuz olanları varya hani, sadece normal astar var göğüs kısmında. Sütyen tarzı kaplardan yok. Hah işte onlardan göğüs ucu çok fazla belli oluyor ya bunun için bir yönteminiz var mı? Denenmiş, memnun kalınmış bir çözüm?

Teşekkür ederim, hepiniz çok güzelsiniz :*

 
dış tarafı dümdüz olup sadece iç kısımda ince süngeri olan modeller de var.


  • lily briscoe  (15.07.15 13:25:44) 
@Lily briscoe kaplıları da mevcut tabii, biliyorum ama ben yukarıda bahsettiklerimden almış bulundum, çok da rahat her şeyini sevdim ama suya girincesini düşünemedim. Buna çözüm arıyorum teşekkür ederim yine de.


  • oranjlaturanj  (15.07.15 13:28:31) 
speedo'nun mayolarında filan yani yüzücü mayolarında nispeten daha az belli oluyor, mayonun iyice sıkması lazım omuzlardan , kalitesiz mayolar klorla birlikte ve de özellikle ''güneşte'' kurutulunca elastikiyetini kaybeder ve sıkılığı gidince de iyice belli olur.

yani meme ucu belli olmasın diyorsan üzerine tam oturan (biraz sıkacak yoksa yüzerken de rahatsız eder) speedo'nun mayolarından al bence.

iki cinsten de kullandım , speedo'da daha az belli oluyor ama sudan cıkınca onda da çok hafif belli oluyor bazen, o kadarına da yapacak bir şey yok herkesinki meydanda boşver. (olimpik havuzda spor amaçlı yüzüyorsan)

edit: bir de modelden modele de fark ediyor göğüs kısmının yakası düşük olanlarda daha çok belli oluyor nispeten yüksek yakalı modellere de bakabilirsin.önemli olan mümkün olduğunca omuzdan sıkması.

mesela şu modelde www.speedostore.com yaka daha kapalı ve omuzdan daha fazla destek almış, mayo daha sıkı bunda kolay kolay belli olmaz ama şunda çok rahat belli olur (ki zaten bu spor amaçlı değil omuzların da iyi sıkması için çapraz olması lazım)
www.speedostore.com

yaka sıkılığı ilgili fikir olması için link verdim , en iyi deneyerek anlarsın.
  • neferkitty  (15.07.15 13:28:38 ~ 13:38:15) 
bant yapıştırıyoruz


  • Frederick Co  (15.07.15 13:32:31) 
Yahooanswers'ta da bant demişler, parmağa takılan bile suda atıveriyor ya ne kadar dayanıklı deseler de. Hakikaten duruyor mu yerinde?


  • oranjlaturanj  (15.07.15 13:38:33) 
Yüzerken mümkün değil durmaz ama suya öylesine girip çıkacaksan durur.


  • neferkitty  (15.07.15 13:40:51 ~ 13:41:01) 
@neferkitty öneriler için teşekkürler ^^ bir sonraki alışverişimde dikkat edicem mutlaka. Deneyip rahat etmiştim aslında, satın aldığım mayo da sıkı gibi gelmişti ama suda sürpriz yaptı biraz :d tecrübe oldu, sağ oluun.


  • oranjlaturanj  (15.07.15 13:45:45) 
Bir arkadasim sutyenin icindeki ince sungeri cikarip mayoya dikmisti. Gogus ucu da belli olmuyordu oyle. Belki isinize yarar.


  • şubatsonrası  (15.07.15 13:49:34) 
ölçüleri yazarsan daha sağlıklı yardımcı olurum.


  • Frederick Co  (15.07.15 14:10:57) 
  • yalnizliktan devren kiralik  (15.07.15 14:13:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.