[]

"beyefendi bakar mısınız" diye para isteyen tipler

ankara'da bunlardan sürekli karşılaşmaya başladım. iki tanesi hatta tenhada sıkıştırdı koşarak kaçtım. bir tanesi cevap vermeyince "baksana lan" filan diye üzerime yürüdü.
bu adamları şikayet etsek bir sonuç çıkar mı? her yerdeler, rahat rahat gezemez oldum.



 
bunu yapana "hiç yokmuş gibi" davranırsan problem olmuyor. en azından ben böyle yapıyorum şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.

Not: Ayrıca birşey sorabilir miyim diyenler de var tabi. Bakıyorum tipi düzgün değilse sert şekilde soramazsın deyip geçip geçiyorum bu kadar :)
  • psmstc  (12.04.15 16:32:55) 
bunlar izmir'deki askerlik şubesi etrafında nesilden nesile
sakın ama sakın şikayet etme.at hırsızını bile çalar bu ipneler

  • rakicandir  (12.04.15 16:46:14) 
Bunlar benden para isteyince basıyorum ajitasyonu, abi işte ben de öğrenciyim, kirayı ödeyemedim daha falan. neredeyse onlar bana üzülüp para verecek hale geliyor heheh.


  • truncus brachiocephalicus  (12.04.15 16:50:34) 
Param yok diyince içtiğim sigaraya kadar isteyeni oldu. Kız arkadaşım yanımdayken boyacı çocuk gelip siftah at derken anama kadar sövdü,hiç cevap vermedim bile. Güvenpark'ta oluyor bi de bunlar,adamlar çete gibi resmen,polise söylesen tüyecekler. Hatta şikayet ettin diye senin yüzünü unutmayacaklar,her ordan geçtiğinde salça olacaklar ki arkadaşımın başına geldi. Yani bi çözümü yok gibi,Allah'a emanet yaşıyoruz,katlanıyoruz böyle şeylere.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (12.04.15 18:17:00) 
Tenhalardan uzak durup, halka açık yerlerde de hiç umursamadan yürürseniz problem kalmayacaktır. Bu tarz tiplerin amacı hep yıldırıp travma yaratarak birşeyler koparmak üzerine oluyor, daha ötesine insanların içindeyken girişemezler.


  • sevgikusunkanadinda  (12.04.15 18:46:17) 
Para yok deyince inanmıyorlar haliyle. Bir sefer elimdeki içeceği uzattım "istiyosan al, param yok dedim" kurtuldum. Kısa bir süre sonra Mecidiyeköy meydanında birini bıçakladıklarını da duyduk.

Polise şikayet edince yüzünü hatırlayıp intikam alırlar mı bilmiyorum, milyon tane insanla karşılaşıyorlar kalabalık yerlerde. Ama polisin bir şey yapacağını hiç sanmıyorum. Polis anca tipi düzgün, işe okula gidiyor gibi görünenleri seçip kimlik soruyor, ego tatmin ediyor bence.
  • fadetoreality  (12.04.15 18:52:25) 
sen de onlara bir şey sor "hayatın anlamı ne?" ya da "buradan antalya'ya nasıl giderim?" gibi falan, kafa karışıklığından yararlanıp tüy. ben böyle yapıyorum.


  • no frost  (12.04.15 21:25:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.