[]

"montla sıç" size de komik gelmiyor mu?

yıllar önce incinin düzgün, kaliteli insanlarla dolu olduğu sıralarda kullanırdık bunu.
arkadaş garip bir durum, aranızda montla sıçmanın zorluklarını bilmeyen yoktur herhalde? :) adam teknolojik bir soru sormuş cevap "montla sıç" veya adam hayatı ile ilgili bir soru sormuş cevap "montla sıç".
bilmiyorum trolluğün başlangıcı bence bu cümledir :)


 
inci hiç düzgün olmadı. yazarın teki (aşkım burası benim odam mıydı neydi nick) kız arkadaşının (kıyıya vurmuş balina gibi bi kızdı) orasının burasının capsini paylaştığı gün işin boku iyice çıktı. son namuslu inciciler de o zaman terk etti ortam civciv kesen ekmek sken adamlara kaldı.

sen bizimle aynı internete girdiğine emin misin panpa?
  • kargn  (28.04.15 09:08:50) 
karikatüre bir kere güldük yetti.


  • uuth  (28.04.15 09:09:33) 
trollüğün icat tarihi insanlığın ortaya çıkış tarihine denk olabilir.
memestorage.com
bu da ispatı
  • kargn  (28.04.15 09:12:14) 
kasayı yan yatır esprisi daha uzun vadeli komik bence. montla sıç bir yere kadar.


  • himmet dayi  (28.04.15 09:12:36) 
Kasayı yan yatır bir donanım haber forum klasiği ama. İnci hiç bir zaman özgün olmadı. Sadece o, bu veya şu sözlükteki motorların-kaşarların soyunup kendini tatmin ettiği, içi abaza kaynayan, birkaç tane zengin barındıran bir sitedir inci. Serkan da böyle olsun istememiştir eminim ama içinde bulunduğumuz devirde hiçbirşey satmaz, kadın satar abi :) türkiye gerçekleri bunlar. Sonra ben incide fame oldum mevzusu döner 450000 abazanın olduğu yerde ben mememi açsam beni bile sken çıkar amk :d türkiyede troll kavramını başlatan site donanım haber'dir. Net.


  • Tears of Devil  (28.04.15 09:21:33) 
ilk zamanlar komik geliyordu. tekrar eden herşey gibi sıkıcı


  • twelfth  (28.04.15 09:22:04) 
kasayı yan yatırda iyi evet :)

inci başlarda iyiydi başkan en azından üçüncü nesile kadar, birlikte organize olabiliyordu insanlar . Anket s*kertmesi, canlı yayınlara gönderilen kelime oyunlu mesajlar, grup halinde yapılabilecek nice şey.
sonrasında bozdu işte, dediğiniz olaylar olmaya başladı.
ben anlattığım sıraları özlüyorum hocam, katıla katıla gülebileceğimiz malzeme çıkıyordu her gün. şimdi yanlışlıkla girsem bir şey okumadan çıkıyorum, beynim bulanıyor.
  • six packsiz  (28.04.15 09:24:08) 
eski arkadaşlarla hala yaparız. çünkü olayın "esprisini" biliyoruz.


  • cetoxim  (28.04.15 09:48:44) 
yerinde yapılırsa güzel.
her boka montla sıç denmez.

ben en son bir toplantıda arkadaşıma montla sıç dedim. kıkır kıkır kurumsal gülümsemeler kapladı amk ortalığı. herkes biliyormuş.
  • teritori  (28.04.15 10:06:29) 
hiç komik gelmiyor, çok salakça geliyor...
inci sözlüğün de pislik yuvası olduğunu düşündüm her zaman..

küfürü espride kullanmanın iyi "espri" olduğunu ya da rahat küfür edebilmenin özgürlük olduğunu düşünme zihniyeti bana çok uzak... bu iki konunun da; mehmet ali erbil'il zerre zeka içermeyen, ilk okul seviyesindeki bel altı esprilerinden farkı yok bana göre.

her zaman; kapasitesi dar olan insanların her konuda küfüre sığındıklarını ve buna bağlı olarak yücellttiklerini düşünmüşümdür...
  • holy diver  (28.04.15 10:21:38 ~ 10:24:09) 
@holy diver aga sıçmak küfür mü? senin götün yok mu?
hayır montla tuvalet yap mı diyelim, tuvalet yapılır mı la. tuvalet sıçılan yerdir. geçin gereksiz kibarlığı, ortada küfür yok.

  • six packsiz  (28.04.15 10:40:11) 
montla sıç'a ne zaman denk gelsem gülerim.

ha bu arada 3.nesil inci hesapları var elimde, almak isteyen olursa dm.
  • feel the blanks  (28.04.15 10:43:26) 
@six packsiz,

tabi paşam emriniz olur ;)

***
(ben six pack'liyim ondardır belki)
  • holy diver  (28.04.15 10:58:34) 
montla sıç niye inci'ye atfediliyor ben onu anlamadım?


  • neseranni  (28.04.15 11:08:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.