[]

Anne kedi yavruları beslemiyor olabilir mi?

Merhabalar,
cuma günü 1 haftalık beş yavrusu olan anne kedi arabanın altında kaldı, yavruları ben aldım. pazar akşamına kadar baktım sorunsuzca, sadece kabız problemimiz oldu, onu da hallettik.
Şansa pazar akşamı 4 yavrusu olan, yavrular da benim 5 yavrudan taş çatlasa bir hafta büyük olan bir süt anne buldum, kedi benim yavruları altına koyar koymaz kabul etti. Neticede pazar akşamından bu yana o bakıyor. Bu süreçte gözleri açıldı. Benim endişem şu, her ne kadar yavruları memede görmüş de olsam içim rahat etmediğinden günde bir defa yavruları biberonla besledim. Gözüme bir büyümüş bir zayıflamış geliyorlar, kafayı yiyeceğim.

Düşüncem şuydu ki, az da olsa anne sütü ve şefkati alsınlar,bir anne tarafından yalansınlar vb.

Anne beslemese daha doğrusu hiç beslenemeseler zaten su anki gibi hareketli olmazlardı diyorum, benim günde verdiğim 2 tatlı kaşığı kadar mama ile duruyor olamazlar günlerdir değil mi?

Tüyleri güzel, altları temiz, hareketliler dediğim gibi, ama bebek kedi göbekleri yok. Göbekli olmayislari dert bana.

Bir de benim kokumu alınca, daha doğrusu yuvanın içine elimi yaklaştırır yaklaştırmaz bana doğru geliyorlar bağıra bağıra.anneyi bırakıyorlar.

Ne yapacağımı şaşırdım

 
Keşke siz hiç müdahale etmeseydiniz, anne zaten yavrulara sizin kokunuz sinerse onları dışlar. O yüzden emziren annenin yavrularina hiç dokunulmaz.


  • yahveyire  (15.07.15 11:30:36) 
endişelenmeyin. bebek göbüşü kendileri mama yemeye başladığında olur. gün içinde sürekli takip edemiyorsanız anne çiş kaka yaptırdıktan sonra görüyorsunuzdur. kendileri beslenmeye başlamadan önce anne çiş kaka yaptırmadan oluyor o hafif şişlik. yeterli beslenmeseler dediğiniz gibi güzel tüyleri olmaz, hareket etmezlerdi. müdahale etmenizde de sıkıntı yok. sizin durmunuzda annenin reddetmesi gibi bir durum yok. hatta işleri kolaylaştırabiliyor. çok bebek olunca anne bunalıp bir kısmına ilgiyi azaltabiliyor. beslenme konusunda destek olmaya devam edebilirsiniz. bu sayede anne diğer bakımlar için daha az yorulmuş olur.


  • madarch  (17.07.15 08:46:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.