[]

"keşke şöyle yapsaydım" dediğiniz zaman çok oluyor mu gündelik hayatta

herhangi bir soruya cevap verirken, bir şey satın alırken ya da bir şey sorarken hiç farketmez herhangi bir zaman herhangi bir durum karşısında.. misal "lan niye böyle dedim/yaptım/davrandım. çok çocukça oldu" dediğiniz oluyor mu?

daha doğrusu ulan hala çocuk gibi davranıyorum acaba ne zaman büyüyeceğim dediğiniz zaman oluyor mu? son zamanlarda muhakeme yeteneğimi kaybettim galiba.
kendime olan özgüvenim sıfırlanıyor.

 
geriye dönüp bakmıyorum. keşkelerim olmuyor.


  • sttc  (20.06.15 01:16:11) 
hayır, düşünüyorum yanlışsa bir daha yapmam diyorum. yoksa hayat yaşanmaz


  • efrasiyab87  (20.06.15 01:22:02) 
Bende bugün aynısı oldu. Mesela şöyle oldu; tatil için şehir dışına çıktım. Gittiğim yerde yakın bir arkadaşım doğurdu. (Sezeryan olduğu için hazırlıksız yakalandık) Doğum fotoğraflarını çekmemi istedi ve benim de makinem yanımda olmadığı için başka bir arkadaşımdan makinesini istedim. Normalde hiç makine istemeyiz aramızda lafı bile geçmez. İkiletmedi sağolsun hemen verdi. Ama sonra keşke istemeseydim, ben niye böyle bişey yaptım nasıl istedim diye dert ettim. Aynı gün geri iade ederken makineyi, arkadaşıma bir de hediye alıp verdim. Bu şekilde yaptığım şeyin bana veya ona verdiği rahatsızlığı az da olsa unutturmuş oldum diye düşündüm ama hala keşke istemeseydim diyip duruyorum. Şimdi makineye bişey olsa benden bilecek. Haklı da.


  • rakidabalikolsa  (20.06.15 01:22:05) 
her gün yapıyorum bunu. önceki gün yaptığım şey bile çok saçma geliyor genelde. otokontrol sıfır.

kontrol demişken,

www.youtube.com
  • der meister  (20.06.15 01:25:42) 
  • edgenabby  (20.06.15 01:29:57) 
Eğer oluyorsa not tutma ya da günlük tutma alışkanlığı edinilmeli.


  • silver apple  (20.06.15 01:31:01) 
Her insanda bir miktar oluyordur gibi geliyor bana. Ama mizacınız "kusursuzluğu arayan tip" ise eminim her adımınızda, sizinkinden daha iyi olan adımları düşünmeye vakit harcıyorsunuzdur. Kendinize olan güveniniz sıfırlanmasın, hiç gerek yok.


  • sharon and hope  (20.06.15 02:15:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.