[]

Kabızlık&Basur

Pok varmış gibi kabız olmuşum. Su içiyorum. Günde 2 lt filan. Bunun dışında ne içmeli ne yemeliyim. Herkesin dilinde bi kayısı var da, ona su an erisemıyorum.
Bitkisel caylar filan faydalı olur mu?
Ayrıca ogle yemeğinde tavuk makarna fılan varmış. Bu tip seyler de sıkıntı var mı?
öf

 
tavuk makarna kuru yemek, daha sulu yemekleri tercih et. rezene çayı iyi gelir diye biliyorum.

Rezene Çayı: Bağırsaklarda sertleşen ve vücuttan atılması zorlaşan dışkıyı yumuşatma özelliği bulunan rezene çayı daha kolay tuvalete çıkmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca mide şişkinliği ve yemek sonrası kramplarını hafifletir. - See more at: www.bitkicaylarininfaydalari.com
  • animalman  (04.06.15 11:59:53 ~ 12:02:31) 
Biraz da hareket et.


  • arnold schwarzeneger  (04.06.15 12:06:01) 
Form çayı. Akşam iç ama, yolda falan tuvalet ararsın sonra.


  • innerbliss  (04.06.15 12:07:51) 
Mümkün olduğu kadar sıvı gıdalar ye, bol su iç, lif oranı yüksek meyve-sebze ye.

Bir de probiyotik yoğurt ye. Probiyotik yoğurt bağırsak hareketlerini düzenler. Müsli de işe yarar.
  • iamelf  (04.06.15 12:11:24) 
Sabahları aç karna sızma zeytinyağı iç 1 kaşık, isteğe göre gece yatarken de olabilir.Kayısı kurusu var siyah olanlar daha iyi onlardan ye, incirde iyi.
Activia başlarda etki ediyor, sonra etkisi kesiliyor onlarıda dene derim.

  • six packsiz  (04.06.15 12:27:55) 
yarım kilo kadar çilek ye üstüne de süt iç.


  • kakao  (04.06.15 13:44:30) 
dut mevsimi, dut ye. kabızlık da neymiş.


  • benaslinda  (04.06.15 14:51:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.