[]

büyük bir gazap beni bekliyor

birkaç aydır görüştüğüm bir kız var. bir ara yakınlaştık, sonra kız istemedi ve uzaklaştık. halen görüşüyoruz ama kızın psikolojik durumu ve hayatı biraz sorunlu, o yüzden adım atmak istemiyor. neyse, uzun zamandan beridir tatile kampa gitmeyi düşünüyordum. o da gelmesinin iyi olacağını söylüyordu. ama durumumuz arafta olduğu için bekledim. haftalar geçti, sürünceme sürdü, sonunda dün gece kararımı verdim. bu şekilde beklemeyeceğim dedim ve sabah ilk iş kendime rezervasyon yaptım.

kıza söylediğimde ne olacak göreceğiz. büyük bir gazap beni bekliyor sanırım.


 
suclu psikolojisine girmene gerek yok ama bu noktaya kadar sessiz kalmana da gerek yoktu. kizla konusup ben artik daha fazla beklemek istemiyorum kendi planimi yapip gidicem diyebilirdin. neyse senin sucun yok yine de bence


  • saçdemeti  (06.07.15 12:34:28) 
geçen hafta bir konuda tartıştık ve o zaman artık iyi kötü bir karar vereyim dedim. sorun şu ki kızla karakterimiz uyuşuyor. iyi de bir arkadaş. bir de böyle bir dönemde üzmek istemedim, o yüzden bekledim.


  • lvs  (06.07.15 12:38:35) 
e soraydın ben gidiyom geliyon mu? diye. şimdi gidiyorum demenin de bi manası yok. gereği de yok.


  • rayde  (06.07.15 13:50:08) 
doğrusunu söylemek gerekirse günü gününe uymuyor. ruh hali çok değişken. bir iki ay sonrası için söz verse bile düşünceleri çabuk değişebilir, kestirilemez. kararsızken onu bir şeye zorlamak da istemedim.


  • lvs  (06.07.15 15:12:16) 
böyle tipleri özellikle mi seçiyorsunuz? :) bir de gazap demiş ya sanki ne olacaksa işin sonunda... alt tarafı trip atar (ki bu konuda haksız. seni gül gibi oyalıyor ve hep nazını çek istiyor. sana bayağı bildiğin stres topu muamelesi yapıyor) birkaç gün konuşmaz artık seni sildim vs. der sonra yalnız kalıp bunalıma girince yavaştan yine yazmaya başlar sana. ömür birini beklemekle geçer mi ya git yap tatilini.


  • köstebek kurabiye  (06.07.15 15:40:54 ~ 16:10:13) 
@köstebek kurabiye tiyatral bir şekilde anlatmak istedim, yoksa dediğin gibi en kötü dırdırını çeker sonra görüşmeyi bırakırım. aslında biraz da zor bir dönemden geçtiği için birden görüşmeyi koparmak istememiştim. ha çok bir şey değişti mi, hayır. bu arada evet bana hep böyle tipler denk geliyor. :)


  • lvs  (06.07.15 16:18:22) 
sonuç ne


  • hasansabbah  (13.07.15 14:45:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.