[]

Bu "e-spor" geyiği nedir?

Bilal'e anlatır gibi e-spor nedir? Beşiktaş e-spor resmi bir şey mi? Beşiktaş'la harbiden bağı var mı? Twitterda biri rt etmiş tıklayıp baktım, çocukta baya BJK forması var. Kaptan maptan yazmış bir de ksfjskdfsdf

Sporun e'si mi olur kardeşim...


 
www.bjk.com.tr

gayet akıllıca bir iş yapmışlar. sadece lol değil counter strike, dota gibi birçok rekabetçi oyun e-spor dalına giriyor.
  • cthulhu  (06.05.15 12:08:10) 
e=elektronik, bjk lol takımı resmi evet,

spor ne kadar doğru bir terim tartışılır ama cs, lol, dota vs. çeşit çeşit oyunların turnuvaları yaygınlaştığı için takımlar kurulup lig halinde bir yarışa döndürülüyor. oradan gelişip evrildi.
  • neseranni  (06.05.15 12:08:28) 
oha baya baya turnuva varmış, hatta para kazanıyorlarmış. vay arkadaş. ne cahil adamım ckjdsfsdf

bjk çağı yakalamış aferin. isteyen istediğini oynasın tabii ama spor denmesi yanlış olmuş bence. şu andan itibaren bu konuya muhalif olacağım:D
  • ack3000  (06.05.15 12:11:26 ~ 12:11:48) 
İlk cevap veren arkadaşı troll sandım. Harbiden öyleymiş la


  • six packsiz  (06.05.15 12:14:00) 
@want2die küçümsemiyorum da bir bilgim yok sadece. ayrıca fabrikam olsa burada sizinle muhattap mı olurum lan dsfksdjk

@canavar he bu e spor sadece bu league of legends için değil yani? biraz daha detay rica edicem:D

@duyulması gerektiği kadar, bu yazdığın ile ilgili kaynak göstermezsen cevabını ciddiye almayacağım:D

istediğinizi oynayın da spor demeyin arkadaş...
  • ack3000  (06.05.15 12:18:41 ~ 12:21:13) 
Detaylıca anlatılmış:

en.wikipedia.org
en.wikipedia.org

Onun dışında oldukça ciddi bir iş, diğer ülkelerde bu şekilde hayatını kazanabilen kişiler var. Çok yeni bir şey değil aslında ama oyuncuların dışındaki kitlelerin de ilgisini çekmeye başlaması yeni yeni gerçekleşiyor.
  • thor odinsson  (06.05.15 12:26:03) 
spor denmesine neden bu kadar takildiniz anlamadim. kaldi ki spor denmiyor zaten, e-spor deniyor.


  • nxtrls  (06.05.15 12:39:49) 
Bence gayet de spor sayılabilir. Satrancı nasıl spor olarak görüyorsak video oyunları da spor sayılabilir. Citius, Altius, Fortius'a da uydurabiliyoruz. En basiti oyuncuların daha hızlı olması gerekiyor :D


  • thor odinsson  (06.05.15 12:46:38) 
gayet yetenek, tecrübe, beceri, hız, strateji, zeka gibi şeylere dayanarak yapılan karşılıklı mücadele bunlar işte. bence spor sayılacak sıfatlara sahip.


  • safepassage  (06.05.15 13:28:27) 
an itibariyle duyuru: gagalert.com

tamam ulan spor tamam. kahveden adam toplar gibi toplaşmış pis gamerlar:/

heklersiniz diye tırsıp kabul ettim ama banane, böyle spor olmaz...
  • ack3000  (06.05.15 13:48:05) 
Dostum bak zamaninda e mail olayini dusun anlamaya calis. Ne kadar sacma gelmistir kim bilir ne kadar insana mail dedigin postadir postanin elektronigi mi olur diye onun gibi. zeka ile ilgili seyler de spor kabul edildigine gore oyunlar da e spor olabilir ama bence daha en basta zeka gerektiren seylerin spor adi altinda anilmasi sacma.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.05.15 16:19:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.