[]

h&m gezerler sorum size

sonradan gelen önemli not: aradığım ürün resimdeki değil, resimdekinin benzeri olan az daha uzunu..


bu mağazanın bir ürünü var lanet olsun ki zamanında almadım, şimdi de bulamıyorum, daha doğrusu sadece forum istanbul mağazasına ve internet sitesine baktım sitede de göremeyince nereye gideceğimi nereden bulacağımı bilemedim..

ürün resimdeki şortun az daha uzunu, diz üstü modeli: www.hm.com
mağazada sadece bu boy var ama bana diğeri daha uygun onu bulmak istiyorum..

herhangi bir mağazasında bahsettiğim ürünü gören bilen varsa bir el atsın da hemen gidip alayım lütfen..

aynı fiyat kategorisinde ve benzer model satan başka mağaza da olur..

istediğim boyun erkek versiyonu var ama kadında kaldırıp kısasını bırakmışlar (modelde değişiklik yok, uzunu satılırken kısası da vardı) erkek için olanı almayı da düşündüm ama arka taraf yanlar vs. çok kaba duruyor, olmadı yani..

teşekkürler..

not:
şehir: istanbul

 
ben bunu 2 hafta önce h&m'de denemiştim :) ankara'daki cepa adlı alışveriş merkezindeki h&m'de.


  • jesuistrestriste  (24.04.15 13:05:09 ~ 13:05:33) 
Bağdat caddesinde geçen gün yeni h&m açıldı, suadiye'de. Bugün ben gezdim ama aşırı kalabalık olduğu için herşeye bakamadım, kendimi dışarı zor attım. İmkanınız barsa bir gün caddeye inip bakın. Mümkünse hafta arası erken saatte. Bugun saat 11:00'de ezilme tehlikesi geçirenler oldu çünkü.

Ben de sakin bi zamana denk gelirsm haftaya haber veririm
  • Hersheys  (24.04.15 13:45:13 ~ 13:46:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.