[]

fatih portakal "terbiyesizlik yapma"

fenasi kerim isimli arkadaş ceza yedi mi? bence yememesi lazım çünkü sonuçta mesaj yolladığı site ona bu isimle nick alma hakkını vermiş.adam ne küfretmiş ne de hakaret etmiş.

fenasi kerim'in ceza alma gibi durumu var mı?


 
Yaptıklarından sorulu olacaktır, öyle "site izin vermeseydi" demesi kurtarmaz, eylemi yapan kendisi. Ehliyet verdiler diye yayaları ezen birisi geliyor benzetme yapmak gerekirse, ehliyet vermeselerdi, araba yapmasalardı, yollar olmasaydı... vs. Araba var, ehliyet de vermişler ama bunlarla yaptıklarından kişi sorumlu.

Beter olsun bence :)
  • roboute guilliman  (11.05.15 15:11:28) 
otokontrol önemli bir mekanizma. İnsanlar, kendi davranışlarından sorumludur.
Ayrıca üstte nickini yazamadığım arkadaş +1

  • Sskywalkeremre  (11.05.15 15:17:17) 
heh :)

adam yayayı ezmiyor ki. banane kardeşim benim adımı neden okuyorsun. okuma. sitenin bana verdiği hakkı kullanarak aldıgım ismi okuma. yani diyelim yarın bi gün fatih portakal sırf ekşiduyurudaki bir duyuruyu okusa, sitedeki nickler malumunuz... şimdi ben neden suçlu olayım nickimden dolayı?

ben o programa mesaj atıyorum sadece mesajımı okusun abi :D neden kullanıcı adımı okuyor. belki ben herkeslerden sakladığım bi isim. ismimi okumasın tv ekrarnında. bak portakal'ı suçlu bile çıkartabiliriz bence?

ayrıca, ortada sıkıntı yaratan davranış, fenasi kerim yüzünden olmuyor. eylemi yapan portakal.
  • farrytikki2  (11.05.15 15:18:37 ~ 15:19:47) 
hayır ama tv ekranından terbiyesizlik yapma demeye hakaret davası açılabilir.


  • rygard  (11.05.15 16:37:35) 
6 yaşında falan mısın ya, bu ne saçma savunma? adam izleyicilerden gelen mesajları okuyor, böyle bir rutin söz konusu. tabii ki isimlerini söyleyecek. sen gidip adama fenasi kerim ismiyle şaklabanlık yapmak için yazarsan suçlu olursun. bunu anlayamamak için salak olmak lazım kusura bakma da.


  • der meister  (11.05.15 16:45:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.