[]

Sandık Güvenliği İçin Görev

önümüzdeki seçimlerde seçim güvenliği açısından aktif bir rol oynamak istedim. Daha önceden hiçbir deneyimim olmadığından nasıl yapacağımı bilemedim. Bu yıl artık kamu görevlisi de olduğum için istersem görevlendirilebileceğimi öğrendim ancak sade vatandaşın da istediği şekilde gidip sandığında görev alabileceğini de duymuştum. Ne yapsam daha faydalı olurum? Bir partinin adı altında mı yapsam bunu*, yoksa kamu görevlisi olarak mı yapsam yoksa sade vatandaş olarak mı yapsam derken oy ve ötesini hatırladım. Girdim sitelerine üye oldum görev almak isteiğimi belirten formu doldururken orada "sandık görevlisi" "bina sorumlusu" seçenekleri vardı. Hangisini seçeceğimi (farklarını) bilemedim ve o formu da geri kapattım.
sizlerden isteğim benim gibi bu kadar temel bir konuda bu kadar cahil olan ancak istekli olan bu insana bir yol gösterin. Sizce bu seçim için ne yapabilirm.

*: Normal zamanlarda çalışmalarına katıldığım ancak seçime giremeyen bir parti var. Ama seçime giren bir partiyi de resmi olarak destekliyor(um). O partinin adı altında bir şey yapabilirim belki dedim

 
ben belediye seçimlerinde oyveötesi'ne katılmıştIm.
sandık görevlisiydim.
bina sorumlusu o binadaki herkesi organize edip , tutanak topluyordu.
deneyim kazanmak adına işe sandık görevlisi olarak başlamak daha mantıklı, bence.
  • sibertenik  (11.04.15 15:46:05) 
bina sorumlusu olmanız şu anda oy ve ötesi'nin işleyişini kolaylaştırır. gözünüz korkmasın, ilçe sorumlunuz size detayları anlatır. eğitimlerde de ayrıca bina sorumlusunun görevleri anlatılacak. siz o binada ki arkadaşlara da yardımcı olacaksınız.


  • Phoebe  (13.04.15 16:59:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.