[]

İşe yeni başlayan bebek bakıcısını izlemek için kamera

patronum iki ufak bebeği için bakıcı buldu ancak içi hiç rahat değil. en azından bir süre bakıcının işini nasıl yaptığını gözlemlemek istiyor. etraftan çoluk çocuk sahibi yakınlarınız olur, siz olursunuz, tavsiye edebileceğiniz gizli kamera (abuk fiyatlı olmayan, 12 saat kayıt yapabilen) markası modeli var mıdır?




 
Abi inan ben de arada deredeyim konu bu olunca, bir yandan çocukları yerden yere vuran bakıcılar aklıma geliyor, diğer yandan özel hayat diye düşünüyorum. Kamera olduğu haber verilse bence daha uygun, ona göre davranır. Bilemedim ben de


  • kaymaktutmayansicaksut  (09.04.15 14:38:19) 
bakıcının bilgisi dahilinde izlenir. kadın da ulu orta soyunmaz.

gizli kamera işi değil yani.
  • kaputt  (09.04.15 14:38:26) 
haber vererek online sistem bağlanabilir. buna razı olmayan kadın da kabul edilmez. bence gayet makul bir istek. banyoya vs de koymadığınızdan, üstünü değiştirecekse orada değiştirir.


  • prodeq  (09.04.15 14:40:59) 
bence kadın evde yalnız diye de her odada soyunup dökünmez heralde. salona koyulursa sıkıntı olacağını sanmıyorum. böyle durumlarda özel hayata ben de özen gösteren biriyim, ama böyle bir işi yapan kadının da evde kamera olabileceğini tahmin ettiğini varsayarak bence konulmasında bir sakınca yoktur diyorum. işyerinde de kameralar olabiliyor, iş amaçlı geldiği için insanlar bunu özel hayatlarına bir müdahale gibi algılamıyorlar sonuçta.


  • loveinaflipbook  (09.04.15 14:57:07) 
bakıcının referansı cartı curtu yok mu? insanın yüzünden anlaşılır aslında ya
öyle kamera işi biraz sakat belki kadın eve erkek atacak patronun da porno film diye satacak :P

  • neira  (09.04.15 15:29:46) 
Kadının soyunup giyinecek odası var, oraya zaten koyulmayacak. Salon, mutfak ve çocuk odası düşünülüyor. Kimse net bilgiye sahip değil sanırsam.


  • kaymaktutmayansicaksut  (09.04.15 16:17:36) 
bizim evde 3 tane kamera var. salon, mutfak ve çocuğun odasında. 800-1000 tl civarı 24 saat kayıt yaptıran 3-4 kameralı sistem kurulabilir.

armut.com'dan teklif alabilirsiniz.
  • merhum  (09.04.15 16:21:28) 
2 ablamın da hem bakıcıları var, hem de evde kamera sistemleri.

bu işin doğrusu, kurulan kamera sisteminden bakıcının da haberdar edilmesidir. bakıcıyı kırmamak için tabi çocukları çok özlüyorum gün içinde de görmek istiyorum v.s. gibi bahaneler üretilebilir.

ama kamera sistemi kurmanız ve bundan bakıcının da haberinin olması inanın en doğrusu. hem bakıcı hareketlerine daha çok dikkat edecek hem de siz istediğiniz anda çocuğunuzu görebileceksiniz.

ancak bakıcının haberi olmadan kamera sistemi kurmanız hem ahlaken yanlış hem de sonucunda yine siz üzülürsünüz, muhakkak tasvip etmediğiniz şeyler yapacaktır.

o yüzden izlendiğini ve kaydedildiğini bilmesi en doğrusu.
  • makbur  (09.04.15 16:43:20) 
gizli kamera tavsiyesi hariç herşey var cevaplarda :D sanki soruyu soran koyuyor kamerayı evine


  • docrivers  (09.04.15 16:51:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.