[]

İş Bankası Maximiles mı Garanti Miles&Smiles mı?

Soru başlıkta. Sizce hangisini almak gerekir ?




 
Uçak bileti için Miles&Smiles. Çok daha fazla kazandırıyor.


  • crimson king  (06.04.15 09:44:26) 
miles&smiles


  • Tutesh  (06.04.15 09:46:20) 
Maximiles. Bu kartlari uzun sure arastirdim. Miles and smiles, aralarinda en kotulerinden birisi. Kazandigin miller binlerle olculuyor, ucak biletleri de oyle. Psikolojikolarak cok kazandiriyor etkisi var ancak hic de cok kazandirmiyor)du)

Miles qnd smiles ta ucak bileti bulana kadar da canim cikiyordu. "bu ucajta kontenjan kalmamistir" uyarisindan gina gelmisti. Her ucakta en fazla 5 adet mille seyahat eden yolcu olabilirmis. Niye aga?

6 ay once maximiles (select) aldim. Sitesinden girip de bileti thy den, herhanhi bir kisitlama olmaksizin aliyorum.

Mil kartlarinda turkiyede 2 bankanin kartlari piyasada oncu olmasa da hizmette oncudur.

Adios ve maximiles. Bunlara bakin derim. Begendiginizi alin.
  • joy luck club  (06.04.15 10:11:12) 
akbank wings öneriyorum ben de.


  • nuevo  (06.04.15 10:43:39) 
İşin detaylarını okudukça kart alasım gelmiyor :) @nuevo bu arada Akbank müşterisiyken bütün hesapları kapattırdığım için, tekrardan açmak istemiyorum desem yeridir :)


  • storax  (06.04.15 11:19:40) 
wings'in hic bir avantaji yok iki senedir ana kredi karti olarak kullaniyorum 1 adet sehirler arasi bilet alacak mil ya birikti ya birikecek diye ugrasmaktan biktim. bence bu islerde en iyisi parafly. kampanyalari oluyor arada 1000 lira uzeri alisverislerde 100 liralik paraf para veriyor ve ucak bileti alirken 4 ile carpiliyor. market benzin kampanyalari da cok oluyor. avans filan da var.


  • oshamahue  (04.06.15 23:25:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.