[]

"arkadaşının makyaj fırçasını kullandı, felç kaldı" olayının açıklaması

öncelikle haber şu: www.ntv.com.tr

benim anlamadığım nokta stafilokoklar deride, burunda bolca bulunuyor. başkasının makyaj fırçasıyla nasıl bir alaka kurulabilir anlayamadım. yani elini sivilcesine dokundursa da aynısı olabilirdi.

üstelik hangi durumlarda hangi suş etkili oluyor, bundan yahut et yiyen bakteriden filan korkmak lazım mı? hijyen manyağı mı olalım yani?

 
bugunki akşam haberleri saçmalık doluydu hiçbi haber bulamadıkları için sanırım. itibar etmeyin bence.


  • mayeskuel  (09.04.15 00:04:23) 
Bilimsel link yok bir şey yok tatmin olmadım.


  • neferkitty  (09.04.15 00:05:52) 
Surada "Herkeste var ama bazilarinda enfeksiyon yapiyor. Bulasinca da genelde akne, sisme falan yapiyor" gibi bir aciklama var. Kadinin bagisiklik sistemi hali hazirda cokukmus, bu yuzden boyle bir sey olmus. Zaten Twitter'da falan daha once konu ile ilgili hashtag'ler,vb acilmis.
www.dailymail.co.uk

  • aychovsky  (09.04.15 00:08:32 ~ 00:11:04) 
bi enfeksiyonun oluşması ve rahatsızlık vermesi epey bi süreç. omurgadaki bi enfeksiyonun makyaj fırçasından geçtiğini nasıl tespit etmişler acaba ?


  • orpheus  (09.04.15 00:19:06) 
Haberde "Tek tek eledik elimizde bu kaldi" gibi bir ifade vardi.


  • aychovsky  (09.04.15 00:24:14) 
agizin ustundeki yuz bolumu(burun cevresi vs.) kirli kani tasiyan toplar damarlar beyne aciliyor. sivilcenizi sikmadan aklinizda olsun diye uyarmisti bir hoca.

Hijyen manyaji olun demek de degil ama en azindan kanatmali isler riskli. soyledigim damar aksiyla bu is olabilir tabi ama duzgun kaynaktan okumak lazim
  • fallopian  (09.04.15 10:06:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.