[]

İthalatçı Garantili vs. Sony Türkiye Garantili Z2?

Akıllı telefon sorularımın yavaş yavaş sonuna yaklaşmaktayız :)

Şimdi alacağım telefonu Z2 olarak belirledim, sonrasında en sağlam şekilde nereden alabileceğime bakmaya başladım. Karşıma ithalatçı firma garantili olan bu link çıkıyor: www.kliksa.com

Worldcard'la alacağımız için puanı da hesaba kattığımızda 1300 tl'ye gelmekte.

www.vatanbilgisayar.com

Bu Sony Türkiye garantili, 1700 tl ve en fazla 20 tl'lik puan alırız, indirim mindirim yok.

Bir de hızlıal var, sözlükteki yorumlar epey kafa karıştırıcı: www.hizlial.com

Axess kullanırsak 1500'e geliyor ve Sony Türkiye garantili.

Bir sorun yaşadığımda "kullanıcı hatası" deyip geçecek Sony Türkiye'ye güvenemiyorum ancak toptan garantisiz de aklmak istemiyorum. Sonuçta aleti alacağız ve en azından 4-5 sene götürmesini bekleyeceğim kendisinden.

Sizin tecrübeleriniz nedir, ne tavsiye edersiniz? Paralel ithalat ürünlerde iade, tamir, hak arama şansım nedir?

 
Açıkçası kendi görüşüm şu: Bildiğim kadarıyla yetkili servisler ürünü tamir ettiğinde su geçirmezliği falan devam ettirebiliyorlar, bunun yanında aşağılarda bir duyuruda z3'ün kronik sorunu var mı sorusuna kronik sorunlar z2'de kaldı bir cevap geldi, z2'nin kronik bir sorunu varsa paralel ithalat hayırlı olmayabilir.

Hizlial mantıklı, arada hediye çekleri falan bulunuyor donanımhaberde falan.

Bana kalırsa tabi sizin tercihiniz ama www.hizlial.com
z3 compact fiyatıyla iyi bir tercih olabilir.
  • atom karincanin torunu  (25.04.15 13:21:19 ~ 13:21:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.